Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Chlapi takovejch zahrad uz jsem par videl.

Vsadim se, ze neproda. Pohadka o tom, jak se to bude pristi (dosad jakekoli oznaceni casu) renovovat. Kdyby to aspon prolil naftou, spoje zastrikal odrezovacem, napatlal vazelinou a dal pod strechu.

Pockat az umre a dalsi generace se toho rada zbavi.

Takových zahrad je u nás na venkově hodně. Krásný kousky prorůstají kopřivama, některý už nemá cenu renovovat. A stejně to neprodaj

Našel jsem jednu fotku toho auta v akci

post-13546-0-11684500-1412858008_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To beru, ale nesmí krást, plomby co mě dělal za čtyři tisíce mě dělá novej za osm stovek a říkal mě, že dá ruku do ohně za to, že je to ta samá, nic extra prej... :lol2:

Ale no tak, ve kterém oboru dnes ještě hrají hlavní roli náklady na materiál...  ^_^

Jenom rejpu, už toho nechám  :whistling:

Odkaz ke komentáři

Na staru mamu vyskocil susedov pes (preskocil plot) s nasledkami poskodeneho bedroveho klbu a zlomenej ruky. Ako ja fakt niesom pomstychtivy clovek, ale mam chut tomu kokotovi nahadzat na drzku a dat ho aspon na rok zavriet do basy. Na co si kurva ludia zadovazia psov ked sa o ne nevedia postarat? Jazvecika ma ten kokot na retazi aby neoplodnil jeho fenu Bojteriera.. Povedzte mi kde je v tomto akakolvek logika a cit pre zvierata???

Odkaz ke komentáři

Proste je to Terier a neviem presne oznacenie. A aby som sa vyhol tomu, ze si tu zomna daky kokot zacne utahovat ci to nebol Yorkshirsky Terier tak som ho nazval Boj(ovy)-Terier..

EDIT: A preco ma to serie? Neni fakt nic lepsie pre 76 rocneho cloveka s cukrovkou aby 2-3 mesiace stravil v horizontlanej polohe...

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odkaz ke komentáři

Souhlas s Jankoxxx! Pro mne není rozdíl zda babičku dorasil blbě hlídaný pes či sám jeho majitel! A tak by to měl posuzovat i soud.

Prostě buď si velké plemeno/tygra/lva/jedovatého hada (dosaď co libo) pořídím, pak ponesu plnou zodpovědnost za jeho činy, nebo se pak nebudu divit. Bez pardonu, žádná nešťastná náhoda, já nechtěl apod.!

Odkaz ke komentáři

Asi jezevčík, ne?

Jinak typický příklad nezodpovědného majitele. Pidi plot? Já myslel.....Sakra, ať si nezodpovědní jedinci psy prostě nepořizují.

Tak si představ, že ti nějaký velký pes pokouše třeba 4leté dítě. Když to přežije, bude mít trauma na celý život. A jizvy. To chceš nebo jen provokuješ?

Odkaz ke komentáři

Já Ti rozumím. Jen jsem nevěděl, jaká to byla rasa ... protože pojem "bojové plemeno" neexistuje, teda krom neznalých patlalů z bůlvárních novin a TV :D ...

Tak sa budeme hrat so slovickami, super...

Jednou me pokousal kamosuv pes. Taky skočil pres plot. Těžko říct, asi mu jeblo. Ale kamose sem do basy neposlal, byla to nešťastná náhoda.

Neviem, zajtrajsia operacia odhali nakolko je poskodeny bedrovy klb a ako dlho bude trvat rekonvalescencia. Zlomena ruka je oproti tomuto uz len detail. Toto bola taktiez nestastna nahoda, ale nasledky mozu byt fatalne :(

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, takový náboj v komoře už byl tolikrát nešťastná náhoda....! Vidíš nějaký rozdíl? Nebo: Jel jsem rychle, ale myslel jsem, že tu zatáčku dám....2 mrtví na zastávce. Také nešťastná náhoda. Dle tebe.

Jednou me pokousal kamosuv pes. Taky skočil pres plot. Těžko říct, asi mu jeblo. Ale kamose sem do basy neposlal, byla to nešťastná náhoda.

Upraveno uživatelem Jivl
Odkaz ke komentáři

Mimochodem, takový náboj v komoře už byl tolikrát nešťastná náhoda....! Vidíš nějaký rozdíl? Nebo: Jel jsem rychle, ale myslel jsem, že tu zatáčku dám....2 mrtví na zastávce. Také nešťastná náhoda. Dle tebe.

Zas to nedramatizuj. Clovek,co si poridi psa a nezvlada ho,je nezodpovednej,ale ke zdi ho nepostavim. Tak klid,pls.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...