michalval Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 V 22. 5. 2014 v 7:54, JaRooN napsal: Já si pamatuji, jak mi jednou volali ze školky, že se malá ztratila. Nechtěla spát, učitelka ji k tomu nutila, tak malá zalehla, počkala až se učitelka někam ztratí a normálně v pyžamu a pantoflích odkráčela pryč. Právě když učitelka volala, tak se dole ozval zvonek. Vyběhl jsem ven, tam stála malá, totálně celá od bláta. Ale komplet od hlavy až k patě. Ptám se ji: Kudy si šla? Prý přes pole. To jsou minimálně 2-3 km. Přes bláto, takže počítám tak minimálně 3/4 hodiny, než paní učitelka zjistila, že jí chybí dítě!!! Taky tam byla v ten den naposled.Tak to je síla. Hned poté, co bych se přestal klepat hrůzou z toho, co se mohlo stát, bych to šel řešit: nejdříve iracionálně a nahlas, a pak i racionálně...Tohle se přece nesmí stát.Ve Kbeliích před pár lety, odešlo dítě ze školky, protože nebyla zavřená branka, a spadlo do takové té nádrže na návsi, sklouzlo pod led a odvezli ho až po resuscitaci. Ani nevím, jestli přežilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Moje matka učila ve školce přes 40 let. Teď je tři roky v důchodu a požádali ji o záskok za jednu nemocnou učitelku. Po týdnu jsem s ní mluvil a je zralá na chocholouška. Říkala mi, že tak brutální a rozmazlený děti fakt ještě nezažila. Tak jasný, člověk rád vytěsňuje, ale docela jí to věřím. Přes důchod občas chodila vypomáhat, takže tím, že by totálně vypadla z role to asi nebude. Vždycky mě pobaví, když občas hlídá naše a ségřiny haranti a říká, jaký je to relax, mít na starost jen 4 děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 (upraveno) Já to také řešil. Jelikož tam měla věci na oblečení, tak po očistě dcerky jsem pyžamo a pantofle odnesl ředitelce školky (za pár dní vrácené vyprané). Za učitelkou jsem šel pro věci na oblečení. Ta se zamkla v jiné místnosti, jelikož mě znala. Popadl jsem věci a odkráčel, jelikož mám papíry na ruce a i facka by mohla znamenat flastr (dělal jsem tehdy zrovna ředitele bezpečnostní služby a nemohl jsem si z profesních důvodů dovolit sebemenší průser). Rovnou jsem odjel na odbor školství na okres a jelikož jsem tam náhodou potkal známeho, který dělal nějakého vedoucího útvaru (znáte ten vtip s tím volem...), tak ještě ten den dcerka byla na obhlídce v nové školce. A dokonce jsme zjistili, že paní ředitelka bydlí 3 vchody od nása od té doby nám ji občas vodila ráno do školky (když jsem tam zrovna já nevezl paní ředitelku ) a občas i odpoledne ze školky. A tak fantastickou učitelku, jakou našla tam, jsem si mohl předtím přát leda tak ve snu. Upraveno 22. května 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Nějaký šmejd zveřejnil na serveru podvodnefirmy.cz negativni hodnocení mojí firmy. Píše, že inkasujeme zálohy a pak zmizíme,že nejsme k zastižení a další a další svinstvo, navíc to prý má "ověřené u ostatní lidí a firem". Nic z toho není samozřejmě pravda,žádné zálohy od nikoho nebereme, nikomu nic nedlužíme, to spíš neplatiči okrádají nás. Podle serveru evidentně vulgární nebo nepravdivé reference sami na základě žádosti odstraní, ale u zpráv, které by teoreticky mohly teoreticky být pravdivé, vyžadují vyjádření policie nebo soudu. Za zveřejněné informace server samozřejmě neručí."Reference" zveřejnil jakýsi "neověřený uživatel" ze švédské IP adresy, a jak jsem si vygůgloval, napsal podobné nesmysly na více firem, jen částka, o kterou údajně přišel, je vždy stejná.Setkal jste se s tím někdo? Ten hajzl by zasloužil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 V 21. 5. 2014 v 18:46, vraby napsal: Bohužel už ne. Prodáno mimo chronomag. Tady to pár lidí pohoršuje a prachy asi neřeší. smazal sem to ja, empatii a soucitem moc neoplyvam, detsky teplaky me pohorsujou a prachy neresim. mel si tam napsany, at to modi klidne smazou, tak se tak stalo. a dej me uz pokoj, vis moc dobre, co je a neni v pravidlech. a ano, s timhle pravidlem jsem prisel ja, sestimsmir.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 V 22. 5. 2014 v 7:54, JaRooN napsal: Já si pamatuji, jak mi jednou volali ze školky, že se malá ztratila. Nechtěla spát, učitelka ji k tomu nutila, tak malá zalehla, počkala až se učitelka někam ztratí a normálně v pyžamu a pantoflích odkráčela pryč. Právě když učitelka volala, tak se dole ozval zvonek. Vyběhl jsem ven, tam stála malá, totálně celá od bláta. Ale komplet od hlavy až k patě. Ptám se ji: Kudy si šla? Prý přes pole. To jsou minimálně 2-3 km. Přes bláto, takže počítám tak minimálně 3/4 hodiny, než paní učitelka zjistila, že jí chybí dítě!!! Taky tam byla v ten den naposled. V 22. 5. 2014 v 8:48, michalval napsal: Tak to je síla. Hned poté, co bych se přestal klepat hrůzou z toho, co se mohlo stát, bych to šel řešit: nejdříve iracionálně a nahlas, a pak i racionálně...Tohle se přece nesmí stát.Ve Kbeliích před pár lety, odešlo dítě ze školky, protože nebyla zavřená branka, a spadlo do takové té nádrže na návsi, sklouzlo pod led a odvezli ho až po resuscitaci. Ani nevím, jestli přežilo. S děckama je to občas těžký. Za příklad útěkáře mohu dát sám sebe: od mala jsem nesnášel kolektiv, kolektivní hraní, spaní, močení apod. V požehnaných šedesátých letech se začínalo jeslemi: z fusaku se ale blbě utíkalo, nikam jsem nedolezl, To školka byla jiná, bral jsem roha, kde se dalo, Spací pauza na to byla zvláště lákavá. Poprvé to učitelky zaregistrovaly, až když mne máti přivedla zpět. Pak si na mne dávaly pozor, nicméně přelézt plotek pro mne problém nebyl, zatímco učitelka jej musela celý oběhnout. Milovaly proto zimu, kdy se na zahradu nechodilo a nenáviděly kvůli mně léto, kdy mne málem přivazovaly ke kolíku. Na "procházce" jsem pak potupně chodil tak, že vedle mne šla z každé strany jedna úča a držela mne za ruku. Stačilo ale když mne jedna pustila a už jsem startoval. Na druhou stranu je ale pravda, že jsem často chyběl. Kdyby se tehdy na chirdě platilo, tak mám slevový bonus, sice nic zlomeného, ale tenkrát si na mně doktoři udělali krejčovský kurz. Jinak jsem byl ale klidné a uctivé dítě - a soužce jsem se za každý svůj útěk vždycky omluvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 V 22. 5. 2014 v 11:25, sibirnaya napsal: smazal sem to ja, empatii a soucitem moc neoplyvam, detsky teplaky me pohorsujou a prachy neresim. mel si tam napsany, at to modi klidne smazou, tak se tak stalo. a dej me uz pokoj, vis moc dobre, co je a neni v pravidlech. a ano, s timhle pravidlem jsem prisel ja, sestimsmir..Myslel jsem si to,tak měř všem stejně. Pěkný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Po malování a montáži vestavěné skříně se doma nemůžu dopočítat hodinek - Seiko Alpinist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Vedro,klima a kolony,ne... KOLONY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 V 22. 5. 2014 v 7:54, JaRooN napsal: Já si pamatuji, jak mi jednou volali ze školky, že se malá ztratila. Nechtěla spát, učitelka ji k tomu nutila, tak malá zalehla, počkala až se učitelka někam ztratí a normálně v pyžamu a pantoflích odkráčela pryč. Právě když učitelka volala, tak se dole ozval zvonek. Vyběhl jsem ven, tam stála malá, totálně celá od bláta. Ale komplet od hlavy až k patě. Ptám se ji: Kudy si šla? Prý přes pole. To jsou minimálně 2-3 km. Přes bláto, takže počítám tak minimálně 3/4 hodiny, než paní učitelka zjistila, že jí chybí dítě!!! Taky tam byla v ten den naposled.Neuvěřitelné. V 22. 5. 2014 v 22:36, JMB napsal: Po malování a montáži vestavěné skříně se doma nemůžu dopočítat hodinek - Seiko Alpinist...A tohle taky. Když to tak vidím, tak jsem vlastně v pohodě. Mě včera volali ze školky, že se matce mého syna nemůžou dovolat, a ať si pro něj přijedu, že furt blije. Tak jsem vypnul počítač v práci, a valil přes celou Prahu do školky. Přijedu v půl dvanácté, venku na slunci 40°C a děcka ve školce nahaté na přímém slunci. Kdybych to neviděl na vlastní oči nevěřím.Synek má buď úpal nebo střevní chřipku. Po tom, co jsem včera viděl, asi spíš úpal.Včera trpěl jak zvíře, nablil půl kýble, do toho průjem co hodinu. Usnul v pět odpoledne vyčerpáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Pořád přemýšlím, že koupím SDDS resp. jestli je koupím za týden, měsíc nebo odolává déle...vzhledem k tomu, že mám nové PO 9300, tak vím, že je to blbost, mít dva v podstatě stejné puky a výsledek bude znamenat, že se PO nedostanou na ruku...takže vzhledem k tomu, že mi j.ebe, tak následuje vlastně rozumná úvaha, že ty yachtmastery 2 vlastně taky nejsou špatné a že se nebudou tlouct s PO... nějak žiju v domnění, že yachty stojí cca 350, jinými slovy rozumně si obhájím, že ten rozdíl proti SDDS vlastně stojí za to. Tak volám do Carollina kolik teda yachty přesně stojí... a kua! 423t! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Je to prostě v prdeli, ještě živím naději, že je někde vyhrabu... A teď, co dělat? Vím, kdo se mi tam motal, ale jít si to s nima vyřídit? Všechno zapřou a naprášej mě na fízly za vydírání a vyhrožování, leda dát na policajty trestní oznámení, což je taky nahovno varianta... No naštěstí to byly jen Alpinisty, páč dražší věci jsem měl ten den už v trezoru.... V 23. 5. 2014 v 11:05, organic napsal: A tohle taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Česká pošta!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 tak sa pochval, postove historky mame radi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Ale tak ono není moc co... prostě se těším na zásilku ze StrapShopu, celej den koukám na tracking, prý dneska bude doručeno, přijde mi mail i SMS, že dneska bude doručeno, po poledni vidím pošťáckou dodávku stát před budovou, jak odjede, jdu se ptát na recepci, jestli mi tam něco nenechali, prý ne. Ale ještě to může přijet druhým autem později odpoledne. Druhé auto taky nic. Navečer, když to recepční už balí, se jí ještě jdu zeptat "fakt mi dneska nic nepřišlo?" a ona, že ne. Tak jedu zklamaně domů a po cestě mi přijde SMS, že pokus o doručení byl neúspěšný a zásilka je uložena na poště. Kdybych si nedal extra záležet s adresou a extra neinstruoval dámy, co to posílaly, aby mě v práci ten pošťák fakt našel, asi by mě to tolik nevytočilo. Banda líných ochcávačů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 V 23. 5. 2014 v 17:16, Filip.J napsal: Česká pošta!!! Výkřik do tmy. Mě pošta ještě nic neudělala,spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 V 23. 5. 2014 v 19:53, vraby napsal: Výkřik do tmy. Mě pošta ještě nic neudělala,spokojenost.Hele já jen čekám, kdy se začneš ovládat a nepsat sem první píčovinu, která tě napadne, ty výkřiku do tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 V 23. 5. 2014 v 19:53, vraby napsal: Výkřik do tmy. Mě pošta ještě nic neudělala,spokojenost.Vlakno se jmenuje "co me nastvalo", ne "co nastvalo vrabyho". A musim podotknout, vraby, ze opet po case pozoruju zvysenou cetnost tveho prudeni. A to me stve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 V 23. 5. 2014 v 19:53, vraby napsal: Výkřik do tmy. Mě pošta ještě nic neudělala,spokojenost.Výkřik ze tmy. To máš kliku, já bych těch nespokojených historek měl víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 V 23. 5. 2014 v 19:58, Zmizík napsal: Hele já jen čekám, kdy se začneš ovládat a nepsat sem první p..ovinu, která tě napadne, ty výkřiku do tmy.Nedáš si pokoj, dlouho byl klid. Neseru se do tebe tak proč zase začínáš brouku. Podej si ruku s frazerem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky