Moty Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Ty woe, tak ten by z fleku mohl hrát v Karkulce:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Vojta1 ale mal si teda odvahu.. to ja by som sa s nim nenadrapoval. Mi stacilo co dokaze moj, ked chyti slinu, a to je oproti ceskoslovenskemu volfovi len taky 40kg manekyn z instagramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 No hlavně že je to pes někoho jiného, ale třeba se znáte, každopádně ještě že je rozumný, chyběly by tady tvoje hlášky, kdyby nebyl. Já venčil psa kámošovi když jel na dovču,Rhodéský ridgeback,pes mě sice trochu zná, ale když jsem jim lezl do baráku poprvé, trochu jsem si říkal, jestli je to dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 to je nějak moc chlupatý kůň s divnou hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Stejná krabice ale hledáme tam dvě potvory :-)Naše holka na sedmi mesicich začíná hlídat. Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Krasavice! Kolega v práci tam teď vodí štěně australskýho ovčáka, kluk, bez vocásku, každý voko jiný, je to náš mazel. Fotku nemám, ale roztomilejší štěně jsem asi neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Nechte me spat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Já vím, že sem dávám fotky té naší obludy často, ale když já z ní mám takovou radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Ja som vzdy mal za to ze CSV nebyva nejak vyrazne vacsi pes nez bezny NO, nie je tento strihnuty este niecim vacsim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Cali: jestli to byla otázka na mě, tak se musím přiznat, že nerozumím těm zkratkam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Cali: jestli to byla otázka na mě, tak se musím přiznat, že nerozumím těm zkratkam... CSV - Československý vlčákNO - německý ovčák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Díky, tak už vím, že to na mě nebylo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Díky, tak už vím, že to na mě nebylo :-DBylo, ale pomohl jsem ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Bylo, ale pomohl jsem tiNo ještě víc calimu než mArovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Jedna z večera, nevím jestli to je ještě pelech dítěte, nebo postel psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Bolo to na Vojtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Odpočíváme po kastraci, ale všechno dopadlo dobře a holka je statečná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 No hlavně že je to pes někoho jiného, ale třeba se znáte, každopádně ještě že je rozumný, chyběly by tady tvoje hlášky, kdyby nebyl. Já venčil psa kámošovi když jel na dovču,Rhodéský ridgeback,pes mě sice trochu zná, ale když jsem jim lezl do baráku poprvé, trochu jsem si říkal, jestli je to dobrý nápad Teď nevím, nemám se urazit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Ja som vzdy mal za to ze CSV nebyva nejak vyrazne vacsi pes nez bezny NO, nie je tento strihnuty este niecim vacsim?Netuším, ale myslím že je čistý. On byl obrovský i jeho otec. V kohoutku má nějakých 75cm cca.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Netuším, ale myslím že je čistý. On byl obrovský i jeho otec. V kohoutku má nějakých 75cm cca.. Kamaráde tomu by naše Anička proběhla pod břichem a ani by to necítil.Určitě bych ho neměl ambici krotit nebo vychovávat.Kdo je alfa a kdo beta, by bylo jasné hned od začátku. Někdy je dobrý bejt i druhej, ale živej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se