bandicoot Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Já to mám tak nějak po letech, takže teď taky Rockzone, loni Spin, předloni Beat. Ale i na tom Rockzone točej dokola pár aktuálních šlágrů, takže to zachraňuje Pustý ostrov a kecy Pavla Anděla v jeho dvacítce, to mě ba.Cestou z práce často mám BBC, lekce Aj zadáčo.
tombed Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Měl jsem rád stanici Hvězda a na ní nejvíc pořad Pozor zákruta!... ale to už je dávno!
Sphinxx Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Já to mám tak nějak po letech, takže teď taky Rockzone, loni Spin, předloni Beat. Teda to je hodně velkej rozptyl - Rockzone - Spin - Beat. Já poslouchám v autě Spin a F1 (konkrétně Rudu z Ostravy , naopak nemůžu vystát Babicu a ty jeho sra*ky ) .
siwi Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Měl jsem rád stanici Hvězda a na ní nejvíc pořad Pozor zákruta!... ale to už je dávno! Mým nejoblíbenějším pořadem na Hvězdě vždy bylo a je časové znamení. Řídím si podle něj každý týden hodinky
zhrado Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Ženy ženy ženy.. Už som si sto krát povedal, nerieš to, ženy proste nepochopíš, majú iné myslenie.. Ale nie.. A potom sa prídu opýtať "stalo sa niečo??" .....
PNS Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Koukám, že se nám to zvrhlo v Co máte dnes naladěné na rádiu? Být v této sekci tak doporučím Rádio Gama, ale že nejsem, tak neříkám nic...
Frostie Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Mým nejoblíbenějším pořadem na Hvězdě vždy bylo a je časové znamení. Řídím si podle něj každý týden hodinky +1! Jinak jsem měl moc rád ze začátku Noční proud, než se to pak taky zkazilo. Byla to taková česká variance na SWF /Südwestfunk/ Lollipop nebo Bayern 3, který poslouchám do dneška. Dříve DX anténou Kathrein Wellenjäger, po jejím zrušení přes net.
siwi Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Jo, Bayern 3 byl svého času pojem v celých Čechách. Já měl to štěstí, že jsem vyrůstal na Karlovarsku, kde dodnes hraje na kus drátu. A donedávna dokonce kvalitněji než lokální stanice. Většina českých vysílačů byla totiž do ledna loňského roku přebuzená, což v místech s horším příjmem působilo dost problémy. Bayern hrál sice mono, ale krásně čistě.
mondeo2 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Jo a taky jsem kdysi poslouchal četbu na pokračování, jen nevím už na čem to bylo. Je to dávno, ještě před sametem. Obdoba dnešních audio knih.
siwi Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Jo a taky jsem kdysi poslouchal četbu na pokračování, jen nevím už na čem to bylo. Je to dávno, ještě před sametem. Obdoba dnešních audio knih. Na Praze od 22:00 do 22:30. První knížku, co jsem tam poslouchal, bylo Popraviště od Aitmatova.
mondeo2 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Já zase Věž --- obdoba Skleněného pekla,dokonce jsem si pak sehnal knižku, když mi pár kapitol uteklo. http://www.databazeknih.cz/knihy/vez-62105
Honza.manta Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Já jsem s nimi točil videoklip na vánoce a musel to poslouchat celej den v kuse.
vraby Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 (upraveno) Nikdo naštvanej? Tak to mě tedy naštvalo :-) Vltava a Větrník na to vzpomínám. Upraveno 25. února 2014 uživatelem vraby
mondeo2 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 (upraveno) jo větrník, to znám taky jsem poslouchal dokonce mám doma desky s rockem co vydávali http://www.antikvariatcz.com/shop/poslouchate-vetrnik-2-p-6803.html Upraveno 25. února 2014 uživatelem mondeo2
Frostie Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Nikdo naštvanej? Tak to mě tedy naštvalo :-)Vltava a Větrník na to vzpomínám.ano, 20.30 hodin, pravidelná náplň pátečních večerů!
Pirx Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Vetrnik porad je, na radiu Beat.Ve meste posloucham v aute internetovy radia, 1GB limit na mesic jsem zatim nikdy nevyplacal.Bohuzel mimo mesto, diky 3G pokryti stejnemu jako na Sibiri, to moc nehraje :-/
jankoxxx Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Ženy ženy ženy.. Už som si sto krát povedal, nerieš to, ženy proste nepochopíš, majú iné myslenie.. Ale nie.. A potom sa prídu opýtať "stalo sa niečo??" .....
F.B. Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 (upraveno) Jo, tak ja som kedysi počúval FUN radio, ešte na ZŠ som k nemu pričuchol, keď dávali K-FUN Páni z SK iste poznajú?kedysi to bývalo super. Potom klasika, ohrané kecy a tak. Napr.: http://www.youtube.com/watch?v=HUxqHmXrMFM F. EDIT: Ak by to bolo príliž hardcore, žumpa a tak ďalej, tak mi to hoši kľudne zmažte :-) Upraveno 26. února 2014 uživatelem F.B.
Doporučené příspěvky