Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Po roce obnovuji svůj dotaz:

Mám dotaz na "odzkoušený" kvalitní potah do kufru (kombi)? Musím nutně koupit nový a s tím posledním teda nejsem moc spokojený. Jedna část se začala drolit, bočnice na suchý zip přestaly držet a celkově, když se tam ten náš mamlas hýbe, tak je stejně všechno vzhůru nohama. Tzn. chtělo by to něco festovního a co drží.

Ten starý jsem ještě použil, ale je to katastrofa, budu jej vyhazovat. Navíc jsem nechal kompletně vyčistit auto a ten kufr byl v šíleným stavu. Na netu jsem pár lepších našel, cenově od 1500 do 3500, ale zajímají mě reálné zkušenosti s použitím a kvalitou. Předem díky za ověřený tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau Vraby, dnes sem byl s nasim na kontrole po tydnu ATB, prostata cajk. Ale prej se to vraci, tak nam doporucila kastraci. Pes ma pet let, takze snad pohoda. Budem cekat do leta, zda se to vrati a pokud jo, tak o ne prijde. Trosku jsem s ni o tom kecal, a rikala, ze kdyz se to vcas podchyti, zvire nema problemy a atb to leci. Ale blbe je, jak se to vraci, ze mu 3-4 za rok davas ty leky a to je na prd. A prave rikala, ze u starsich hafanu to resi uz jen ta kastrace. Zase je tam to riziko narkozy... dle doktorky je to pomerne hodne rozsireny problem. Pri zanedbani hrozi trable se zadnima nohama, sranim atd. Zkus se doktora zeptat na tu kastraci.

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Fester napsal:

Kira dneska opět střežila půl prasete před kočkou😂 Sama se ho ani nedotkla, i když byla na dvoře samotná.

Statečný výkon. 

Odkaz ke komentáři

V 7. 1. 2025 v 21:43, Petr.S napsal:

Sbližování jde těžko, ta starší je dost nevrlá. No kdo by nebyl, když prcek na ní skáče s rozběhem a kouše jí do uší. Ale najdou se i světlé chvilky. 

received_609764831413131.jpeg

No voni ty Kavalíři mají rádi svůj klid😁👍✌️🤟

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...