sery.vlk Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Je ještě oblblá,takže chrápe, jinak trychtýři dávám deset minut :-) Je to důležité aby si to nelízala, takže ji musíme hlídat aspoň dva tři dny....Mi povídej, psí jazyk může být neskutečně agresivní instrument. U nás byl kdysi problém s hojením pořezaného polštářku na tlapce. - Od té doby nesnáším silvestry a rozbité flašky na zemi vůbec.
Lion Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Paní mi objednala parfém skoro za dvojku z eshopu, který jsem sám našel přes heureku a poslal ji odkaz, jakože dárek k Vánocům, včera to vybalím pod stromkem a hnusnej fake, samozřejmě faktura už vyhozená... šmejdi. Kazdej eshop snad posila nejaky info s objednavkou na email...
roland0 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 stačil by jenom výpis z účtu, nebo ten mail, faktura být nemusí..
Návštěvník Radius Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Díky. Paní má potvrzovací email a pak email, že to vypakovali.. Je to viene.cz, našel jsem to přes heureku, tak by mě nenapadlo, že by to nebylo čistý. Deset let kupuju parfémy na netu a nikdy mi nepřišel fake. Když se jim podívám na stránky, tak tam není ani adresa, jen p.o. box pro reklamace. Když se mrknu na reakce na heurece, tak tam mraky lidí píše, že posílaj fake a nereagujou. Obětuju poštovný 150 a pošlu to zpět bez faktury, jen s těma vytištěnejma mailama, uvidím, asi je to pro mě smírnější, než to rovnou hodit do popelnice...
Hasič Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) I zakony na webu maji vsechy spatne. Smrdi to! Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem Hasič
Návštěvník Radius Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 NJN, už ani heurece se nedá věřit.
Rodriguez Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 NJN, už ani heurece se nedá věřit.Hele a co to prosimte bylo za parfem? Na Heurece má dobrý hodnocení ten eshop?
Lion Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) I zakony na webu maji vsechy spatne. Sm.di to! Je to slovensko, takze treba ta sedmnidenni lhuta pro odstoupeni plati... Ja spolu se zbozim vzdy poslu citaci nize, vyplnim vytisknu podepisu, poslu to i emailem, loni sem taky nasel web pres heureku, na prvni pohled ok, bannery super eshop, provereny, tisic nakupu a kdovijaky cancy a pak az kdyz sem z nich tahal penize, tak vylezly negativni recenze, ze sice vrati, ale tahanice neskutecny... urgence, emaily, nedohledani objednavky, nedohledani odstoupeni, cekani na zkontrolovani zbozi... asi dvakrat hledali emaily jako kdy a v kterym emailu sem jim co dolozil... Nakonec to klaplo... Tak hodne stesti Jméno a příjmení spotřebitele .............................Adresa: ............................................................Kontaktní údaje (telefon a e-mail)......................... Jméno a příjmení podnikatele (či název firmy)..........IČ podnikatele .....................................................Adresa podnikatele .............................................. V .................... dne ......................... Odstoupení od kupní smlouvy uzavřené na dálku Vážení, dne ??. jsem na Vašich internetových stránkách xx s Vámi prostřednictvím prostředku komunikace na dálku uzavřel kupní smlouvu, jejímž předmětem byl ......... Uvedený televizor mi byl doručen dne ....... společně s dokladem o koupi (fakturou č. xxxx). Vzhledem k tomu, že výše uvedený televizor nenaplnil má očekávání, využívám svého práva a v souladu s ust. § 1829 odst. 1 ve spojení s ust. 1818 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, od výše uvedené kupní smlouvy v zákonné lhůtě čtrnácti dnů ode dne převzetí zboží bez uvedení důvodu odstupuji, (alternativně: v zákonné lhůtě 1 roku a čtrnácti dnů, neboť jste mě v souladu s ust. § 1820 odst. 1 písm. f) NOZ řádně nepoučili o právu od smlouvy odstoupit). Televizor SONY Vám zasílám zpět v samostatné doporučené zásilce, zároveň Vás žádám o poukázání kupní ceny ve výši .............. Kč, včetně poštovného a balného ve výši ............ Kč, které jsem při koupi výše uvedeného televizoru zaplatil ve prospěch Vaší společnosti. Peněžní částku v celkové výši........................... Kč poukažte bez zbytečného odkladu nejpozději do 14 dnů ode dne odsotupení od smlouvy na účet č. .................................... vedený u České spořitelny, a. s. Za kladné vyřízení mojí žádosti předem děkuji S pozdravem Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem Lion
odjinud Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Dneska jsem pro rodiče (nemají e-banking) platil 2 položky á 2 Kč. Jejich barák, panelák se 70 byty, dokoupil po letech cca 10 m2 obecního pozemku pod jedním výklenkem domu, co jim tam haproval. Tím pádem se muselo cosi, asi daň z pozemku, doúčtovat. Celel barák, tj. 70 partají, dostalo dopis. Kde byl byt ve spoluvlatnictví manželů, tak 2x. Samozřejmě se posílalo těch dopisů víc - 2x katastr (převod), teď úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Vše doporučeně s dodejkou. Pošťačka je už na prášky, hlavně teď před Vánocema. Takže došlo nějakých 300-400 dop. dopisů na barák a výsledek je, že každý byt platí 3-4 Kč. Tomu říkám efektivní správa st. majetku.... Teď ještě musíme úřad, že bylo zaplaceno.
Návštěvník Radius Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Předpokládám, že ty dobrý hodnocení si psali sami.http://www.viene.cz/kategorie/testery-pro-zeny/giorgio-armani-code-for-man-toaletni-voda-125-ml/http://obchody.heureka.cz/viene-cz/recenze/?f=2Hele a co to prosimte bylo za parfem? Na Heurece má dobrý hodnocení ten eshop?
Rodriguez Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Radius, koukám na první stránku a o originálu pochybuje dost lidí, jsou to šmejdi! Už z principu bych to řešil. Jinak ten eshop vůbec neznám.
JHonza Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Byl jsem šikovnej (teda nevím, jestli to nepatří spíš do humoru). U DCF hodinek jsem s všiml, že se mi ručky rozešly o 2s s displejem. Začal jsem je dorovnávat a o 1 s jsem přeběhl (zpátky to samozřejmě nejde), takže dalších 12 h kolem dokola. To už jsem si našel návod a ten jsem nějako špatně pochopil a tudíž jsem přeletěl znovu. Prostě, kvůli 2s se hodinky nakonec proběhly dokola celkem 4x a byla z toho zábava asi na třičtvrtě hodiny.
Marfael Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 No jo, ale kde chcete teda nakupovat. Teď jsem četl diskusi na parfums.cz a tady posílají fejky, a to jsem si myslel, že zrovna u tohoto eshopu to nehrozí.
Xenomorfus Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 No jo, ale kde chcete teda nakupovat. .... Jednoducha odpoved - šeříkové mýdlo, březový šampon, indulona, Bisavon a Pitralon se nefejkujou. Mno a kdo je hogo fogo a nestaci mu to, musi jit do rizika
Maxel Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) r.i.p. grandmother To je mi líto Miloši! Drž se! Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Maxel
quest987 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 To je mi líto Miloši! Drž se!Diky Moc Radku.
Martin JJJ Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Teplota 37,9.... To jsou super vanoce ;(((( ani darecky si neuziju...
gathis Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Teplota 37,9.... To jsou super vanoce ;(((( ani darecky si neuziju...Já byl dneska ráno na pohotovosti - angina, antibiotika a mám ležet. A to dnes pořádáme pro dceru oslavu 4. narozenin s hromadou příbuzných...
Martin JJJ Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 U nas byla manzelka nemocna, po ni maly, a tedka jsem ja s malou... Takova putovni rodinna horecka... Cesty rusime a uvidime co se silvestrem..
Doporučené příspěvky