Roland Sands Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Hlídač drůbeže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Snad vydrzi chvilku cistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Běhny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Armstrong Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Část naší smečky. Máma a syn, mámě už bude 13 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerzy_ Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 7 kilová mašina (parson russell teriér) Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) Jmenuji se Kejsy, jsem kluk, je mi 4,5 měsíce a jsem hrdý Shih-tzu :-). Tak bacha na mě :-)!! Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Bláznivej boston přítelkyně děsně miluje výhledy do krajin.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Vysmátá Blackie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobSt.Clare Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Tak zabíječi Pan Morris a Pan Muffin.Gangstaa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Domaci mazlicci, kdyz je venku ta hrozna kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Tady sice teplo je, ale hlida se tu podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Domaci mazlicci, kdyz je venku ta hrozna kosasakra toto plemeno nevie relaxovat! usi nastrazene aj v spanku a oci pekne na skaricku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 njn, jsou to hlidaci.Ale trochu je taky podezrivam z toho, ze kdyz jsem vstal a sel je fotit, tak si mysleli, ze mi pri tom neco upadne "od huby" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Taky přidám pár fotek našeho bostonka Burgera (Jamie Aldebaran Taurus). V listopadu to bude 6 let, co ho máme a letos mu chceme pořídit sestru stejného plemene. Pár fotek z valašských kopců: Neunikne mi nic, co se děje na ulici! Nejoblíbenější hračkou je krysa z IKEA, životnost v průměru 5 minut: A protože je bostonský život velmi namáhavý, je potřeba se natáhnout: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Trhac hlida muj poklad. Zle je jen se priblizit :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Dnes vylet, u vody se ochomitne malo a nerad, proto je tak nestastnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se