dr.sphinx Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Napadla mě ještě jedna věc - škoda, že zrovna sem dávali logo. U těch "concept" modelů mi občas chybí, tady přebývá. Možná by to tolik netahalo za oči, kdyby nebylo tak starosvětské. Nebo (BLBOST ALERT!) by pro takovéhle exkluzivní/fajnšmekrovské kusy mohli mít nějakou jeho modernější variantu (zrovna u někdy až křečovitě svojské značky jako Moser by to projít mohlo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Ještě jsem přemýšlel, proč mě rozčiluje ten tah. Jednak proto, že jsem nervózní z každýho náramku, u kterýho nejsou z pohledový strany vidět spojovací prvky (překrývající se články apod.), ale hlavně kvůli jeho podobnosti s krunýřem miloučkých mořských rakovců Bathynomus (giant isopods), kteří se živí jako mrchožrouti nebo dokonce paraziti a můžou mít i půl metru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Dr.sphinx -> jasne, sem to tradicni logo nepasuje... Martar -> mi ten tah evokuje stary flexy tahy, co rvaly chlupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Ještě mě napadla jedna věc. Moser geniálně (podle mě) vyřešil indikaci měsíců u perpetuálu pomocí malé centrální ručičky. Co kdyby chrona jako tyhle měly podobnou formou řešený i hodinový sčítač, který by fungoval skokově - takže by nehrálo moc velkou roli, že by neměl vlastní hodinovou stupnici. Z hlediska dokonalé odečitatelnosti chron by to sice nebyla žádná hitparáda, ale v podstatě by to fungovalo a byla by to megafrajeřina navíc, u HH se tak jako tak mnohdy platí za nápad. Nemyslím to jako kritiku diskutovaného modelu, jen, že by se mi to líbilo a bylo to i užitečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 55 Jewels Hustý retro. Ale kromě strojovny mi to nic neříká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Přidám pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Zepredu me moc neberou, ale zezadu je to parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Tak průhled skrz dýnko na strojek je neskutečný, veliká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Ta zelená varianta bez chrona je podle mě nádherná. (fotky z tohoto článku:https://oracleoftime.com/introducing-h-moser-cie-streamliner/ ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Jo tak ty zelený jsou nádherný. Ty bych bral hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Nejsou špatný a jsou překvapivě malý Na ruce sedí skvěle. Škoda tý cenovky. U Moseru bych si obecně uměl vybrat, ale už je to na mě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Jsou super, Škoda že nestojí do 300k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 V 21. 11. 2020 v 0:28, xbraj19 napsal: Jsou super, Škoda že nestojí do 300k Vypadají skvěle a i velikost sedí! Jak dlouho myslíte, že na ně bude čekačka? Obecně na Moser? A myslíte, že si udrží cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Neudrzia. Nic od Moseru si nedrzi cennikovu cenu, ale hodinky su to naozaj pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 30 minutami, instant napsal: Neudrzia. Nic od Moseru si nedrzi cennikovu cenu, ale hodinky su to naozaj pekne. Takže radši počkat rok/dva a už by to nemuselo být za půl mega z koscomu... Třeba mezitím vydají i jinou barvu cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Vzhledem k počtu vyrobených kusů se budou dost blbě shánět z druhé ruky a za polovinu, si myslím, rozhodně nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 tak tie zelene nie su l.e. a ani nie su nejake super drahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Jsou holt “very rare”, takže už jen narazit na konkrétní vysněný kousek z druhé ruky je (bez ohledu na cenu) o hodně velkém štěstí. Uvidíme kdy zas bude mít Mrakouš další výprodej - přiznám se že jeho decentní fotky v inzerci mi konkrétně u téhle značky vždycky zvedaly tep víc než oficiální produktovky Jinak jak mi k Moserovi vůbec nesedly ty “racing” chrona, tak čistá tříručka s automatickým nátahem už mi k tomu “organickému” profilu tahu přijde mnohem zajímavější. Ještě se tak zbavit těch matoucích “subsekundových” indexů, ty u hodinek bez chrona fakt akorát zavazejí - jo a možná udělat logo v decentnější tmavé (á la “fumé” cifry), v téhle nóbl kategorii už ukřičená visačka s firmou fakt není potřeba. Uff, no aspoň že už mám “objektivní důvod” proč je hned nezačít shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Som fanusik znacky a pacia sa mi ich hodinky - vacsinou - ale investicne kusky to nie su. Aspon zatial nie. Tu je Patek omnoho lepsia volba, aj ked chapem, ze za dvacku sa tam neda prakticky nic kupit.. a treba cakat.. ale za ten cas si clovek moze urobit tepleho nepodareneho synka, co by to harampadi podedil, az jebne burza a obcan si to hodi na hermes kravate v kupelni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Kluci nechci Vám nic říkat, ale hodinky si člověk podle mě kupuje na nošení a ne jako investici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se