Dokusan Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Tak ta cena včera byla bez DPH, už opraveno na správnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Cim viac rozmyslam, tak ako mi tie u50 ucarili hned po uzreti, tak ako sa mi to rozlezalo, tak niesom z toho az taky odvareny. Ako su fantasticke, ale neviem sa prekusnut nejak cez tu cenu sakra. Momentalne sa rozhliadam po niecom univerzalom, v nizsom cenovom spektre, a tie u50tky maju teda tvrdu konkurenciu za skoro polovicnu cenu ( mid oceanstart tribute, doxa 200, nove seiko 62mas, geckota, obris morgan seastar ). Sakra sakra, musim to este premysliet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 15 minutami, huhu4d napsal: Cim viac rozmyslam, tak ako mi tie u50 ucarili hned po uzreti, tak ako sa mi to rozlezalo, tak niesom z toho az taky odvareny. Ako su fantasticke, ale neviem sa prekusnut nejak cez tu cenu sakra. Momentalne sa rozhliadam po niecom univerzalom, v nizsom cenovom spektre, a tie u50tky maju teda tvrdu konkurenciu za skoro polovicnu cenu ( mid oceanstart tribute, doxa 200, nove seiko 62mas, geckota, obris morgan seastar ). Sakra sakra, musim to este premysliet Obris Morgan jsem měl a za mě super. I teď přemýšlím, že je zkusím, ale čekám na nový Wardy. Wardy jsi zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 (upraveno) @huhu4d: Úplně ti rozumím. Za ty peníze se budou muset U50 hodně snažit. Upraveno 6. května 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 wardy som mal este davno, so starymi ruckami a logom a vlnkami na cifri, boli fajn. ja striehnem momentalne a obris morgan seastar 70s, s oranzovo-modrou zafir lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 presne, ta konkurence je velka, za me nove seiko willard na gume. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Watchbuys ma novou limitku pro severni Ameriku v poctu 1000 ks. Sinn U2 W https://www.watchbuys.com/store/pc/Sinn-U2-W-Limited-Edition-6p4951.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 black case matter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Vypadá to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Dalsi novinka u Sinn - 104 s cervenou vterinovkou. Jako nevypada to vubec spatne, ale uz mi to prijde, ze co se tyka novinek, tak spousta znacek konci dnes tim, ze udelaji nove barvicky a tim to hasne. https://www.watchbuys.com/store/pc/Sinn-104-Red-Seconds-Limited-Edition-c92.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Je to bohužel poslední dobou trend. Já to nazývám "Seikostyl". V podstatě to není nic proti ničemu, ale víc by se mi zamlouvalo nazvat to modifikací, než novým modelem. Přijde mi, že opravdu nových modelů v mechanickém rybníčku přibývá jako šafránu. Třeba je to jen přechodné období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Zrovna u 104 se to ale dá prominout, že to nepřechroupali celý. Tam už pouhá červená ručka a nit jsou revoluce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 RS = recyklovaný stočtyřky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Tak nový model to není, je to 104 variace Holt nový model se nedá očekávat moc často, tak barvičky a změny velikosti, případně ‘tribute’ a oživení historického modelu, je častější. Pokud to nesekají pořád, tak je to celkem v poho... Aspoň za mě Stejně jako limitka - OK, ale musí být zřídka, jinak to postrádá ‘kouzlo’. No, a pak když někdo udělá nový model, tak se stejně řekne, že je jako ..... (doplňte sub, RO atd.) nebo dopadnou jako Code 11:55 co všichni zdrbou Není to lehké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 U AP se stihli stát nechvalně proslulými ještě víc o prsa - za minutu dvanáct Sinn je zaplaťpámbů jedna z firem, jejíž politika limitek je uvážlivá (a nějaká ta barevná vteřinovka tu a tam není zas až tak big deal). Hlavně, aby jim to vydrželo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Red Seconds jsem tak nějak čekal... po představení 556 RS, na konci dubna, mě to napadlo hned, že to i u 104 bude jen další varianta. Ale jinak mi to nevadí, hodinkám to neuškodí, aspoň si každý vybere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 20 hodinami, dr.sphinx napsal: U AP se stihli stát nechvalně proslulými ještě víc o prsa - za minutu dvanáct Sinn je zaplaťpámbů jedna z firem, jejíž politika limitek je uvážlivá (a nějaká ta barevná vteřinovka tu a tam není zas až tak big deal). Hlavně, aby jim to vydrželo. No jo, to bylo opravdu o fous... Tak jako tak je to za mne to hloupé jméno Sinn a limitky souhlas. I když oni dělají různé např. pro Japonsko, o kterých člověk ani moc neví. Natrefil jsem před nějakou dobou na 856 flieger a dost mě lákaly...měl bych ke starým Euroflieger další JP model, ale odolal jsem https://sinn-japan.jp/product/856.flieger/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Novinky u Sinnu: Sinn R500 Racing Stopwatch in titanium (limited to 300 pieces) Sinn 105 St Sa Sinn 105 St Sa W Sinn 105 St Sa UTC Sinn 105 St Sa UTC W Sinn 103 Sa G (limited to 500 pieces) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 V 6. 11. 2020 v 9:44, Dantechno napsal: Novinky u Sinnu: Sinn 105 St Sa UTC Tyhle se hodne povedly, takovy hezky sportovni a jednoduchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Dnešní novinka od Sinnu: 103 Classic 12 – a 600-piece limited classic chronograph with a ceramic bezel insert to mark the 60th anniversary. Více zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se