gerhard Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) Hej prosím Ta, spytaj sa mi , dik. Posli mi na msg Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 :-) Dělají mi radost.Se nedivím, jsou krásní oba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Jsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Nějak nám podezřele rychle roste ...Za pět dnů bude mít sedm měsíců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tak to je pořádný kus. Fascinuje mě, je krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Maxipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Blackie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Je krásná...Moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Jinak jak jsem tuhle na fb psal : zabezpečovací systém 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Určitě lepší než kdejaký alarm :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Přesně jak říkáš ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Dnes mi žena pod mým neustálým tlakem povolila třetího psa :-)Dohodli jsme se, že si ho pořídíme příští jaro...Mám radost... Bude to fenka SAO... Teď jen ten rok nějak vydržet...Edit : a s krásnou zahradou se vzrostlými stromy a keři borůvek se můžu rozloučit... Všude boudou jamy už napořád :-D Upraveno 11. února 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Fena 12 let, 30 kilo, dle RTG vylágrované oba kyčelní klouby, kulhá, bere nesteroidní analgetika či co.Dle jednoho známého máme nechat pravidelně dělat jaterní testy, páč ty tablety jsou prý prevít.Je i nějaká jiná cesta jak jí usnadnit ten čas, který jí tady ještě zbývá? Kromě redukce váhy o 1-2 kila...Jo a cpeme do ní Alavis i tekutý kolagen atd. Upraveno 12. února 2020 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Dnes mi žena pod mým neustálým tlakem povolila třetího psa :-)Dohodli jsme se, že si ho pořídíme příští jaro...Mám radost... Bude to fenka SAO... Teď jen ten rok nějak vydržet...Edit : a s krásnou zahradou se vzrostlými stromy a keři borůvek se můžu rozloučit... Všude boudou jamy už napořád :-DTak to se k tobě určitě objednám, protože tuhle smečku budu chtít natuty vidět ( akorát že mě to tvé momentální štěnátko, sežere i s botama :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Fena 12 let, 30 kilo, dle RTG vylágrované oba kyčelní klouby, kulhá, bere nesteroidní analgetika či co.Dle jednoho známého máme nechat pravidelně dělat jaterní testy, páč ty tablety jsou prý prevít.Je i nějaká jiná cesta jak jí usnadnit ten čas, který jí tady ještě zbývá? Kromě redukce váhy o 1-2 kila...Jo a cpeme do ní Alavis i tekutý kolagen atd.Nám u berňáka krátkodobě pomohla nějaká psí rehabilitace. Chodila k nám mladá holčina v Ostravě. Zkusím se Ti zeptat u kamarádky. Maro: psi nádherní, tak musíš ty stromy zasadit už vzrostlé. Náš berňák mě kdysi vítal s 2.5m javorem v hubě, co jsme týden předtím zasadili, tak to nepodcenit Díry moc nedělal, až jsem mu koupil jednou velkou bůvolí kost k Vánocům, potom jí asi dvě hodiny zahrabával a následně 14 hledal. Docela šichta, vykopal asi 8 děr o hloubce 50-80 cm.. taky přenášel dlažební kostky (opravdu velké) a sklízel jahody, takže vím o čem mluvíš. Ale čuvač je taky parádní Já bych psa chtěl ale v Praze a s mojím životem to je skoro nereálné, respektive bych musel dělat hodně kompromisů abych ho nezanedbával. Ale pokukuji po setrech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Jojo, malé stromky, cizí kočky, děti, a vůbec vše menší jak čtyřicet kilo u nás na zahradě nevydrží déle než deset minut :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Už máte načipováno? Nezapomenout... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Naši voříšci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Hlásím se do party, náš čerstvý člen rodiny Dante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Jinak jak jsem tuhle na fb psal : zabezpečovací systém 2.0 na ten dreveny plot este zvonku napis vapnom ?? ?????, ???? ...na dotvorenie atmosfery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se