Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to mám tak nějak po letech, takže teď taky Rockzone, loni Spin, předloni Beat. Ale i na tom Rockzone točej dokola pár aktuálních šlágrů, takže to zachraňuje Pustý ostrov a kecy Pavla Anděla v jeho dvacítce, to mě ba.

Cestou z práce často mám BBC, lekce Aj zadáčo.

Odesláno

Já to mám tak nějak po letech, takže teď taky Rockzone, loni Spin, předloni Beat.

Teda to je hodně velkej rozptyl - Rockzone - Spin - Beat. Já poslouchám v autě Spin a F1 (konkrétně Rudu z Ostravy :D , naopak nemůžu vystát Babicu a ty jeho sra*ky ) .  

Odesláno

Měl jsem rád stanici Hvězda  a na ní nejvíc pořad Pozor zákruta!... ale to už je dávno!

Mým nejoblíbenějším pořadem na Hvězdě vždy bylo a je časové znamení. Řídím si podle něj každý týden hodinky  :clap:

Odesláno

Koukám, že se nám to zvrhlo v Co máte dnes naladěné na rádiu? Být v této sekci tak doporučím Rádio Gama, ale že nejsem, tak neříkám nic...

Odesláno

Mým nejoblíbenějším pořadem na Hvězdě vždy bylo a je časové znamení. Řídím si podle něj každý týden hodinky  :clap:

+1! Jinak jsem měl moc rád ze začátku Noční proud, než se to pak taky zkazilo. Byla to taková česká variance na SWF /Südwestfunk/ Lollipop nebo Bayern 3, který poslouchám do dneška. Dříve DX anténou Kathrein Wellenjäger, po jejím zrušení přes net.

Odesláno

Jo, Bayern 3 byl svého času pojem v celých Čechách. Já měl to štěstí, že jsem vyrůstal na Karlovarsku, kde dodnes hraje na kus drátu. A donedávna dokonce kvalitněji než lokální stanice. Většina českých vysílačů byla totiž do ledna loňského roku přebuzená, což v místech s horším příjmem působilo dost problémy. Bayern hrál sice mono, ale krásně čistě.

Odesláno

Jo a taky jsem kdysi poslouchal četbu na pokračování, jen nevím už na čem to bylo. Je to dávno, ještě před sametem. Obdoba dnešních audio knih.

Odesláno

Jo a taky jsem kdysi poslouchal četbu na pokračování, jen nevím už na čem to bylo. Je to dávno, ještě před sametem. Obdoba dnešních audio knih.

Na Praze od 22:00 do 22:30. První knížku, co jsem tam poslouchal, bylo Popraviště od Aitmatova.

Odesláno

Nikdo naštvanej? Tak to mě tedy naštvalo :-)

Vltava a Větrník na to vzpomínám.

ano, 20.30 hodin, pravidelná náplň pátečních večerů!

Odesláno

Vetrnik porad je, na radiu Beat.

Ve meste posloucham v aute internetovy radia, 1GB limit na mesic jsem zatim nikdy nevyplacal.

Bohuzel mimo mesto, diky 3G pokryti stejnemu jako na Sibiri, to moc nehraje :-/

Odesláno

:clap:

Ženy ženy ženy.. Už som si sto krát povedal, nerieš to, ženy proste nepochopíš, majú iné myslenie.. Ale nie..  A potom sa prídu opýtať  "stalo sa niečo??" .....

Odesláno (upraveno)

Jo, tak ja som kedysi počúval FUN radio, ešte na ZŠ som k nemu pričuchol, keď dávali K-FUN :D

Páni z SK iste poznajú?kedysi to bývalo super. Potom klasika, ohrané kecy a tak.

Napr.:

http://www.youtube.com/watch?v=HUxqHmXrMFM

F.

EDIT: Ak by to bolo príliž hardcore, žumpa a tak ďalej, tak mi to hoši kľudne zmažte :-)

Upraveno uživatelem F.B.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...