Vasil Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 To bude nějakej neopatrnej zajíc co si zkracoval cestu přes zahradu. Člověka by musela rafnout do tepny, aby ta krev vystříkla zpátky na psa Nebo by dotyčnej musel být masochista a po prvním krvavým kousnutí si psa stejnou rukou hladit na krčisku a udobřovat si ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Ale kulovy,to byl mimozemstan a ona ho proste sezrala Maro,musíš teď holt sledovat hovna a uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 (upraveno) Tak jsem zvážil všechny navrhované možnosti a výsledek: nevím ... Na zahradě nic nebylo(leda by to celé sežrala - a to by tu přece něco zbylo), hovna normální. Necháme to být a díváme se na hokej... Upraveno 17. května 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Dotaz na místní znalce. Rodiče budou hlídat 14 dní rotvajlera kolegovi z práce. Pes jako kráva, když zaštěká, tak se člověk málem …. Měl jsem s nimi diskusi, že pokud je to monstrum u nich v domě a na zahradě, tak tam se svými malými dětmi nepůjdu. Pes tam volně pobíhá, není tam žádný kotec, nic. Je to z mé strany rozumná opatrnost, nebo už blbnu (viz pokousání dívenky dvěma psy stejného plemena)? Díky za váš upřímný názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 před 10 minutami, safi napsal: Dotaz na místní znalce. Rodiče budou hlídat 14 dní rotvajlera kolegovi z práce. Pes jako kráva, když zaštěká, tak se člověk málem …. Měl jsem s nimi diskusi, že pokud je to monstrum u nich v domě a na zahradě, tak tam se svými malými dětmi nepůjdu. Pes tam volně pobíhá, není tam žádný kotec, nic. Je to z mé strany rozumná opatrnost, nebo už blbnu (viz pokousání dívenky dvěma psy stejného plemena)? Díky za váš upřímný názor. Těžko říct, záleží na povaze a vychování psa.Přece jenom, je to zvíře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Je to cizí pes v cizím prostředí, tebe nezná, děcka nezná, ty nevíš, co od něho čekat. Já bych tam taky nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Díky! Utvrdilo mě to v závěru tam nejít s dětmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 (upraveno) před 6 hodinami, safi napsal: Díky! Utvrdilo mě to v závěru tam nejít s dětmi. Skoro bych i rozmlouval rodičům to hlídání... Jestli tedy nejsou zkušení kynologové, či na ně není pes od mala zvyklý... Stačí neopatrný pohyb u krmení a na neštěstí je zadelano. Brát tam děti je nesmysl. Upraveno 18. května 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Rodičům to vymlouvám už 3. den. Bez úspěchu. Jsou dospělí a svéprávní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 @safi I velký pes může být na "očuchaná" děcka hodný a chůva - ale pokud už teď cítíš že by to nemuselo být OK, tak to že Vaše Vaše vlastní děti nepůjdou pár dní k babičce&dědečkovi nebude pro nikoho ze zúčastněných tragédie, existují i jiné atrakce a možnosti hlídání+krmení. Pro nás co jsme měli prarodiče z obou stran "na baterky" (věčně vybité - děckám už je teď 16+19 a jestli u nich za ty léta byli v souhrnu týden, je to hodně) nic co by se nedalo přežít - nemluvě o tom že oni k Vám to mají stejně daleko jako Vy k nim a Ty sám si do baráku cizího psa nechat pouštět nemusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 (upraveno) Hlídací pohotovost. Upraveno 19. května 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 A v očích nekompromisní dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Je zlatá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 2 hours ago, mAra_ said: Je zlatá ... A fakt krasna.. ale teda moc nechapu, jak s tim psem dokazes spat. Nas cuvac strasne mlaska a je mi jasne, ze bych se uz nevesel. Jak resis vlastne navstevy, je v pohode na cizi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 před 13 hodinami, chuckie2 napsal: A fakt krasna.. ale teda moc nechapu, jak s tim psem dokazes spat. Nas cuvac strasne mlaska a je mi jasne, ze bych se uz nevesel. Jak resis vlastne navstevy, je v pohode na cizi? Ohledně spaní: já když usnu tak spím. Kdyby barák hořel, nic mě nevzbudí. Takže i když malá chrápe, mlaská, prdí, mně je to jedno. Do postele chodí až nad ránem. Návštěvy: učíme ji už od mala, že kdo přijde na zahradu s námi, tak je to v pořádku. Zatím to funguje. Uvidíme jak to bude až bude starší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Bus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 autobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se