vraby Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Spíš rozesmutnělo Jarda Holík škoda,že se nedočkal MS v Praze.
gougy Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 V Irsku pomohla udavačská linka, tak se to asi osvědčí i u nás.... Kam ta EUdemokradcie vede jsem ještě před pár lety netušil nebo si nehodlal přiznat :/
villain83 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 V Irsku pomohla udavačská linka, tak se to asi osvědčí i u nás.... Kam ta EUdemokradcie vede jsem ještě před pár lety netušil nebo si nehodlal přiznat :/Rano jsem to cetl na seznamu a chtelo se mi z toho blit!
financ Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Rano jsem to cetl na seznamu a chtelo se mi z toho blit!taky jsem si ráno pocetl, nechápu jak někdo muže hulit v autě, když tam má děcka.
gougy Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 taky jsem si ráno pocetl, nechápu jak někdo muže hulit v autě, když tam má děcka.Jj a nakupovat hodinky za statisíce, když ve stejném městě žijí jedinci co nemají co na nedělní oběd. Ideálně to celý řídit státní mocí a na bázi podnětů od udavačů. Boha ty prak.ndy už chtějí lozit i do domácností, kde je tomu konec??
docent Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Když je někdo schopen naložit nalezený dělostřelecký granát do auta s dětma a poctivě ho odvést na stanici VB, tak to oproti kouření povýšil ještě třídu výš. A tu udavačskou linku by mohla třeba provozovat nějaká divize agrofertu. Za mírný poplatek.
gougy Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) Když je někdo schopen naložit nalezený dělostřelecký granát do auta s dětma a poctivě ho odvést na stanici VB, tak to oproti kouření povýšil ještě třídu výš. A tu udavačskou linku by mohla třeba provozovat nějaká divize agrofertu. Za mírný poplatek.Už se chystá projekt na videokamery, povinně nainstalované v každé místnosti, samozřejmě tyto přístroje budou muset být nějakým orgánem schváleny a zaplombovány, to dá rozum (a za dvacetinásobnou, certifikovanou cenu) (a přitom já už zcela zapomněl, co mívali aktivní bonzáci za nápis na rukávu, ta páska byla tuším červená... ale voni nám vysvětlí, že je to pro naši ochranu a ti, co nic "protispolečenského" nedělají, se nemají čeho obávat. K tomu pár superakčních fízlů, jako ten, co sejmul týpka procházejícího pár vteřin před zelenou na semaforu a máme to, "co jsme chtěli") Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem gougy
financ Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Už se chystá projekt na videokamery, povinně nainstalované v každé místnosti, samozřejmě tyto přístroje budou muset být nějakým orgánem schváleny a zaplombovány, to dá rozum (a za dvacetinásobnou, certifikovanou cenu) (a přitom já už zcela zapomněl, co mívali aktivní bonzáci za nápis na rukávu, ta páska byla tuším červená... ale voni nám vysvětlí, že je to pro naši ochranu a ti, co nic "protispolečenského" nedělají, se nemají čeho obávat. K tomu pár superakčních fízlů, jako ten, co sejmul týpka procházejícího pár vteřin před zelenou na semaforu a máme to, "co jsme chtěli")fuj tajblčervenou pásku měly LM, PS VB měly myslím bílou
bohus76 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 ...jak je zima moje nejlepší období tak dnes mne nebaví.Dnes jsem "byl vyhnán" s dětmi ven,že si nechám přezout kolo a děcka byly zmrzlé jak sobolí lejno.Něco dobrého si naleju a budu sedět u radiátoru :-)
African Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Lezu s profesionálním ornitologem pozorovat hnízdění dravců a co jsem si zapomněl? Dalekohled, jsem já to ale idiot.....
VS Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Lezu s profesionálním ornitologem pozorovat hnízdění dravců a co jsem si zapomněl? Dalekohled, jsem já to ale idiot.....Mohlo to dopadnout hůř, kdyby sis zapomněl hodinky.
KFL Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Todle: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015041701Todle: http://bio-nymburk.jiri-spacek.eu (zklidnovani dorazilo i k nam)Todle: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/ridice-zacne-trestat-velky-bratr-u-dalnic-pribydou-kamery/r~a5720bb0e45711e4890a0025900fea04/ Ted by mi jeste mohla shoret sekacka nebo zdechnout strom, a byl by to fajn den.
African Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) Mohlo to dopadnout hůř, kdyby sis zapomněl hodinky.To bych se hned otočil :-) chlapík vytáhl půlmetrovou meoptu a všechno je v pohodě, Sokol stěhovavý nám tady hnízdí, neskutečná podívaná a zajímavé věci jsem se dozvěděl' Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem African
mondeo2 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 fuj tajblčervenou pásku měly LM, PS VB měly myslím bíloupáska PS VB .............
mtruelle Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 To vlevo dole moje rychlost v obci, to nad tím Pomáhat a chránit s radarem......
Skalamander Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 To vpravo nahoře je typ kamery...
mtruelle Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Jo... To vpravo nahoře je typ kamery... Jo Mio 388, je celke dobrá, skvělý je program do PC, umí napsat trasu do mapy podle GPS.
Doporučené příspěvky