Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Otevřeš spor a bude to celkem rychlé. Ebay v takových případech stojí na straně kupujícího. Nemusíš mít strach.

Dobrý no, prodejci jsem napsal, tak uvidíme... Jak dostat prachy za to, že to posílám zpátky? Přecejenom do anglie to bude aspoň za 500...

Odesláno

Dobrý no, prodejci jsem napsal, tak uvidíme... Jak dostat prachy za to, že to posílám zpátky? Přecejenom do anglie to bude aspoň za 500...

Predajca ma vacsinou v podmienkach, ze spiatocne postovne ide na ucet kupujuceho (aj v pripade reklamacie). Narok na preplatenie asi mat nebudes, ale seriozny predajca by to mohol uhradit.

Odesláno

No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.

Jsi borec, takhle se na ně musí, obzvlášť když ti poslala peníze okamžitě a nečekala na vrácené zboží.

Odesláno

No, prachy poslala, ale bez poštovného... No, uvidím, z posláním foťáku zpátky asi nebudu spěchat.

Sú 4 možnosti:

- žartuješ

- píšeš pod vplyvom

- nemáš tu čo robiť

- nemám tu čo robiť ja

Odesláno

Ja bych ji ten fotak teda poslal.

1). Se to nedela, to delaj ikani

2). Pak se divime, ze do Cr nikdo nechce posilat

Odesláno

Čéče, s tebou bych nechtěl obchodovat ani v rámci Chmg v ČR, natožpak přes hranice

Odesláno

Už je nadále neobhájím, berou mi v práci Windows XP a instalují Windows 10 :-( Jako počítačový mentál s toho vůbec nemám radost....

Tak to si v <>. Ja som stihol v rovnakej situacii ako ty zabrzdit pri 7. Kolega uz to stastie nemal, ma 8.1 a je zufaly. A prejst z xp na 10....hlboko s tebou sucitim.
Odesláno (upraveno)

Tak týmto vyjadrením si naštval asi dosť ľudí - aspoň že je to v správnom vlákne

edit:opravené  n*a*s*r*a*l na naštval

Upraveno uživatelem bladerunner
Odesláno

Takovýhle lidi jsou opravdu na facku.

Asi 2 roky zpět jsem prodával Macbook a poslal ho paní na dobírku.

Paní si vždycky den před vypršením lhůty prodloužila uložení o další týden a tak to šlo 6 týdnů.

Odesláno

Takovýhle lidi jsou opravdu na facku.

Asi 2 roky zpět jsem prodával Macbook a poslal ho paní na dobírku.

Paní si vždycky den před vypršením lhůty prodloužila uložení o další týden a tak to šlo 6 týdnů.

No- asi potřebovala dostřádat korunky...

Odesláno

Tak jsem se dnes ráno opravdu báječně "pobavil". Kolegyně z práce dala k dobru příhodu, jak jejího syna včera kontrolovala Policie a zjistila, že má propadlej řidičák. Pousmál jsem se a šel se cvičně kouknout na platnost svého a ejhle, platnost do 7.8.2015 ! Takže paráda, hned mám zase co oběhávat.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...