Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nestraš,ještě bych chtěl s děckama stihnout nějakou opékačku venku, a ne v zimním kabátě.I když je pravda,že už nakupujem věci dětem na zimu.

Odesláno

u nás bylo dnes krásně, vyrazil jsem na kolo...večer řízečky z hub, který jsme nasbírali včera...a teď zatopeno v krbovkách a pohoda jazz....ale to asi patří do druhého vlákna :-D

Odesláno

Nestraš,ještě bych chtěl s děckama stihnout nějakou opékačku venku, a ne v zimním kabátě.I když je pravda,že už nakupujem věci dětem na zimu.

..no já tady mám mlhu..10st. a vlhkost 94%..tak nevím.. :tongue_ss: ..a k tomu mě pálí žáha a nas.ralo opět auto od tuzemského výrobce..mr.dka jedna.. :(

Odesláno

Celý centrum Prahy zas.aný  militantníma cyklistama pod dohledem policie. Nebylo možný kamkoliv dojet včas. Reportáž ve zprávách následně zcela k zeblití- něco v tom smyslu ,,vidíte že to jde, konečně už ty auta zakažte taky, většina měst v civilizovaných krajích už to udělala, ať jezdí na kolech všichni", jako kdyby všichni mohli.  MOR na tyhle extremisty, ať mají vlka až na záda !!!!!!

Odesláno

For Bedja-To s tím šípem ve znaku?Co tomu bylo?

..jojo s tím okřídleným blbem..asi se to celé rozpadne..začíná to palubovkou..ale tak co chceš ve 101tisících.. :)

Odesláno

Někteří inzerenti (2x Epos, Seiko Stargates, Grovana, Tudor) jsou líní napsat k inzerátům věci jako přesný typ hodinek+třeba odkaz, jaký je v nich kalibr a podobně. Proooooooč????

Holt asi cekaj,ze to vis,nebo si to najdes,ale chapu,kdyz cumim do tyhle sekce a neni tam temer zadnej popis,dal se o to moc nezajimam,kdyz neco inzeruju a chci prodat,je v mym zajmu dat co nejvice info,ale asi si trepim hubu zbytecne:-)

Odesláno

hlavne k tomu pak pet dni nic nepripisou, ale jak jsem rikal, to je kazdyho problem. pokud chci rychle prodat, musim udelat co nejlepsi fotky a nejpodrobnejsi popis, nebo nasadit nizkou cenu, jinak to nefunguje..

Odesláno

..no já tady mám mlhu..10st. a vlhkost 94%..tak nevím.. :tongue_ss: ..a k tomu mě pálí žáha a nas.ralo opět auto od tuzemského výrobce..mr.dka jedna.. :(

27°C, jasno. Voda taky 27 a Lancia Y z pujcovny slape jako hodinky....

Odesláno

Nedá se říct naštvalo, ale kolega cizinec odjel na dovolenou do zahraničí domů a teď přišla zpráva, že po cestě zemřel. Zatím nikdo neví, proč a co se stalo. Bylo mu 58, na nic si nestěžoval, nemocný nebyl. :-(

Poslední dobou jsou tyhle zprávy nějak moc často.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...