Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

taky jsem si ráno pocetl, nechápu jak někdo muže hulit v autě, když tam má děcka.

Jj a nakupovat hodinky za statisíce, když ve stejném městě žijí jedinci co nemají co na nedělní oběd. Ideálně to celý řídit státní mocí a na bázi podnětů od udavačů.

:frusty:  Boha ty prak.ndy už chtějí lozit i do domácností, kde je tomu konec??

Odesláno

Když je někdo schopen naložit nalezený dělostřelecký granát do auta s dětma a poctivě ho odvést na stanici VB, tak to oproti kouření povýšil ještě třídu výš. A tu udavačskou linku by mohla třeba provozovat nějaká divize agrofertu. Za mírný poplatek.

Odesláno (upraveno)

Když je někdo schopen naložit nalezený dělostřelecký granát do auta s dětma a poctivě ho odvést na stanici VB, tak to oproti kouření povýšil ještě třídu výš. A tu udavačskou linku by mohla třeba provozovat nějaká divize agrofertu. Za mírný poplatek.

Už se chystá projekt na  videokamery, povinně nainstalované v každé místnosti, samozřejmě tyto přístroje budou muset být nějakým orgánem schváleny a zaplombovány, to dá rozum (a za dvacetinásobnou, certifikovanou cenu) :lol2:

(a přitom já už zcela zapomněl, co mívali aktivní bonzáci za nápis na rukávu, ta páska byla tuším červená... ale voni nám vysvětlí, že je to pro naši ochranu a ti, co nic "protispolečenského" nedělají, se nemají čeho obávat. K tomu pár superakčních fízlů, jako ten, co sejmul týpka procházejícího pár vteřin před zelenou na semaforu a máme to, "co jsme chtěli")

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Už se chystá projekt na  videokamery, povinně nainstalované v každé místnosti, samozřejmě tyto přístroje budou muset být nějakým orgánem schváleny a zaplombovány, to dá rozum (a za dvacetinásobnou, certifikovanou cenu) :lol2:

(a přitom já už zcela zapomněl, co mívali aktivní bonzáci za nápis na rukávu, ta páska byla tuším červená... ale voni nám vysvětlí, že je to pro naši ochranu a ti, co nic "protispolečenského" nedělají, se nemají čeho obávat. K tomu pár superakčních fízlů, jako ten, co sejmul týpka procházejícího pár vteřin před zelenou na semaforu a máme to, "co jsme chtěli")

fuj tajbl

červenou pásku měly LM, PS VB měly myslím bílou

Odesláno

...jak je zima moje nejlepší období tak dnes mne nebaví.

Dnes jsem "byl vyhnán" s dětmi ven,že si nechám přezout kolo a děcka byly zmrzlé jak sobolí lejno.Něco dobrého si naleju a budu sedět u radiátoru :-)

Odesláno

Lezu s profesionálním ornitologem pozorovat hnízdění dravců a co jsem si zapomněl? Dalekohled, jsem já to ale idiot.....

Mohlo to dopadnout hůř, kdyby sis zapomněl hodinky.

Odesláno (upraveno)

Mohlo to dopadnout hůř, kdyby sis zapomněl hodinky.

To bych se hned otočil :-) chlapík vytáhl půlmetrovou meoptu a všechno je v pohodě, Sokol stěhovavý nám tady hnízdí, neskutečná podívaná a zajímavé věci jsem se dozvěděl'

post-364-0-71435600-1429361442_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Jo...

To vpravo nahoře je typ kamery... :)

Jo Mio 388, je celke dobrá, skvělý je program do PC, umí napsat trasu do mapy podle GPS.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...