Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..tak to ti i vydrželo DSG/7 dlouho..kamarád podruhé na multivanu individual výměna..najeto 66tis..a nyní po druhé výměně DSG se zadřel v 72tis motor..parááda..!! Vše v záruce..naštěstí..pro něj..akorát teda auto věčně v servisu..

Hm, ze zacatku me stvalo, ze jsem DSG nedostal, ale koukám, ze muzu byt za běžný 6ti kvalt rad ..

Odesláno

Hm, ze zacatku me stvalo, ze jsem DSG nedostal, ale koukám, ze muzu byt za běžný 6ti kvalt rad ..

..jako ten šestikvalt je taky dost hrozný..hrozně krátce poskládané..pořád se kvedlá..ale zase asi věčný..

..jinak u Octavie II pazvuky spojky u manuálu 105tis. km a u DSG neskutečně hrozné pazvuky 195tis.km..

Odesláno

..tak to ti i vydrželo DSG/7 dlouho..kamarád podruhé na multivanu individual výměna..najeto 66tis..a nyní po druhé výměně DSG se zadřel v 72tis motor..parááda..!! Vše v záruce..naštěstí..pro něj..akorát teda auto věčně v servisu..

Chlapi, nestrašte, zadření motoru snad nemá souvislost s převodovkou. V servise mi řekli, že se jim teď objevuje těchto poruch víc. Proto Audi poskytuje tzv. kulanci (tak to nazval technik), tady plnou úhradu materiálu od výrobce. Je to prostě tak, čím víc moderní techniky, tím víc na prd.

Odesláno

Chlapi, nestrašte, zadření motoru snad nemá souvislost s převodovkou. V servise mi řekli, že se jim teď objevuje těchto poruch víc. Proto Audi poskytuje tzv. kulanci (tak to nazval technik), tady plnou úhradu materiálu od výrobce. Je to prostě tak, čím víc moderní techniky, tím víc na prd.

..s převodovkou to souvislost nemá..myslím, tam nejak blbě mazalo olejové čerpadlo a vydřelo to válce..žralo to olej a pak hotovo.. :(

Odesláno

Horší je když má člověk napsáno v eshopu skladem, objedná si třeba jídelní lístky z poměrně solidního velkoobchodu s gastro potřebami, blíží se mu termín otevření (zimní sezóna) . . . takový JL je jedna z nejdůležitějších věcí v restauraci, proto se někteří z nás nebojí do něj investovat litr a více za kus . . . a po dvou dnech čekání na email s informací o odeslání - sorry, objednáváme u dodavatele!

Nic, jdu si zařídit nějaký éšopy, můžete si pak u mě objednat od párků po pateky, vše skladem při platbě předem :-)

Odesláno

Tož já to mám jako koníčka k zaměstnání - vymyslel jsem to s kámošem na škole abych nemusel pořád lítat na brigádu a tak nějak mě to chytlo a pořád to rozvíjíme a rozvíjíme. Člověk se aspoň přiučí spoustu nových věcí :-) Na startu jsme do toho vložili pár korun a teď už si to žije vlastním životem 

Odesláno

Vždyť je tam vždycky napsána doba dodání ne? Buď najdu eshop, kde expedují do dvou dnů a nebo si počkám 14 dní s lepší cenou. Volba kupujícího.

Odesláno

Vždyť je tam vždycky napsána doba dodání ne? Buď najdu eshop, kde expedují do dvou dnů a nebo si počkám 14 dní s lepší cenou. Volba kupujícího.

Přesně. Buď si to koupím v obchodě i třeba s nějakou přidanou hodnotou za plnou cenu nebo sedím doma na pr.eli a jdu po nejlepší ceně a můžu čekat delší dobu dodání. Vždy má přeci kupující volbu.

Odesláno

Zatímco jsem psal ten debilní příspěvek o tom, že jedu z hospody metrem, kamarád přelézal plot a spadl pod auto. Teď leží na Vinohradech a já nevim, co bude dál (je to hodně vážný). Půl hodiny před tím jsme se značně srdečně loučili (jak jinak, v 5 ráno) a já mu nechával svou čepici, kterou celý večer nosil.

Je mi líto i řidiče, který v tom byl úplně nevinně.

Odesláno

Zatímco jsem psal ten debilní příspěvek o tom, že jedu z hospody metrem, kamarád přelézal plot a spadl pod auto. Teď leží na Vinohradech a já nevim, co bude dál (je to hodně vážný). Půl hodiny před tím jsme se značně srdečně loučili (jak jinak, v 5 ráno) a já mu nechával svou čepici, kterou celý večer nosil.

Je mi líto i řidiče, který v tom byl úplně nevinně.

Tak ať to dobře dopadne. Nic moc situace.

Odesláno

Zpráva od přepravce, že celníci OPĚT domr.ili celní doklady.

Jednou nejsou schopni opsat z faktury konečnou částku a jako hodnotu zboží uvedou doplatek, teď zase zboží sice poslali dál, ale zapomněli ho papírově uvolnit z EU.

A kdo to pak musí vysvětlovat finančáku?

Odesláno

Zpráva od přepravce, že celníci OPĚT domr.ili celní doklady.

Jednou nejsou schopni opsat z faktury konečnou částku a jako hodnotu zboží uvedou doplatek, teď zase zboží sice poslali dál, ale zapomněli ho papírově uvolnit z EU.

A kdo to pak musí vysvětlovat finančáku?

Naprosto typický výsledek usilovné práce státního úředníka. Jeden domrví standardní úkon naprosto nepřijateným způsobem a druhý tě za to ještě arogantně zjebe jak hada.  Ježišmarjá, jak já tohle znám!!  Stačí jedna škodolibá psychopatická kráva na berňáku a máš několik měsíců ze života peklo, aniž bys jen stínem něco provedl.

Návštěvník PavelB
Odesláno

Kdyz vam manzelka nad fotkou Dayton, ktere ji planujete dat k Vanocum rekne, ze isklivejsi hodinky snad jeste nevidela... No neni to na rozvod?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Kdyz vam manzelka nad fotkou Dayton, ktere ji planujete dat k Vanocum rekne, ze isklivejsi hodinky snad jeste nevidela... No neni to na rozvod?

Tak to je teda pech :-)

Odesláno

To nevadí, klidně je dej mně, já Ti za to  pro ni pořídím nějaký pěkný swatchky...

Odesláno

se nediv když ji chceš dávat pánský hodinky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...