mAra_ Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Sláva... Malou začalo bavit česat psa, a on drží a drží... Mám o kousek min práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 A z naseho psika jeste nakonec bude filosof. Btw tuhle jsem nahodou zjistil, ze pri ceste do DE budu muset nechat nejen kudlu, ale i psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 To jdes takhle na sluknovsku kolem cigosskyho baraku a hned mas pamatku...Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Tvl co se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Minuli jsme barak, odnekud zezadu pribehl 3x vetsi cokl, skocil po nem, nas se ohnal a behem vteriny byl zase pryc. Pak jsem jeste malem vzal pod krkem cigose co za chvili vylezl ze za nic nemuze ze asi preskocil plot. Asi stesti ze jsem sel sam, protoze kdyby se mel kdo postarat o psa tak jsem v nem..... No a pak jeste 7 km zpatky k autu, 50 km autem na hotel a rano cestou domu do Frydlantu na veterinu. Takze z vikendu jsme si uzili jen ten patek. Jen si rikam, jak tomuhle predejit, ale tohle neslo resit, nez jsem se otocil tak bylo hotovo....Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Hmm, tak to je neco. Tak snad bude pes Ok. Jinak kde jsi teda byl v tom Frydlantu na tom masu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Pes je v pohode, uz chrni doma v posteli. Maso bylo tady https://www.zameckydvurcernousy.cz/Prdel sveta, ale ubytko slusny a ty dve jidla co jsem stihnul vyborny.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Tak to je dobrej tip. Dokonce moc dobrej. My chteli do Frydlantu, ale nic se nam nelibilo nebo uz bylo plno. Tak jsme nakonec dali nocleh u sousedu v Bogatynii. A taky dobry. A abysme prilis neplevelili, tak nas psik v obvykle radoby utrapene poze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Bogatynii jsem zvažoval taky, ale tohle mi přišlo lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Odpocinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 taky dáváme Foresto.. za mě nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 (upraveno) Dlouho tu nebyli psíci bez uší Upraveno 11. listopadu 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Tak jest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Přes den na nože, ale večer u kamen sou všichni kámoši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Jó a kočičina dává svým zadkem jezevčí dvojce jasně najevo co si o tom myslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 U nás je to taky v pohodě, jedna kočka vládne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Co tam schováváš?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 (upraveno) Mají se rádi... A já jsem za to rád. Upraveno 22. listopadu 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se