financ Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Odesláno 16. října 2020 Black Jack s mámou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Odesláno 16. října 2020 V 30. 9. 2020 v 18:49, filo-boxer napsal: Roste jako z vody. Perfektný je
mAra_ Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Dnešní úkol : utahat dlouhýma procházkama. Takže já ležím na kanapi jak lazar a nemůžu se hnout a psi se venku honí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tady vypadá jak blbeček... Je prostě můj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomas Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Ranni nadeleni! Dnes rano, pod autem nalezeno stene, pravdepodobne nekdo vysadil. Fesak, kluk asi tri mesice stary. Neco mezi Dingem a liskou..:-) chytrej jako opice:-)) neznate nejake hodne lidi? Odcervime, naouckujeme s vybavime do nove rodiny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomas Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Je to komik.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
helit Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Tak vyzerá zmateny pes ked na neho klopete na dvere cez ktoré zvonku dovnútra nevidno celkom sranda, brechala ale nevedela na koho alebo na co Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
antitomas Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bloodhound - k prvnim narozeninam dostal nohu od kravy.
vzduch Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Kastrovat či nekastrovat? Máme fenku zlatého retrívra. Má rok a půl, po druhé hárala. Vzhledem k tomu, že bydlíme ve třetím patře bytového domu, tak jsme štěňata zavrhli. Trošku mě to mrzí neb je povahově skvělá, rodokmen má taky, ale ostatní okolnosti jsou proti. Jak to vidíte vy?
DavidLC Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 před 12 hodinami, Thomas napsal: Je to komik.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Držím palce ať se zadaří, posílám to dál, je super. K našim ho bohužel nepřidám..
Thomas Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Tak jsme ho udali k hodnym lidem Diky za reakce! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 To je dobře, že to takhle dopadlo... Já jsem doma navrhl, že z něj uděláme palácového psa, ale žena mě upozornila, že by ho Kunak sežral u krmení a ani by si toho nevšiml... Tak jsem rád, že to dobře dopadlo.
DavidLC Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Konec dobrý, vypadá že si páníčky vycvičí
paro Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Dovolil jsem si milostpani pripomenout, ze ranni mnaminka uz byla 4:15, kdyz jsme byli v drevniku...Sent from my iPad using Tapatalk
Spongebob Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 super storka s pejskem! Přiznám se, taky jsem nad ním na chvíli zapřemýšlel.. Nechápu, že někdo takhle odhodí psa.... ruce sekat. Marův blbeček..
libor2002 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 K neutahání, odpadne až večer... mno, i když, dala si jen přestávku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Po tom, co nás opustila Sára, jsme přivítali v rodině Mášu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se