Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

No hlavně že je to pes někoho jiného, ale třeba se znáte, každopádně ještě že je rozumný, chyběly by tady tvoje hlášky, kdyby nebyl. :lol2:
Já venčil psa kámošovi když jel na dovču,Rhodéský ridgeback,pes mě sice trochu zná, ale když jsem jim lezl do baráku poprvé, trochu jsem si říkal, jestli je to dobrý nápad :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hlavně že je to pes někoho jiného, ale třeba se znáte, každopádně ještě že je rozumný, chyběly by tady tvoje hlášky, kdyby nebyl. :lol2:

Já venčil psa kámošovi když jel na dovču,Rhodéský ridgeback,pes mě sice trochu zná, ale když jsem jim lezl do baráku poprvé, trochu jsem si říkal, jestli je to dobrý nápad :)

Teď nevím, nemám se urazit ? :D 

Odkaz ke komentáři

Ja som vzdy mal za to ze CSV nebyva nejak vyrazne vacsi pes nez bezny NO, nie je tento strihnuty este niecim vacsim?

Netuším, ale myslím že je čistý. On byl obrovský i jeho otec. V kohoutku má nějakých 75cm cca.. 

Odkaz ke komentáři

Netuším, ale myslím že je čistý. On byl obrovský i jeho otec. V kohoutku má nějakých 75cm cca.. 

Kamaráde tomu by naše Anička proběhla pod  břichem a ani by to necítil.

Určitě bych ho neměl ambici krotit nebo vychovávat.

Kdo je alfa a kdo beta, by bylo jasné hned od začátku. Někdy je dobrý bejt i druhej, ale živej.

post-965-0-58057800-1515596270_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...