Přejít na obsah

Hodinky PROVOKE

Doporučené příspěvky

Myslim ze teda rtg na letisku to asi odhali ale mozno to nechaju byt kedze podobne velku cepel nosi napriklad moja manzelka do lietadla bezne na klucoch.

To vsak nemeni nic na tom, ze je to paradicka a hlavne, ze to aj bez dotacii s prehladom strci do vrecka vsetko co kedy vyprodukoval Elton. Za mna klobucik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky dobrý a co ten kovový model co máte na FB? Už je taky hotový?

https://www.facebook.com/extremeEDC/videos/1482175788588528/

Btw: Anglani vám to dávají dost vyžrat co? V těch komentech u vás na FB. Tak držím pěsti.

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak ty komentáře na Facebooku jsou přísný. Anglani to prostě mají jinak. Všiml jsem si toho i na FB Christopher Ward Enthusiasts, kde někdo dal vedle hodinek decentní EDC nůž, příspěvek byl okamžitě smazán adminem a ještě to bylo patřičně okomentováno. Oni tam fakt mají obrovské problémy s těmi noži, tak jsou na to asi citlivější než mi tady, v poklidném středu Evropy.

Odkaz ke komentáři

Dobře jim tak hňupům - 70 let si z Pákistánu a dalších ex-kolonií dobrovolně a bez přispění EU importovali ?multikulturní obohacení?, až se dnes ve vlastní zemi musí bát vylízt na ulici, veřejně slavit vánoce a kde jeden přismahlej hňup s kudlou a koránem dokáže na půlden zaměstnat celej policejní okrsek. Průser je že šašci ještě před ?brexitem? touhle chorobnou nožofóbií stihli krze Brusel nakazit spoustu dalších restrikcemi posedlých pošuků v Německu, Skandinávii a Irsku...

Vzhledem k tomu že přes den mívám neustále 2-3 nožíky po kapsách (zavírák, MT a klíčenkový Victorinox) tenhle tuning quartzek není nic pro mě - ale rozhodně jde o zajímavou EDC vychytávku pro situace kde se s kapsami moc počítat nedá (třeba plavky v létě?) a přitom je co párat, i kdyby to měl být pytlík chipsů, plastovému příboru odolávající gáblík, překážejíci visačka a podobně B)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jsem rád, že se vám hodinky líbí. 

Co se týká sériové výroby, tak ta už se pomalu rozbíhá. Momentálně jsem dokončil ověřovací sérii tří kusů, která dopadla dobře a začínám výrobu dalších kusů.
To znamená, že se hodinky dají objednat. Pokud máte zájem nebo vás zajímá více informací, klidně mi napište :-).
Ty kovové hodinky, co mám na své fb stránce, byly první prototyp a u těch jsem si uvědomil, že to není správná cesta a to rovnou z několika důvodů. Hlavní důvodem byla velká hmotnost (s tahem přes 200 gramů), také na nich byl vidět každý škrábanec a celkově mi to nesedělo k zaměření hodinek. Kovové jsem jako první dělal i proto, že na začátku ještě nebylo jasné, kam budu chtít projekt směřovat. 
Jak hodinky vypadají na rentgenu zatím nevím, ale snažím se k nějakému rentgenu dostat. Rovnou podotýkám, že cílem nikdy nebylo, aby nůž na rentgenu vidět nebyl.
Komentáře lidí z UK mě nechávají naprosto chladným a jsem rád, že žiji ve státě, kde jsou takové věci považovány za normální a nejsem nikým nařčen, že kvůli mě na ulici umírají děti, jak někdo uvedl. Já nůž nevnímám jako zbraň (hlavně takto malý), ale jako nástroj.

Odkaz ke komentáři

Jestli můžu zdarma doporučit, zkus místo zoubků a nebo místo toho falešného horního ostří do ploché horní strany té pidičepelky vyfrézovat jednoduchý otvírák na flašky - a úspěch bude (minimálně zde, v zemi piva) zaručen  :speak_cool:

Pro inspiraci:

0025-accessories-bottle-opener-new-3-102

combo.jpg

...a protože jsme jen nepraktická banda fandů předražených tikajících hraček, prober si radši osobně s nějakým nožířem jak minimálně z jedné strany (třeba té odkryté) zvýšit výbrus nad fazetkou - jinak to bude bez ohledu na broušení "krájet" furt jenom jako dláto/sekera a to titanové uložení se zbytečně rychle vymačká. No a taky jestli to někdo bude přebrušovat, první co ožužlá bude to zalomení na čepelce - tak si s ním zbytečně nepřidávej práci (teda jestli to nemá nějakou spešl funkci, třeba při řezání koksu/heráku)...  :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...