bohus76 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Nestraš,ještě bych chtěl s děckama stihnout nějakou opékačku venku, a ne v zimním kabátě.I když je pravda,že už nakupujem věci dětem na zimu.
Honza.manta Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Taky se obávám, že je konec teplých dní, ach jooo.
jankoxxx Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 naucte sa tesit aj z chladneho dna a mate vystarane
Návštěvník kupec Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Ten chlad by mi nevadil ale leje jak z krhle......
African Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Připravujeme zahradní párty a tady u nás na východě už začíná svítit sluníčko' tak vydržet chlapci,bude fajn :-)
Gustaf Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 u nás bylo dnes krásně, vyrazil jsem na kolo...večer řízečky z hub, který jsme nasbírali včera...a teď zatopeno v krbovkách a pohoda jazz....ale to asi patří do druhého vlákna :-D
bedja Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Nestraš,ještě bych chtěl s děckama stihnout nějakou opékačku venku, a ne v zimním kabátě.I když je pravda,že už nakupujem věci dětem na zimu...no já tady mám mlhu..10st. a vlhkost 94%..tak nevím.. ..a k tomu mě pálí žáha a nas.ralo opět auto od tuzemského výrobce..mr.dka jedna..
straspol Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Celý centrum Prahy zas.aný militantníma cyklistama pod dohledem policie. Nebylo možný kamkoliv dojet včas. Reportáž ve zprávách následně zcela k zeblití- něco v tom smyslu ,,vidíte že to jde, konečně už ty auta zakažte taky, většina měst v civilizovaných krajích už to udělala, ať jezdí na kolech všichni", jako kdyby všichni mohli. MOR na tyhle extremisty, ať mají vlka až na záda !!!!!!
bohus76 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 (upraveno) For Bedja-To s tím šípem ve znaku?Co tomu bylo? Upraveno 14. září 2013 uživatelem bohus76
bedja Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 For Bedja-To s tím šípem ve znaku?Co tomu bylo?..jojo s tím okřídleným blbem..asi se to celé rozpadne..začíná to palubovkou..ale tak co chceš ve 101tisících..
villain83 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Někteří inzerenti (2x Epos, Seiko Stargates, Grovana, Tudor) jsou líní napsat k inzerátům věci jako přesný typ hodinek+třeba odkaz, jaký je v nich kalibr a podobně. Proooooooč???? Holt asi cekaj,ze to vis,nebo si to najdes,ale chapu,kdyz cumim do tyhle sekce a neni tam temer zadnej popis,dal se o to moc nezajimam,kdyz neco inzeruju a chci prodat,je v mym zajmu dat co nejvice info,ale asi si trepim hubu zbytecne:-)
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 hlavne k tomu pak pet dni nic nepripisou, ale jak jsem rikal, to je kazdyho problem. pokud chci rychle prodat, musim udelat co nejlepsi fotky a nejpodrobnejsi popis, nebo nasadit nizkou cenu, jinak to nefunguje..
kejklik Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 ..no já tady mám mlhu..10st. a vlhkost 94%..tak nevím.. ..a k tomu mě pálí žáha a nas.ralo opět auto od tuzemského výrobce..mr.dka jedna.. 27°C, jasno. Voda taky 27 a Lancia Y z pujcovny slape jako hodinky....
gorlo Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Ze jsme se ted vratili z prvni navstevy na pohotovosti s rocnim synem. Vypada to na laryngitidu, dostal inekci do zadku a jeli jsme domu.
SCIFI Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 že mě paypal poslal někam s reklamací protože jsem spor otevřel později než 45 dnů :-(
Tittus Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Nedá se říct naštvalo, ale kolega cizinec odjel na dovolenou do zahraničí domů a teď přišla zpráva, že po cestě zemřel. Zatím nikdo neví, proč a co se stalo. Bylo mu 58, na nic si nestěžoval, nemocný nebyl. :-(Poslední dobou jsou tyhle zprávy nějak moc často.
mondeo2 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Asi mi praskla hadice od serva na Mondeu, nevím přesně budu to muset zespodu rozdeklovat ať vím na čem jsem.Dopr......
Doporučené příspěvky