JMB Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Otevřeš spor a bude to celkem rychlé. Ebay v takových případech stojí na straně kupujícího. Nemusíš mít strach. Dobrý no, prodejci jsem napsal, tak uvidíme... Jak dostat prachy za to, že to posílám zpátky? Přecejenom do anglie to bude aspoň za 500...
JaRooN Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Jo, tak to jsem nikdy neřešil. Dnes jsem tam posílal celkem těžký balíček a byl za 117,-
mysiak Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Dobrý no, prodejci jsem napsal, tak uvidíme... Jak dostat prachy za to, že to posílám zpátky? Přecejenom do anglie to bude aspoň za 500...Predajca ma vacsinou v podmienkach, ze spiatocne postovne ide na ucet kupujuceho (aj v pripade reklamacie). Narok na preplatenie asi mat nebudes, ale seriozny predajca by to mohol uhradit.
JMB Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.
Qvido Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.Jsi borec, takhle se na ně musí, obzvlášť když ti poslala peníze okamžitě a nečekala na vrácené zboží.
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Tak tak. Ja bych ti prachy poslal až bych měl zboží zpátky. Jen ji potrestej, mrchu jednu poctivou...
McStinger Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat. Sú 4 možnosti:- žartuješ- píšeš pod vplyvom- nemáš tu čo robiť- nemám tu čo robiť ja
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.Ja bych ji ten fotak teda poslal.1). Se to nedela, to delaj ikani2). Pak se divime, ze do Cr nikdo nechce posilat
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 1. asi by mě ani nenapadla myšlenka ten foťák neposlat....
Oliver333 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Sú 4 možnosti:- žartuješ- píšeš pod vplyvom- nemáš tu čo robiť- nemám tu čo robiť jato podepisuju
African Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Už je nadále neobhájím, berou mi v práci Windows XP a instalují Windows 10 :-( Jako počítačový mentál s toho vůbec nemám radost....
Frostie Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.Čéče, s tebou bych nechtěl obchodovat ani v rámci Chmg v ČR, natožpak přes hranice
vraby Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 JMB tebe si tady budem pamatovat,už tě mám ignore....
eskimak Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Niet nad fair jednanie, vzdy tvrdim.
ivan_989 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Už je nadále neobhájím, berou mi v práci Windows XP a instalují Windows 10 :-( Jako počítačový mentál s toho vůbec nemám radost....Tak to si v <>. Ja som stihol v rovnakej situacii ako ty zabrzdit pri 7. Kolega uz to stastie nemal, ma 8.1 a je zufaly. A prejst z xp na 10....hlboko s tebou sucitim.
KFL Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Desitky jsou v pohode . Me toci, ze mi zejtra prijdou boty do prace a ja jsem jak naschval ve Zline, cili je vyzvednu az v pondeli .
bladerunner Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.Tak týmto vyjadrením si naštval asi dosť ľudí - aspoň že je to v správnom vlákne edit:opravené n*a*s*r*a*l na naštval Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem bladerunner
Jettero Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.Takovýhle lidi jsou opravdu na facku.Asi 2 roky zpět jsem prodával Macbook a poslal ho paní na dobírku.Paní si vždycky den před vypršením lhůty prodloužila uložení o další týden a tak to šlo 6 týdnů.
straspol Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Takovýhle lidi jsou opravdu na facku.Asi 2 roky zpět jsem prodával Macbook a poslal ho paní na dobírku.Paní si vždycky den před vypršením lhůty prodloužila uložení o další týden a tak to šlo 6 týdnů.No- asi potřebovala dostřádat korunky...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Tak jsem se dnes ráno opravdu báječně "pobavil". Kolegyně z práce dala k dobru příhodu, jak jejího syna včera kontrolovala Policie a zjistila, že má propadlej řidičák. Pousmál jsem se a šel se cvičně kouknout na platnost svého a ejhle, platnost do 7.8.2015 ! Takže paráda, hned mám zase co oběhávat.
Doporučené příspěvky