Murphy97 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Di do prdele To je mi nejake povedome... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Drz hubu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Sem se splet ne asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 A Frantik je ze všech nejmilejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 A Frantik je ze všech nejmilejší...Ty tomu hovno rozumies. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 A eskimák se dotahuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 (upraveno) Já to říkám už několik let, že by sme měli každoročně vyhlašovat anketu o největšího blba fóra... I nějaká putovní trofej, by se k tomu mohla udělovat...Každoročně, stejne pravidelne a neoblomne jako mistr Gott zlatého Slavíka, by ji přebíral vsudybyl, vseznal, vseumel, architekt, projektant, testovací jezdec, odborník na alkohol i nekvalitní doutníky a ojetý auta, diskutier vyznavajici klasicke hodnoty diskutujicich trollu( nechapes psany Text), kosmický kandidát sousedniho statu, následovaný...........tvl propast......furt propast.........este nic..........počkej.........cekej.......?já čekám, čekám........?necum tak blbě nebo Ti useknu ruku......omlouváme se, je to absolutní vítěz.(Pokud se v tom kdokoli poznal, jde o podobu čistě náhodnou a psát mi nemusíš, pač te mám v ignoraci eskimaku) Upraveno 10. prosince 2019 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Občas se kochám názory v komentářích na iDnes, před chvilkou tam vyšel článek o střelbě v Ově. Krom hlášek o bláznech a střelcích z divokého západu, mě zaujal komentář pana Kadlece, že střelce poznal. Tak si to jméno dám na fb a on má snad pravdu síla moderních technologií v praxi. Jen teda nevím, na co je pak nějaké GDPR.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Ponaučenie z krízového vývoja:Keď si už taký sráč že sa nevieš mlátiť a nemáš gule na to aby si to vybavil nožom, nebuď navyše taký dement, že ideš s legálnym železom dakoho dať dole, tak aspoň nemaj fotku na webe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 A nebo je to chlapikovi jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 (upraveno) Keby to bolo sráčovi jedno, tak nezdrhá ... Upraveno 10. prosince 2019 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Tak prej to není pachatel, ale svědek ... No v tuhle chvíli nikdo pořádně nic neví. Počkal bych má nějaké lepší info, než začneme nějak vášnivě diskutovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Chudák ten první týpek. Chodit půl hodiny po světě a nevědět, že jsem terčem mnoha kovbojů a Lynčů... Může se dneska jít vožrat, že ho někdo nerozstřílel na sračky, protože ho viděl na netu. Síla moderních technologií je děsivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 (upraveno) Ostrava je kraj razovity... Zvláštní přístup policie - vypadá to, že označila svědka za pachatele. Asi chtějí dalšího mrtvého od samozvaných mstitelů, idioti... Upraveno 10. prosince 2019 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 10:54 Policie dopadla pachatele střelby, je po smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Za mě to je v pořádku, pokud venku běhá někdo kdo vystřílel čekárnu tak policie udělala správně. To že toho prvního díky lidem hned našli a eliminovali ho jako podezřelého jim pomohlo během dalších pár minut najít toho správného pachatele. Chudák ten první týpek. Chodit půl hodiny po světě a nevědět, že jsem terčem mnoha kovbojů a Lynčů... Může se dneska jít vožrat, že ho někdo nerozstřílel na sračky, protože ho viděl na netu.Síla moderních technologií je děsivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Taky me fronty u doktoru serou. Ale strilel bych jen personal... tohle je unfair. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Personal je ti houby platnej, to uz te pak nikdo neosetri. Potrebujes se zbavit tech pred tebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Aha, Ondrov myšlienkový pochod bol uvedený do praxe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se