Moty Odesláno pátek v 12:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:10 před 2 hodinami, Vit napsal: To asi nemá smysl, letos by měl 30 ... (přál bych mu to, ale pokládám to za hodně nepravděpodobné) předpokládám, že se nějakým nedopatřením podařilo @kupko reagovat na uplně první příspěvek tohoto tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno sobota v 11:06 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:06 V 7. 2. 2025 v 9:38, Vit napsal: Krásné fotky, jsem rád, že jsi zpět. ---------------------------------------- Jeden "plyšák" s plyšákem. POZOR: Andy není žádný domácí mazánek. Je tvrdý outdoorový pes a v domě tráví jen relativně krátký čas. Překvapilo mě, jak moc je toto plemeno otužilé. Aktuálně (ráno -5°C) došel k názoru, že bouda je nesmyslně moc zateplená a začal ji deizolovat. Jak říkám, krutopřísný venkovní zabiják! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno sobota v 16:58 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:58 U nás na zahradě je sníh pořád.... 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno sobota v 18:15 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 18:15 Pěkný fotečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno neděle v 09:21 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:21 Nejlepší polštář je Mikeš. 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno neděle v 10:25 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:25 Nikdy neříkej nikdy... V létě 2020 nám rakovina vzala Angie, fenku zlaťáka, dožila se 12,5 roku. Manželku to hodně sebralo a prohlásila, že další pes už u nás nikdy nebude. Po půl roce jsem pro dceru přivedl Kennyho, nyní čtyřletý zlaťák, přes 40 kilo, mazel. Bydlí s dcerou, u nás se vyskytne jednou dvakrát týdně. No před pár týdny se to manželce v hlavě nějak srovnalo a včera jsme si přivezli Miu, osmitýdenní fenku zlaťáka. 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno neděle v 10:42 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:42 Je zlatá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno neděle v 10:51 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:51 Zrovna učíme trhat malým dětem obličeje...dokola a dokola -jako házet hrách na stěnu 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno neděle v 11:23 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:23 @Bukoowsky to znam, akorat kdyz ji rikam, aby se tvarila jako na tvy fotce, tak zrovna nic. Je to marny. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno neděle v 11:57 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:57 My máme zlaťandu, 6 let. Začala kulhat na pravou nohu, ale asi ji to moc netrápí, jinak je v pohodě. Veterinářka po prohlídce řekla, že je v pořádku, možná natažený vaz a doporučila nějaké výživové doplňky na klouby. Je zde možnost, že mě napodobuje neb mám koleno v zadeli a taky kulhám 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno neděle v 13:02 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:02 před 2 hodinami, Bukoowsky napsal: Zrovna učíme trhat malým dětem obličeje...dokola a dokola -jako házet hrách na stěnu Kamarád ho má a mám vždy respekt,být ulízán k smrti nechceš 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno neděle v 13:04 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:04 Dnešní vycházka, ta srnka v dáli mi dala zabrat v kyčlích 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno neděle v 13:34 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:34 před 3 hodinami, Duke650 napsal: Nikdy neříkej nikdy... V létě 2020 nám rakovina vzala Angie, fenku zlaťáka, dožila se 12,5 roku. Manželku to hodně sebralo a prohlásila, že další pes už u nás nikdy nebude. Po půl roce jsem pro dceru přivedl Kennyho, nyní čtyřletý zlaťák, přes 40 kilo, mazel. Bydlí s dcerou, u nás se vyskytne jednou dvakrát týdně. No před pár týdny se to manželce v hlavě nějak srovnalo a včera jsme si přivezli Miu, osmitýdenní fenku zlaťáka. Tak to dobře dopadlo joo holt život se psem je prostě mnohem lepší.. kdo to zjistí už holt nemůže jinak 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno pondělí v 16:36 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:36 Dlouho tu nebyl ten můj magor 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno pondělí v 22:38 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:38 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno včera v 03:56 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 03:56 před 11 hodinami, bobi napsal: Dlouho tu nebyl ten můj magor Na té druhé fotce , hned bych siho popletl s chřestýšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno včera v 03:57 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 03:57 před 5 hodinami, Murphy97 napsal: Barzojové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno včera v 04:02 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 04:02 Včera jsem viděl krásnou situaci v autoservisu….. dvá mudrlanti nad motorem, postávali a pokuřovali ….asi dumali co by to jako mohlo….. no a pod autem ležel pes…… jen nohy mu koukali…. Ten asi už věděl , kde je jádro pudla…… takže rčení “ aby se v tom pes vyznal! “ má svoje opodstatnění….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno včera v 04:06 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 04:06 V 9. 2. 2025 v 11:51, Bukoowsky napsal: Zrovna učíme trhat malým dětem obličeje...dokola a dokola -jako házet hrách na stěnu Zkoušeli jste na stěnu házet něco jinýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno včera v 04:14 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 04:14 V 8. 2. 2025 v 12:06, Vit napsal: Jak říkám, krutopřísný venkovní zabiják! Krvelačnost z něj bapřímo čiší ….. něni z rodu Baskervilů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se