Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Vit napsal:

To asi nemá smysl, letos by měl 30 ...
(přál bych mu to, ale pokládám to za hodně nepravděpodobné)

předpokládám, že se nějakým nedopatřením podařilo @kupko reagovat na uplně první příspěvek tohoto tématu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 2. 2025 v 9:38, Vit napsal:

Krásné fotky, jsem rád, že jsi zpět.

----------------------------------------

Jeden "plyšák" s plyšákem.
POZOR: Andy není žádný domácí mazánek. Je tvrdý outdoorový pes a v domě tráví jen relativně krátký čas.
Překvapilo mě, jak moc je toto plemeno otužilé. Aktuálně (ráno -5°C) došel k názoru, že bouda je nesmyslně moc zateplená a začal ji deizolovat.

Jak říkám, krutopřísný venkovní zabiják!

Vit_Orient_WT_250206_02_Andy_________.jpg

Vit_Orient_WT_250206_03_Andy______________.jpg

• Like 2
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Nikdy neříkej nikdy...

V létě 2020 nám rakovina vzala Angie, fenku zlaťáka, dožila se 12,5 roku. Manželku to hodně sebralo a prohlásila, že další pes už u nás nikdy nebude.

Po půl roce jsem pro dceru přivedl Kennyho, nyní čtyřletý zlaťák, přes 40 kilo, mazel. Bydlí s dcerou, u nás se vyskytne jednou dvakrát týdně. 

No před pár týdny se to manželce v hlavě nějak srovnalo a včera jsme si přivezli Miu, osmitýdenní fenku zlaťáka. 

20250209_110724.jpg

20250209_102543.jpg

• Like 9
Odkaz ke komentáři

My máme zlaťandu, 6 let. Začala kulhat na pravou nohu, ale asi ji to moc netrápí, jinak je v pohodě. Veterinářka po prohlídce řekla, že je v pořádku, možná natažený vaz a doporučila nějaké výživové doplňky na klouby. Je zde možnost, že mě napodobuje neb mám koleno v zadeli a taky kulhám😄

Obrázek WhatsApp, 2024-11-03 v 10.13.04_e2b3cde7.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Duke650 napsal:

Nikdy neříkej nikdy...

V létě 2020 nám rakovina vzala Angie, fenku zlaťáka, dožila se 12,5 roku. Manželku to hodně sebralo a prohlásila, že další pes už u nás nikdy nebude.

Po půl roce jsem pro dceru přivedl Kennyho, nyní čtyřletý zlaťák, přes 40 kilo, mazel. Bydlí s dcerou, u nás se vyskytne jednou dvakrát týdně. 

No před pár týdny se to manželce v hlavě nějak srovnalo a včera jsme si přivezli Miu, osmitýdenní fenku zlaťáka. 

20250209_110724.jpg

20250209_102543.jpg

Tak to dobře dopadlo :) joo holt život se psem je prostě mnohem lepší.. kdo to zjistí už holt nemůže jinak ;)

• Like 3
Odkaz ke komentáři

Včera jsem viděl krásnou situaci v autoservisu….. dvá mudrlanti nad motorem, postávali a pokuřovali ….asi dumali co by to jako mohlo….. no a pod autem ležel pes…… jen nohy mu koukali…. Ten asi už věděl , kde je jádro pudla……  takže rčení “ aby se v tom pes vyznal! “ má svoje opodstatnění…..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...