Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 7 minutami, EpsteinBarr napsal:

Ukrajina sa zmierila so zabratim Krymu. Ked vam zaberieme Moravu, tiez by ste mohli reagovat podobne. 

Komu ze co zaberete??? Tvl vy budte radi, ze s tema chujama ceskyma nesousedite naprimo! A ti zas muzou byt radi, ze jim delame naraznik pred Asii 🙄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Lucky Lucaso napsal:

Bylo by fajn, kdyby si slovaci chodili pindat ty svy moudra na nejakej slovenskej web a neroztahovali se tady jak Putin na Krymu 😎

Si tu nový, čo? Toto nefunguje.

před 16 minutami, EpsteinBarr napsal:

Ukrajina sa zmierila so zabratim Krymu. Ked vam zaberieme Moravu, tiez by ste mohli reagovat podobne. 

Si sa zbláznil? Máme dosť vlastných zapadákovov, tie nám stačia. Morava je fajn tak, ako je. Keď niekto chce vidieť, ako sa žilo za socíku, tak skrátka zbehne na Moravu, je to také veľké múzeum v prírode, či skôr skanzen. Okrem toho, vieš si predstaviť zahltenie našej administratívy, keby začala počítať všetky sklípky?

Odkaz ke komentáři

Na řece Ostravici? Tam je hezky. A raz som bol aj v Třinci. To sme sa opili s dobrymi ludmi v kempingu vedla golfoveho ihriska. Ale @nickolas tiez liezol na sochu Janosika v Detve, ci Hrinovej, ci kde 😉

@Lucky Lucaso Morava je s velkym M. Ty asi budes z Prahy?

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

Dneska mi v praci jeden slovak, kolega, rekl cesky: se nediv, ze ta prodejkyne je strelena, je to prece madarka...

...docela necekana reflexe zrovna od nej... :-)

Skoro snad vazne bych vyuzil kolegu ze slovenska a fakt se zeptal, jak to mate s madary.. mne ten slovenskej kolega prisel vzdy fajn, ale lehce tvrdohlavej a nevnimavej.. castokrat jsem si s nim musel vysvetlovat veci, ktere bych necekal... rikal jsem mu gróf... a pak on sam tohle zahlasi o madarech.. mne to fakt překvapilo.. :-)

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, EpsteinBarr napsal:

Na řece Ostravici? Tam je hezky. A raz som bol aj v Třinci. To sme sa opili s dobrymi ludmi v kempingu vedla golfoveho ihriska. Ale @nickolas tiez liezol na sochu Janosika v Detve, ci Hrinovej, ci kde 😉

@Lucky Lucaso Morava je s velkym M. Ty asi budes z Prahy?

Presne tak. Pro prazaky bude morava dycky s malym m. Praha je totiz nejvic! 👍

I kdyz, ted me napadla jedna oblast s velkym cernym dildem, kterou byste mohli zabrat. Ta je totiz taky plna buzerantu....

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Ajaj napsal:

K čemu je ti nebejt hloupej, když jsi svině…

Chytrej politik může obecenstvu prospět, i když je svině. I kdyby to měl být jen vedlejší efekt. Nakonec, sociopatie je pro politika základní kvalifikační předpoklad.

Hloupej politik škodí vždy, bez výjimky. Tam je to beznadějný, i kdyby měl povahu jako František z Assisi.

Odkaz ke komentáři

Citam to tu a musim sa smiat ako sa ludia skatulkuju podla narodov. Ja osobne pochadzam z rodiny kde moja babka je polovicna madarka. Nemam vobec nic proti madarov ale Cechov mam rad naozaj ich povazujem za bratov mozno som staromodny na dnesnu dobu ale tak to citim. 

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, runner200 napsal:

Citam to tu a musim sa smiat ako sa ludia skatulkuju podla narodov. Ja osobne pochadzam z rodiny kde moja babka je polovicna madarka. Nemam vobec nic proti madarov ale Cechov mam rad naozaj ich povazujem za bratov mozno som staromodny na dnesnu dobu ale tak to citim. 

Si taky myslim, že byste se tu měli přestat blbě handrkovat, tolik keců místo láskyplnýho objetí, nebo pěkné a upřímné pusy..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...