Waya03 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Dneska jsme si byli vybrat pejska. Bude se jmenovat Tiffany a za měsíc půjde domů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Milionova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Žolík je tříměsíční vražedná bestie. Na první pokus se vy.... na plínu, což by se mně osobně v novém prostředí za boha nepodařilo.Hele ptal jsem se a prý když mě přivezli domů tak jsem to s plenou dal taky.:-)))Jinak naše Anička (WHWT) to dala taky. Akorát kdyz jsme ji vezli domů občas zabrečela.
instant Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 5 rokov kamosi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Ma jinou sukni:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
saida Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 NENE .Maj horizontálně posekáno.
ivan_989 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Ked som bol maly, v Zornicke bolo take, ze najdite 5 rozdielov na obrazkoch. Prave som si na to spomenul.
instant Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Ja si pamatam zo zornicky nakreslene dve macky, z ktorych jedna nemala zadne nozicky, len take krvave pahyle, a otazka bola: mile deti, uhadnite ktora macicka bola k deduskovi blizsie ked kosil travu?
Marfael Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Tomhle se rika psi zivot... Nápodobně. Taky tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berbatow Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 A na sedačku mám taky zákaz. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
instant Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 ...ma tam pochopitelne zakaz, ale hlavne preto, ze potom sa tam uz nikto iny nezmesti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepescom Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Kámoška Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
honza71 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Nasi hlidaci :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wagoneer Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Koukám, ze je to skoro všude stejný... Tohle já vidím ze psa nejčastěji.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MR1990 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 u nás podobne, po návrate z prechádzky bola tvrdá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Nasi hlidaci :-)IMG_20151222_145110.jpg dodavaju k tomu stuple do usi?
mtruelle Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Tak my přejeme všem pejskařúm na foru hezké vánoce :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 dodavaju k tomu stuple do usi? Asi mame stesti, ale nic takovyho nepotrebujeme. Stekaj minimalne a to jeste vetsinou jen na zahrade u brany :-D
slay Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 12 kousků ridgebacku v kufru auta - kamarádka manželky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se