sashator Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Další z řady aqua-ekologických limitek od Orisu. Tentokrát zaměřená na nejhlubší a nejstarší jezero světa Bajkal, kde se nachází celá pětina světových zásob povrchové sladké vody. U Orisu se rozhodli pro tuto limitku použít klasické Aquisy o velikosti 43,5mm. Za mě hodně povedená barevná kombinace, i dýnko se mi líbí. Kvůli krásný barvě cifru a lunety jsem měl spadeno na předchozí Great Barrier Reef, ale nelíbilo se mi tam to řešení datovýho věnce. Tak uvidíme jaký budou naživo, každopádně z Aquis řady jsem ještě nic neměl a to je podle mě škoda. Foto: https://monochrome-watches.com/oris-aquis-lake-baikal-limited-edition-introducing-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Už jsem na ně koukal. To dynko je fantastický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Souhlas, to dýnko je hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Taky se mi líbí. Dýnka u Aquisů dělím do kategorií: zbytečnej průhled na červenej rotor nebo pěkný plný dýnko u limitek. Tohle sice vypadá fakt atraktivně, ale z praktickýho hlediska je to tak něco mezi. Cifr s přechodem je parádní, barevnej odstín taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Musím říct, že se mi líběj a koukám ( jestli tedy koukám dobře ), že i cena 2150 eur není zase až tak mimo mísu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Jediná škoda, že k nim nedávaj ještě kaučuk s tou jejich fajn sponou s mikroregulací. Jinak cena je taková klasická na Aquis limitky, vždycky se to poslední dobou motalo okolo 55tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Jsou moc pěkný!Měl jsem je v běžné, černo modré verzi a byly fakt super. Nebýt mi malinko větší, asi je mám furt. Kvalitní, "dospělý" potápky, který jsou za mě i lepší než třeba Aquaracery s kterýma jsou často srovnávaný. Minimálně tah a spona jsou o třídu výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Mam jedny Aquisy od Miry ( jak pise vys), ale tyhle bych bral.Na Bajkale jsem byl, a je tam kraaasne, doporucuju Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Tyhle na mě vyskočily na instáči a hned mě zaujaly. Barva supr, dýnko boží a trochu netradiční téma se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Kdyz je to ta limitka z Bajkalskeho ledu ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Jo, Oris ty "aquisácké" limitky pravdu umí. Nemít kdysi předem vybrané ty s černým cifrem a oranžovými indexy, tak bych šel do limitky Clipperton, protože ten cifr byl naživo doslova úžasný, co se barevného provedení týče. Takže, jestli se z Vás někdo rozhodl k nákupu - gratuluji a doporučuji. Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem Radek Cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 tyhle jsou parádní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Koukám, že posuvnou extenzi dělají stále jen na gumě. To je škoda. Pěkná limitka. Teď jsem v Koscomu koukal na tu limitku tří modelů v jedný krabici a je to fakt nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Jj, trilogy Clean Ocean & Blue Whale LE jsou taky sakra povedený, a plný dýnko s plejtvákem řadím k těm nejpovedenějším u řady Aquis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Ještě nějaké foto povedených Bajkalů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Ty jsou bomba, jak cifr, tak dýnko. Pokukuji po Aquisech už nejakou chvíli, Ale tohle fakt parádní počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Aquisy jsou super pohodlne.. tahle verze je krasná, bral bych cifr takový jako to dynko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khefeer Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Aquisy jsou super pohodlne.. tahle verze je krasná, bral bych cifr takový jako to dynko..Souhlas, to by byl luxusni cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Tak jsem to nevydržel a po letech si koupil nový hodinky. Aquis Lake Baikal mě zaujaly hned od prvního obrázku a naživo jsou ještě o moc hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se