financ Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Jak z hračkářství jsou všichni čtyři, tři kluci a jedna holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 , naši partaci hrozná smečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 dvanáctitýdenní červený ďábel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Dnes bolo v lese nádherne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 V 8. 11. 2020 v 21:07, jebiga napsal: , naši partaci hrozná smečka Z toho vzadu ide strach...pohľad aj tak Ťa zabijem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 U reznika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 U řezníka i mně taky takhle stojí uši a nos mám nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Nesmí na gauč, ale jak se nikdo nedívá, furt to zkouší... a tuhle polohu ode mě nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Těsně před spaním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 V 6. 11. 2020 v 21:32, mAra_ napsal: Spolu před spaním Nádhernej pes tenhle Středoasiat. Ten asi nebude z Čech, že? My dnes venku s naší hlídačkou, druhá se nechtěla fotit, mrcha, všechno rozmazaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Nádhernej pes tenhle Středoasiat. Ten asi nebude z Čech, že? Je to krasavec . A máš pravdu, není z Čech. Je dovezený z Běloruska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Je to tele a podezřele moc roste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Tu je ještě holka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) před 7 minutami, mAra_ napsal: .. Je fakt super, ale je to fakt pes na zahradu ... mě stačí ty moje dvě, jak výškou, tak váhou. Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) Za mě ostří psi mají být uvnitř baráku... Včetně kavkazaků či jiných velkých psů. .... Když na tebe někdo v noci přijde a psy máš venku - tak ti je otráví , nebo oběsí na vodítku. Když jste vevnitř všichni, potmě.... Všechny bonusy máš u sebe. Ty to tam znáš i psi.... Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Na tom by mohlo něco bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 8 hodinami, mAra_ napsal: Za mě ostří psi mají být uvnitř baráku... Včetně kavkazaků či jiných velkých psů. .... Naprosto souhlasím, já to myslel jinak. Pokud máš klasickou tři-, čtyři-jedničku, tak mít tam jednoho nebo dva kavkaze nebo pastevce je už pro mě přes čáru. Měl jsem v bytě jednoho RTW a APBT, teď mám taky dva, tu co jsem fotil v něděli, tak je momentálně s faleškou a moc mi nežere, ale už se z toho dostává a běžně má kolem 45 kilo. Jsme s nimi venku denně kolem 3-5 hodin, takže v tomto ohledu OK, vybití jsou dost oba, ale mít doma (v bytě) psa 60kg+, už si nedovedu představit. Další pes bude (a bude to pes, nikoli fena) buď Presa Canario nebo právě Středoasiat, ale jen jeden ( ), je to krásnej pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Babicka myho kamarada rikavala, ze pes patri ven do boudy, a v baraku nema co delat My mame tri gaucaky, co maj dokupy tak 10kg. Fyzicky by asi nikoho nezastavili, ale jako "alarm" fungujou dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Ocakavanie... bojovy pes, trhac, obranarka. Realita... gaucovy maznak, steka v priemere raz za rok a fakt neviem ako by zareagovala na pripadneho vlamaca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se