mAra_ Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Odesláno 18. května 2020 Na co? Myslíš že on může na gauč? To můžou oba. Většinou jsou tu tak max deset minut a pak jim je vedro a jdou se rozplacnout na dlažbu... Jinak můžou oba to stejné a chovám se jim k oběma stejně.
mAra_ Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Odesláno 20. května 2020 (upraveno) Hlídací komando Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. května 2020 uživatelem mAra_
bobi Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Odesláno 20. května 2020 Krásní hafani - yes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 (upraveno) Tu budu naříkat při každém dešti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2020 uživatelem mAra_
financ Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Odesláno 25. května 2020 (upraveno) budoucí trhači Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. května 2020 uživatelem financ
mAra_ Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Odesláno 1. června 2020 (upraveno) Jestli něco nám jde, tak výchova s minimem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. června 2020 uživatelem mAra_
mAra_ Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 No tak jsem ho přechválil... minulý týden jsem si koupil hodinky jakože na zkoušku a že uvidím, jestli si je nechám... Tak už je mám týden na ruce a jakože dobrý, ale víte jak... No a krabičku jsem hloupě nechal jen tak na stole. V noci se psík nudil (nezavřel jsem dveře) a ráno koukám, krabička sežraná, guma k hodinkám sežraná, nasazovací kompas na gumu prokousnutý. Nechal mi teda aspoň náhradní dílky tahu, na kterém aktuálně jsou. Takže si je už holt budu muset nechat :-D ještě že na gumě hodinky nenosim...
Duke650 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 (upraveno) 4 týdny od diagnózy (osteosarkom). Dvanáct let je miláčkem celé rodiny, a teď si tu extra pozornost užívá jako zralá dáma v letech - s grácií a vděčností za každé pohlazení. Snažíme se před ní nebrečet abychom ji nestresovali, ale vidíme, že ona VÍ co se děje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června 2020 uživatelem Duke650
Moty Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 na to se toho nedá moct říct, my sme loni 8.5. pochovali naší 16 letou labradorku, léky na artrozu jí dali 5 měsíců života navíc, a přesně jak píšeš, věnovali jsme se jí nadstandardně, krmili jí vším co žrala, primárně makový koláče a sušenky s citronovou náplní, aby měla energii z cukru, vařili jsme jí maso, granule už na ní byly tvrdý. Pak na mě týden počkala, než jsem se vrátil ze služebky abych jí pomohl na její poslední cestě, veterinářka byla skvělá. Ale jo, je to smutný a bolí to
Duke650 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 Je to tak. Kvůli ní zůstávám v home office i poté, co se všichni ostatní už vrátili do kanceláří. A když náhodou vyrazím na kolo, tak po těch 3 hodinách absence nadšená (a napůl uražená) vítá ze všech sil
mAra_ Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 Duke držte se, známe to všichni a je to jedna z nejhorších situací....
pavel23 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 Už jsem ti na to psal drž se. Co tu knihu nepůjčil sis ji?
Duke650 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 Tu knihu bych teď nerozdejchal. Ale určitě si ji jednou pořídím
kuncák7 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 před 2 hodinami, Duke650 napsal: Tu knihu bych teď nerozdejchal. Ale určitě si ji jednou pořídím Drž se. A z veselejsiho soudku, naše štěstí po úpravě s paní chovatelkou. Za slušňáka byl přesně 2 minuty, než vyběhl z úpravny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Paní V 2. 6. 2020 v 23:55, kuncák7 napsal: Drž se. A z veselejsiho soudku, naše štěstí po úpravě s paní chovatelkou. Za slušňáka byl přesně 2 minuty, než vyběhl z úpravny. Paní chovatelce to moc sluší u l :-) Jinak my dnes na pohovce.. vypadá jak štěňátko.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Tak to my v dešti hurá do lesa . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 První štěně je pryč, ještě pět a vyspím se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se