Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Brrr, to už zní jak závěrečná scéna v památném BOZP dílku "Staplerfahrer Klaus"  :skull:

tvl Béčkovej horor hadra :lol2: :lol2: :lol2:

Organicovi taky přeju co nejrychlejší hojení bez komplikací, by mě nenapadlo, že takto na sucho řetěz dokáže takhle rozfiknout ruku :mummy:

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno (upraveno)

Tak jsem zkusil udělat dvě mobilovky již zmíněného náramku, tak co si o tom myslíte? ?

post-23826-1451296719,26.jpgpost-23826-1451296749,71.jpg

Prý by to měl být aligator ale kdo ví...

Upraveno uživatelem rumsturm
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak jsem zkusil udělat dvě mobilovky již zmíněného náramku, tak co si o tom myslíte? ?

Prý by to měl být aligator ale kdo ví...

100% reklamace. Kdybys neuspěl a neměl kontakty na fabriku, ozvi se.

Odesláno (upraveno)

Ano je opravdu jako nový, nosil jsem je spíše vyjímečně, do práce mám jiné otloukánky, bohužel nemám rád problémy a dohadování tak tam zkusím ještě jednou zajít a nějak se dohoudnout. Je teda fakt že v záručáku píší že neberou zodpovědnost na vady pásku, sklíčka a dokonce i něco se strojkem, jen je mi to trochu líto že je to nová věc a moc nevydržela.

Edit: Kamile děkuju za nabídku :)

Upraveno uživatelem rumsturm
Odesláno

Je třeba rozlišovat podmínky mezinárodní záruky výrobce (řemen vyloučen že záruky) a zákonnou záruku českého prodejce. Ale i v prvním případě by výrobce měl poskytnout kulanci.

Odesláno

Volal jsem jim , bohužel jsem neuspěl ani slevičku na nový jsem si nevymodlil, prý mám smůlu. Jedině že bych si za patnáct prý koupil nový na což jsem nepřistoupil :D no nic, náhodou někdo z tohoto fora co by byl ochoten se pokusit o opravu by se nenašel, pokud by to opravit skutečně šlo?

Odesláno

Chtěl jsem si udělat hodinkovou radost a koupit si na Hamiltony X coptery tah a orandžovej silikon. Cena za obojí mě vyrazila dech ( 4200 tah a 2900 silikon ), nějak se s tím nedokážu srovnat. A jdu znovu spekulovat, zda do nich vůbec znovu jít.

Odesláno

Česká pošta, klasika.. kdyby si ty baby za přepážkou nasadily papírové masky s vyfocenou kyselou p...lí, tak bych ani nepoznal rozdíl

Kdyby jsi jen trochu věděl jak to tam chodí........ :cheers:

Odesláno

Česká pošta, klasika.. kdyby si ty baby za přepážkou nasadily papírové masky s vyfocenou kyselou p...lí, tak bych ani nepoznal rozdíl

Ondřej Neff to kdysi dávno nazval "Střílna bitevního srubu" Baba sedí za kulometem a jak budeš mít špatně tečku nad i tak tě pokropí vražednou palbou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...