Moty Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Před hodinou, Vit napsal: Momentka, která se podaří jen jednou za čas. Řekl bych, že tam vidím stín brčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Ještě se mi někdo diví, že bych chtěl být svým psem? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) před 1 hodinou, Moty napsal: Řekl bych, že tam vidím stín brčka To bych miláčkovi rodiny neudělal. Upraveno 3. ledna uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Tož dnes krásné tři hoďky po lesích a ornicích 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna (upraveno) Ale házení klacků je nej Upraveno 4. ledna uživatelem mlsoun1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna jak má vomrzlou tu držtičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 43 minutami, Moty napsal: jak má vomrzlou tu držtičku Ale spokojenej jak blecha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Ahoj Máme už staršího pejska 13 a dnes nám doktor řekl,že má zvětšenou prostatu. Hledám na netu jestli se něco dělá i pro pejsky jako pro dospěláky. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Sobotní venčení australský střely 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Sbližování jde těžko, ta starší je dost nevrlá. No kdo by nebyl, když prcek na ní skáče s rozběhem a kouše jí do uší. Ale najdou se i světlé chvilky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Po roce obnovuji svůj dotaz: Mám dotaz na "odzkoušený" kvalitní potah do kufru (kombi)? Musím nutně koupit nový a s tím posledním teda nejsem moc spokojený. Jedna část se začala drolit, bočnice na suchý zip přestaly držet a celkově, když se tam ten náš mamlas hýbe, tak je stejně všechno vzhůru nohama. Tzn. chtělo by to něco festovního a co drží. Ten starý jsem ještě použil, ale je to katastrofa, budu jej vyhazovat. Navíc jsem nechal kompletně vyčistit auto a ten kufr byl v šíleným stavu. Na netu jsem pár lepších našel, cenově od 1500 do 3500, ale zajímají mě reálné zkušenosti s použitím a kvalitou. Předem díky za ověřený tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) Andy. Někdy mi připadá, že má oči jak plyšová hračka. Upraveno 10. ledna uživatelem Vit 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Celý je jak plyšová hračka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Cau Vraby, dnes sem byl s nasim na kontrole po tydnu ATB, prostata cajk. Ale prej se to vraci, tak nam doporucila kastraci. Pes ma pet let, takze snad pohoda. Budem cekat do leta, zda se to vrati a pokud jo, tak o ne prijde. Trosku jsem s ni o tom kecal, a rikala, ze kdyz se to vcas podchyti, zvire nema problemy a atb to leci. Ale blbe je, jak se to vraci, ze mu 3-4 za rok davas ty leky a to je na prd. A prave rikala, ze u starsich hafanu to resi uz jen ta kastrace. Zase je tam to riziko narkozy... dle doktorky je to pomerne hodne rozsireny problem. Pri zanedbani hrozi trable se zadnima nohama, sranim atd. Zkus se doktora zeptat na tu kastraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Kira dneska opět střežila půl prasete před kočkou Sama se ho ani nedotkla, i když byla na dvoře samotná. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Nešťestí.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Něco říká, ale asi je to nebuplikovatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 11 hodinami, Fester napsal: Kira dneska opět střežila půl prasete před kočkou Sama se ho ani nedotkla, i když byla na dvoře samotná. Statečný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna V 7. 1. 2025 v 21:43, Petr.S napsal: Sbližování jde těžko, ta starší je dost nevrlá. No kdo by nebyl, když prcek na ní skáče s rozběhem a kouše jí do uší. Ale najdou se i světlé chvilky. No voni ty Kavalíři mají rádi svůj klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se