Conrad Odesláno 7. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Filipes napsal: náš bitevní pudl po sebevražedné misi proti dvěma ovčákům (už je snad z nejhoršího venku) Upřímně gratuluji, mám radost ,Kuba má první histologii OK, tak ještě ta druhá a snad bude také vyhráno
kubson Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 gas napsal: další bígl, super taky doplním foto ve spánku ( ne, necvičí, vážně chrní ) ROFL myslel jsem že to je specialita naší feny !
gas Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 kubson napsal: ROFL myslel jsem že to je specialita naší feny ! tak to budeme ty dva muset seznámit
falkkon Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Protože jsem líný chodit na cvičák ,tak mám Border kolii.Ta umí všechno sam:-)).
Návštěvník Snow Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Mně by se líbil nudící se psík .
Gilius Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 to není pes...to je veverka se softwarem z Pittbulla.......:lol2:
mengelis Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Gilius napsal: A není to pravda???Já tohohle "psa" ještě neviděl klidnýho.....furt je to vzteklý...... Naša Žofka je mírumilovná, nikdy neštěká, nikdy se nerozčiluje, s každým člověkem je kamarád. Povahově to rozhodně není žádná malá vzteklina a nervák.
Gilius Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 mengelis napsal: Naša Žofka je mírumilovná, nikdy neštěká, nikdy se nerozčiluje, s každým člověkem je kamarád. Povahově to rozhodně není žádná malá vzteklina a nervák. Tak to máš doma vyjjímečného Yorkšíra.....
Stoner Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 (upraveno) Tak to je naše Sonia - anglický bullterier. A taky vidíte co jsem udělal pro to abych ji měl pořád sebou Upraveno 18. srpna 2008 uživatelem Stoner
Conrad Odesláno 20. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 (upraveno) Když už jsem tady psal o Kubově operaci- i histologie dopadla dobře a vyráží do chorvatska.Píši to proto, že můžeme s Kubou jen doporučit AAvet na Zahradním městě,vše klapalo perfekt a práce výtečně odvedená Tak kdyby jste někdo nedej bože někdy potřebovali šikovou veterinu........ A Kubovi se jako starému špitálníkovi dá věřit že posoudí zkušeně chronologicky operace 1 vyhřezlé ploténky 2 operace kýly 3 operace další kýly v jiné lokalizace a 4 krvácení do sleziny. Upraveno 20. srpna 2008 uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 20. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Stoner napsal: Tak to je naše Sonia - anglický bullterier. A taky vidíte co jsem udělal pro to abych ji měl pořád sebou Moc pěkný napiš ještě prosím PIN
Vit Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Conrad napsal: Když už jsem tady psal o Kubově operaci- i histologie dopadla dobře a vyráží do chorvatska.Píši to proto, že mohu jen doporučit AAvet na Zahradním městě,vše klapalo perfekt a práce výtečně odvedená Tak kdyby jste někdo nedej bože někdy potřebovali šikovou veterinu........ Gratuluju.
Vit Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Conrad napsal: Moc pěkný napiš ještě prosím PIN Vy nevidíte, co tam má za psa? Po tom pinu bych se po shlédnutí rasy pejska ani neptal.
Filipes Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 když už jsme u těch kontaktů, našeho pudla zebrali hrobníkovi z lopaty tady: http://www.vetkolma.cz/ Conrade, AAvet nám tam taky radili (pro případ komplikací během prvních nocí), takže doporučení Kuby citují i veterináři
dagou Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Já mam doma taky pejska. Jmenuje se Agnes, umí aportovat, chodí všude za mnou a je smutná když nejsem doma. Protože otec vychovával psy pro policii, mám docela ucelený přehled o psím chování a tahle malá potvůrka je prostě kočkopes s modrou krví Siamských královen. Už jste někdy viděli kočku vrtět ocasem?
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 gas napsal: další bígl, super taky doplním foto ve spánku ( ne, necvičí, vážně chrní ) Jednou jsem slyšel, že majitelé beaglů jsou nejstatečnější lidi na světě. Neznám neposlušnější plemeno . Potvrzeno osobní 9letou zkušeností se psem Dusty. Náš příběh neměl šťastný konec. Hráblo mu v palici a začal být agresivní (na psy, feny, dospělé i děti). Martyrium na veterině, kastrace, kynologické konzultace, etoložka psího chování. Nedalo se nic dělat. Doma jsme měli malinkého kluka. Zlýho, kousavýho staršího psa jsme nemohli nikde umístit. A tak honí zajíce v beaglím nebi. Vzpomínáme
Ivan Lelák Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Jojo, to je typická bíglí poloha - teda jedna z nich. Nechápu jak mu to může vyhovovat ale je to i pro mne neustálý zdroj zábavy. Nemyslím, že je bígl neposlušný, prostě má svou hlavu, nikdy nebyl šlechtěný na vykonávání povelů ale na let ve smečce po stopě a ječení - a to dělá skvěle. To co se z něj dá vyloudit je jen kompromis, ale myslím že při důslednosti celkem snesitelný. Je to nejkrásnější pes na světě a mám dilema, až mne moje Albína (je jí 10 let) opustí, kdo ji nahradí - někdy si říkám "bígl už nikdy!!!!!" a někdy mám pocit že bez bígla být nemůžu..
OrganiQ Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Ivan Lelák napsal: Jojo, to je typická bíglí poloha - teda jedna z nich. Nechápu jak mu to může vyhovovat ale je to i pro mne neustálý zdroj zábavy. Nemyslím, že je bígl neposlušný, prostě má svou hlavu, nikdy nebyl šlechtěný na vykonávání povelů ale na let ve smečce po stopě a ječení - a to dělá skvěle. To co se z něj dá vyloudit je jen kompromis, ale myslím že při důslednosti celkem snesitelný. Je to nejkrásnější pes na světě a mám dilema, až mne moje Albína (je jí 10 let) opustí, kdo ji nahradí - někdy si říkám "bígl už nikdy!!!!!" a někdy mám pocit že bez bígla být nemůžu.. To pak musim dopoucit k uvaze hladkosrsteho foxteriera - nulova "udrzba", ziva, (celkem) poslusna, hrava a vtipna rasa. Jen ta spotreba tenisaku je celkem vyssi... Ta nase je holka, jmenuje se Spina a o nahrade radsi vubec nepremyslim:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se