straspol Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Že měl Goťák od přírody nadělené ,,zlato v hrdle", jak se říká, je jasná věc. To se nedá neslyšet. Ale opravdového profíka poznáš podle toho jak dlouho to vydrží dělat a jak hraje či zpívá na sklonku kariéry. Ono totiž to zlato v hrdle rychle stárne a na spoustě lidí se to strašně záhy pozná. Šlo už před lety vysledovat že jeho vrozená dispozice se pomalu unavuje. Tak to muselo být. Ale dokonale to nahradil zvládnutím technické stránky, rozvinutím hudebního projevu, neustálou prací na sobě. Zpíval dál a dobře. Ani já ho nikdy nežral, ale jako muzikant- profík mu musím vyseknout poklonu. V době, kdy mnozí jeho kolegové přes víkendy cvičili skok do profesionálního hrobu už před padesátkou, on na sobě dělal, vydržel a byl dobrej. Chlap který svým kumštem a energií v podstatě uživil poměrně velký okruh lidí kolem sebe. Nepamatuju se, kdy by od něj člověk slyšel píseň s hloupým textem nebo jinak špatnou. Je to lehký kopnout si teď do starého nemocného chlápka. Většina z nás by na jeho místě zůstala zalezlá ve špitále na kapačkách a čtyřicátýho ptáka by si nechali donést od kamaráda. Tenhle člověk přišel poděkovat sám. Jestli kdy dělal někdo muziku vážně pro lidi a vážil si toho, že to tak může být, tak on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 ze by se KG vubec nezajimal o politiku, neni myslim tak docela pravda... zajimava kniha, kde me presvedcuje, ze je to clovek s mimoradnym vseobecnym prehledem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 To jo, politice Karel rozumí, prý mluvil se spoustou lidí , a ten zapálený projev na mejdanu Anticharty četl taky jen tak mimochodem, je totiž apolitický , nepřeju mu nic špatného, ale je to prototyp oportunisty, kterému se daří za každého režimu, protože nějaké morální zásady mu říkají úplné h...o. A jeho přínos místnímu popu? Možná v šedesátkách a to z velké části bylo zásluhou týmu autorů okolo něj, on jako autor je v podstatě nulový. Dutá nádoba, která dobře rezonuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Káju jsem kdysi nemohl poslouchat vůbec.Od té doby uplynulo mnoho vody,ale nemusím ho v podstatě ani dnes.Přesto co v životě dokázal,tak klobouk dolů.----------------------------------------------------------------------------Jinak ,mě spíš momentálně síří venku ten sajrajt,do pochvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Myslím, že není důvod milovat zpěv a písničky Karla, ani já jej neposlouchám. Nicméně mám s ním jednu osobní pracovní zkušenost při přípravě jednoho dobročinného koncertu v Lucerně před mnoha lety, kde vystupoval vedle dalších tehdejších "hvězd" našeho hudebního nebe. Můžu říct jen jedno. Většího PROFÍKA jsem nezažil. Pokorný, skromný pán, co nám snad, jako jedinej, nedal najevo svoji "slávu". Mohl bych tady napsat pár zkušeností pro srovnání, ale nebudu tady nikoho pomlouvat. Sami si asi dovedete představit jak nabobtnalé ego pracuje.Karel Gott přišel přesně v kolik měl, perfektně připravenej, poslouchal na slovo všechny z organizačního týmu a to i ty z nás o dvě generace mladší, než byl on. Pamatuju si, že když přišel, tak jsme stáli v hloučku asi deseti lidí a něco jsme řešili, počkal dva metry od nás až domluvíme, až pak se představil. Oproti ostatním účinkujícím obrovský rozdíl, asi tak o deset délek. Tehdy si mě získal a ačkoliv jeho písničky neposlouchám a jsou na hony vzdálené mému vkusu, jako člověk je pro společnost rozhodně přínosem! edit: ještě jsem si vzpomněl... Když po koncertě odcházel, tak se zeptal, jestli nám má poslat toho svého šoféra s autem zpátky, jestli bychom ho třeba nepotřebovali. Pamatuju si jak jsme čuměli... Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Hah, my tu mame vozrale ted uz i dementni prase za prezidenta, stbackyho oligarchu ministrem financi a adeptem na premiera, jednou nohou z EU a snad i z NATO, spolecnosti hejbe dlouho latentni ted uz neskryvana xenofobie persofinikovana napr. i uspechem Ortelu na slavicich a nekdo si jeste najde cas hazet hejty na Karla ;-) uzasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Sakra je tady teda vůbec někdo, kdo Karla poslouchá??? Kromě mě?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32978-co-mě-dnes-potěšilo/?p=632956 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Sakra je tady teda vůbec někdo, kdo Karla poslouchá??? Kromě mě?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32978-co-mě-dnes-potěšilo/?p=632956Ja si obcas neco fouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Kluci!!!!!! Plavete proti proudu, bacha!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Tybrďo, tady se to na můj skromnej hejt rozjelo Chápu, máte Karla rádi, ale měl jsem za to, že to, co napsal decebal, ví víc lidí. Nu což, jsem osoba konsistentní, tedy názor nezměním. Je to koneckonců vlákno "Co mě právě naštvalo".Nicméně hlavním tématem hejtu byli Slavíci jako takoví, kteří mě velice pěkně krkají každoročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Jo tak úspěch ortelu mě taky dostal. Jak tu někdo psal dobrý texty.... nevím no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Nic proti, pánové, ale nechápu, jak se vůbec může někdo na slavíky ještě dívat. Vždyť je to trapná komedie (bohužel nevtipná), kde nejde vůbec o kvalitu zpěváků, ale jejich popularitu. Je to ještě horší než předávání Českých lvů a konkurovat tomuhle může snad jen Sportovec roku. Ale alespoň to krásně odráží kvalitu české pop music. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Ono je to takový mý guilty pleasure. Vždycky tak trochu doufám, že se najde někdo dobrej a když i to selže, tak v to, že ten zbytek spadne z pódia nebo tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Sakra je tady teda vůbec někdo, kdo Karla poslouchá??? Kromě mě?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32978-co-mě-dnes-potěšilo/?p=632956Mi se od Gotta líbí toto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Ono je to takový mý guilty pleasure. Vždycky tak trochu doufám, že se najde někdo dobrej a když i to selže, tak v to, že ten zbytek spadne z pódia nebo tak. Já být včera večer doma a nemít nic lepšího na práci, tak než slavíky si asi radši pustím antifotbal Slavia - Příbram. A to nemám rád ani jeden z těch klubů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Velkej bratr asi fakt funguje.Ted me pritelkyne zatahla do prodejny vonavek ocuchat nejaky parfemy aby vedela co mi koupit k vanocum.Prvni stranky ktery jsem na telefonu otevrel maji banner eshopu tohodle obchodu, nahoda? :-) Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Nemyslím si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Velkej bratr asi fakt funguje.Ted me pritelkyne zatahla do prodejny vonavek ocuchat nejaky parfemy aby vedela co mi koupit k vanocum.Prvni stranky ktery jsem na telefonu otevrel maji banner eshopu tohodle obchodu, nahoda? :-)Mas povolenu lokalizaciu ? Ak ano, nechapem comu sa cudujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky