dr.sphinx Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Teď se teprve uvidí, jak zdatným obchodníkem je Obchodník. Honzo držím palce, ve mně by teda byla malá dušička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 ... ať vykročí správným směrem.... s černými pouzdry stojí 145 000 Kč a varianty s tryskanými 135 000 Kč. ... mno, teď o správnosti směru dost pochybuji. Hodinky proč ne, líbí se mi. Ale nekecnu si z nich na zadek, a cenu si s tímto produktem neumím spojit. Hlavně v porovnání zde zmíněným Biatecem - těm fandím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 V tom Novém Městě musejí přidávat kvalitní matroš do vody, že si tam všichni myslí, že jsou v Le Locle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jak se vám vlastně zdá to logo? Já pořád nemůžu setřást tyhle tři asociace (ale samozřejmě na to nejsem odborník, od toho jsou tu jiní, i v tomhle vlákně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Já si říkal že mi přijdou hnusnější a míň propracovaný než Biatecy ale jestli budou stát podobně tak OK Sphinxy já tam vidím hlavně hipíky a peace sign. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Já si říkal, že to bude tak 2x Biatec. A vono to stojí víc než SMP Ty plánovaný chrona s L J-P pak teda podle podobný logiky budou stát o chlup víc, než moderní Omegy s 9300 v keramice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Já si říkal, že to bude tak 2x Biatec. A vono to stojí víc než SMP Ty plánovaný chrona s L J-P pak teda podle podobný logiky budou stát o chlup víc, než moderní Omegy s 9300 v keramice Jak jsem googlil tak L J-P v automatiku je jen klon 775(3) ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 No jo, ale nezapomen, ze "Jelikož se jedná o zakázkovou ruční výrobu..."! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jméno Jan Štefl mám spojený s Chronoshopem. Logo - Není úplně jednoduchý, a jestli je součástí logotypu i nápis Bohematic v triviálním fontu ( jakože asi je), tak je docela prostorově náročný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 To máš spojený správně, ale teď už s Chronoshopem spojené není Ad strojek - já myslel, že LJP dělají jak modifikace, tak inhouse. Ale i kdyby to byla potuněná 7753, stejně to bude stát ranec, viz co zvládli s Eternou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 To máš spojený správně, ale teď už s Chronoshopem spojené není Ad strojek - já myslel, že LJP dělají jak modifikace, tak inhouse. Ale i kdyby to byla potuněná 7753, stejně to bude stát ranec, viz co zvládli s Eternou.Hele jedinej LJP s 55h jsem nasel clanek o tom tady:https://watchesbysjx.com/2019/09/alpina-startimer-pilot-heritage-chronograph.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 V tom Novém Městě musejí přidávat kvalitní matroš do vody, že si tam všichni myslí, že jsou v Le Locle. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) edit, Exiztence: No tak jo, v tom případě "stojím opraven" a ty ty ty, LJP. Z hlediska inhauzní logiky by teda vlastně udělali líp, kdyby tam nacpali 8Rxx od Seika Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Nasel jsem akorat peknej manual kterej na prvni pohled neidentifikuji jako derivat lemanie LJP 5000 Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jj, o to jsem taky zakop. Ale asi se shodnem, že zrovna tenhle tam nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 A kdyby jo tak by byla cena 500k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 tu datumovku vymyslal kto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 tu datumovku vymyslal kto? Kdyz se podivam na jmena spojeny s projektem, tak bych si tipnul ze Olgoj Chorchoj Jestli to chapu spravne, tak toto designove studio uz s Eltonem nespolupracuje. Cenovka ambiciozni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrusa312 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 No jo, ale nezapomen, ze "Jelikož se jedná o zakázkovou ruční výrobu..."! ;-) Tak něčim ten nesmysl zdůvodnit potřebujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrusa312 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Mě se to teda líbí, i většina těch variant. Pro mě to prostě zastřelila ta cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se