Moty Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Za par týdnu ji bude rok, leti to a predevcirem to byl rok, co jsme pochovali tu předchozí, narodily se ve stejný den, takže jasná reinkarnace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 před 5 hodinami, Moty napsal: Za par týdnu ji bude rok, leti to a predevcirem to byl rok, co jsme pochovali tu předchozí, narodily se ve stejný den, takže jasná reinkarnace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta je krásná. Hned jdu prohledat inzeráty, manželka není doma tak by to šlo, ale co zítra. Fakt krásná, poslouchá , už se rovná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Moji dravci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Prej psi, prasata to sou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 (upraveno) Tak zas jdou mejt wapkou, ne ? Upraveno 11. května 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Přečetl jsem svojí ženě to o wapce a tak nějak smutně se usmála a řekla :"kéž by." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Prej psi, prasata to sou...Haha. To znam a jeste se xichti, kdyz mu nadavam, ze je vepr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Před hodinou, mAra_ napsal: Přečetl jsem svojí ženě to o wapce a tak nějak smutně se usmála a řekla :"kéž by." Kdyby jsi pestoval vic travy a mene bahna my našeho berňáka kdysi museli dost sušit, protože trpěl na záněty kůže a když zůstal takhle, tak by jí do rána měl. Poprvé nám na to chudák málem umřel... @kamilb Jezevčíci parádní. To je jediný malý pes co bych pořídil. Trochu by mě mrzelo, že s ním nemůžu běhat. To mi ale nestačí ani čuvač u našich, jinak parádní hafani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Když už jsme u těch prasat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Spokojena...behala asi 10 min v repce.Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 (upraveno) Máte to mít vychovaný :-))). Včera 9 let a ten by do louže či bahna nikdy neslapl (u jiných psů, co jsem měl, bych to říct nemohl), ale tenhle louže obchází obloukem a v bahně chodí po špičkách a po třech, co kdyby náhodou :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo a od soboty zase vyskubanej, takže teď je ještě opatrnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Na nedelnej prechadzke so slecnou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Chtěl jsem po něm, aby chvilku poslouchal a sedl si. Byl ukrivdenej. Já to s těma malejma plemenama prostě neumím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Tak to ten muj, jeste cumi jinam aby mu neco neuteklo Na fotce bych si je normalne spletl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Kolik mu je a odkud ho máš? Klidně do SZ. My čerstve 9 let a chovná stanice Poslední skaut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 (upraveno) Nějak se mi pes už nevleze na půl sedačky... Musí si hodit prdel přese mne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zábavný odraz ve dveřích... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. května 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Nevim proc, ale mam pocit, ze ty vasi hafani zabiraj vetsi cas domu nez vy Maj boudu/stodolu nebo spi v baraku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 (upraveno) Přes den jsou venku - ležení mají na verandě. A na noc je beru domů - mají pro sebe moji pracovnu a chodbu... Chtěl jsem je původně zavírat v garáži, ale ten blbec mi žral nářadí a okusoval gumy od motorky :-) ... Upraveno 18. května 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 A ta fenka nežárlí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se