Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

ja si stejne myslim, ze vsichni tu jste pozeri a nosite jen predrazeny hodinky, nemate ani tucha, co je elegance a rozumna value for the money. s timhle kouskem vas vsechny utru jak suchou nudli. Ale protoze jsem fer kluk, tak tomu, kdo vyse uvedene uprimne uzna, daruji tento skvelej kousek, nepojistena posta na me. Jedinou podminkou je, ze sem pak da wristshot s pochvalnou odou na tento skvely kousek. PS. jen pro statecny gentlemany. houwgh. na poradnik kaslu, stasneho majitele vyberu, dle vlastniho uvazeni.

99275a88b5403a61028bd68937680168.jpg

7edef36385826f69119067effa9751bd.jpg

Ty Diesely ukazující čas jen od 11 do 2? Nebo jak je to?

Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Diesely ukazující čas jen od 11 do 2? Nebo jak je to?

Od 10 do 2 a pak ještě 5 do 7. To jsou hodinky pro pracovníky OSA. Aby věděli, kdy mají plánovat výběr výpalného a pak kdy ho vybírat...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Ja bych zaved, aby se inspektorum Osa, revizorum MHD a celnikum mohlo davat beztrestne pres drzku. Svet by byl lepsi misto k zivotu.

Já bych celkově zavedl mlácení lidí, kteří dohlížejí na dodržování zákonů, vyhlášek, schválených postupů a norem. Ale i na to by měl někdo dohlížet, jestli se to dělá správně. A toho bys potom profackoval ty. 

Odkaz ke komentáři

Já bych celkově zavedl mlácení lidí, kteří dohlížejí na dodržování zákonů, vyhlášek, schválených postupů a norem. Ale i na to by měl někdo dohlížet, jestli se to dělá správně. A toho bys potom profackoval ty. 

Seš evidentně radikálnější. Mně by stačily tyhle tři skupiny, max. bych ještě uvažoval vo lidech, který volaj do rádií o písničku na přání. To sou taky hrozný šulini.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...