Kristian.nov Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 K dokonalosti už tomu chybí jenom otočná luneta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Myslim ze teda rtg na letisku to asi odhali ale mozno to nechaju byt kedze podobne velku cepel nosi napriklad moja manzelka do lietadla bezne na klucoch. To vsak nemeni nic na tom, ze je to paradicka a hlavne, ze to aj bez dotacii s prehladom strci do vrecka vsetko co kedy vyprodukoval Elton. Za mna klobucik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Dobrý nápad i zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Smekám, hodně povedenej projekt po všech stránkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Z hodně hledisek (ne ze všech) mnohem zajímavější počin, než nějaký Bohemka matic ve vedlejším vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Nejsem uplne cilova skupina, ale musim rict, ze tohle je opravdu zajimava prace a opravdu smekam.Napad, provedeni, design a vubec, na prvni dobrou, opravdu pekne.Drzim palce a budu sledovat, kam bude tento pocin bude dale pokracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Fakt bych si neuměl představit hodinky s kudlou, aby jedno nebo druhý nebo obojí nepůsobilo jako parodie. Ale tady se to, zdá se, povedlo. Plus ty materiály a provedení... Já to asi chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Musím říct že fakt paráda, obdivuju ten nápad, opravdu super provedení, perfektně sladěný. Veliká gratulace a obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 ***** solid state Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Moc povedené. Funkční, materiálově velmi sofistikované, dostačující WR a za mne moc hezké. Gratuluji k dobrému počinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jubilee-007 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Nejsem cilova skupina, ale kus dobre odvedene prace v tom je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Je to cool, naozaj cool... este aj dobre vyzeraju. Smekam a gratulujem... toto by si zasluzilo seriovu vyrobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Smekám! Nechci si ani představit, co všechno se musí skrývat za tím dostat nápad a pak to takhle dotáhnout od A až po Z. Fakt respekt, moc podařený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Hodinky dobrý a co ten kovový model co máte na FB? Už je taky hotový?https://www.facebook.com/extremeEDC/videos/1482175788588528/Btw: Anglani vám to dávají dost vyžrat co? V těch komentech u vás na FB. Tak držím pěsti. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tak ty komentáře na Facebooku jsou přísný. Anglani to prostě mají jinak. Všiml jsem si toho i na FB Christopher Ward Enthusiasts, kde někdo dal vedle hodinek decentní EDC nůž, příspěvek byl okamžitě smazán adminem a ještě to bylo patřičně okomentováno. Oni tam fakt mají obrovské problémy s těmi noži, tak jsou na to asi citlivější než mi tady, v poklidném středu Evropy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Dobře jim tak hňupům - 70 let si z Pákistánu a dalších ex-kolonií dobrovolně a bez přispění EU importovali ?multikulturní obohacení?, až se dnes ve vlastní zemi musí bát vylízt na ulici, veřejně slavit vánoce a kde jeden přismahlej hňup s kudlou a koránem dokáže na půlden zaměstnat celej policejní okrsek. Průser je že šašci ještě před ?brexitem? touhle chorobnou nožofóbií stihli krze Brusel nakazit spoustu dalších restrikcemi posedlých pošuků v Německu, Skandinávii a Irsku... Vzhledem k tomu že přes den mívám neustále 2-3 nožíky po kapsách (zavírák, MT a klíčenkový Victorinox) tenhle tuning quartzek není nic pro mě - ale rozhodně jde o zajímavou EDC vychytávku pro situace kde se s kapsami moc počítat nedá (třeba plavky v létě?) a přitom je co párat, i kdyby to měl být pytlík chipsů, plastovému příboru odolávající gáblík, překážejíci visačka a podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 29. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Ahoj, jsem rád, že se vám hodinky líbí. Co se týká sériové výroby, tak ta už se pomalu rozbíhá. Momentálně jsem dokončil ověřovací sérii tří kusů, která dopadla dobře a začínám výrobu dalších kusů.To znamená, že se hodinky dají objednat. Pokud máte zájem nebo vás zajímá více informací, klidně mi napište :-).Ty kovové hodinky, co mám na své fb stránce, byly první prototyp a u těch jsem si uvědomil, že to není správná cesta a to rovnou z několika důvodů. Hlavní důvodem byla velká hmotnost (s tahem přes 200 gramů), také na nich byl vidět každý škrábanec a celkově mi to nesedělo k zaměření hodinek. Kovové jsem jako první dělal i proto, že na začátku ještě nebylo jasné, kam budu chtít projekt směřovat. Jak hodinky vypadají na rentgenu zatím nevím, ale snažím se k nějakému rentgenu dostat. Rovnou podotýkám, že cílem nikdy nebylo, aby nůž na rentgenu vidět nebyl.Komentáře lidí z UK mě nechávají naprosto chladným a jsem rád, že žiji ve státě, kde jsou takové věci považovány za normální a nejsem nikým nařčen, že kvůli mě na ulici umírají děti, jak někdo uvedl. Já nůž nevnímám jako zbraň (hlavně takto malý), ale jako nástroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Půjde tím nožíkem vyměnit řemen? Myslím jestli nahradí vystěžejkovač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 29. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Nožíkem řemen vyměnit nejde. Ale vzhledem k tomu že díry pro stěžejky jsou vrtané skrz je výměna řemenu jednoduchá a stačí k ní třeba špendlík. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Jestli můžu zdarma doporučit, zkus místo zoubků a nebo místo toho falešného horního ostří do ploché horní strany té pidičepelky vyfrézovat jednoduchý otvírák na flašky - a úspěch bude (minimálně zde, v zemi piva) zaručen Pro inspiraci: ...a protože jsme jen nepraktická banda fandů předražených tikajících hraček, prober si radši osobně s nějakým nožířem jak minimálně z jedné strany (třeba té odkryté) zvýšit výbrus nad fazetkou - jinak to bude bez ohledu na broušení "krájet" furt jenom jako dláto/sekera a to titanové uložení se zbytečně rychle vymačká. No a taky jestli to někdo bude přebrušovat, první co ožužlá bude to zalomení na čepelce - tak si s ním zbytečně nepřidávej práci (teda jestli to nemá nějakou spešl funkci, třeba při řezání koksu/heráku)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se