rommir Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Jak jsem starej,tak jsem naivní. Ráno jsem četl článek co je zač ten pán co mu socani budou platit 300mega,říkám si to snad není možný, pak se uklidním s tím, že ten článek je aprílový žertík.Teď zjištuji, že není.
prischera Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 U přítelkyně i40 je bezklicovy a zabouchnout nejde když je klíč v autě ale už se nám párkrát stalo že jsem ji někam vezl a ona odešla z auta s klíčem v kabelce a Já přes rádio neslyšel pípání a odjel pryc. Jako nic strašného ale nepotesi.Mondeo je taky bezklíč, a taky zamknout nejde. Podruhý se nám to nepodařilo nasimulovat ani po půl hodině snažení. Ale stalo se. Buď byl klíček odstíněnej (nevim jak) nebo ta automatika na chvíli vypadla, nebo nevim... Ale radši sem si ten bezpečností klíč dal na klíče od bytu. Pro sichr.
Ace.Rimmer Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 naštval mě tohle, nevim proč ale nemam takový chování rád, přijde mi že mne ten člověk musí mít za blba když mi toto nabídne... je to odpověd na moji nabidku Blackberry Passport v ostatním prodeji . Existuje i možnost že jsem třeba přecitlivělej, kdyžtak mě z toho vyveďte.
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Já bych sem to zveřejňování SZ nezaváděl.
SCIFI Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Já bych sem to zveřejňování SZ nezaváděl.se bojíš ze zveřejním ty fotky v růžových tangách co mi posíláš?
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 se bojíš ze zveřejním ty fotky v růžových tangách co mi posíláš?To si mě pleteš se Slunečníkem, já nosím tygrovaný.
SCIFI Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Kdo vás má v těch kozenejch maskách rozeznat.
Ace.Rimmer Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 je pravda že identifikace je velmi těžká :-D
Liqid Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 @Ace.Rimmer : to chce klid, těnhlech překupníku je plný snad každým fórum, kde se něco prodává, po prodeji bys ho za dva dny našel na bazoši za sedmičku ;-)
JR_2010 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Musím se podělit o příhodu, která vás jistě pobaví. Mě ale dost naxrala. Cestou na jednání k zákazníkovy jsem nutně potřeboval zastavit u cesty abych si ulevil. Odbočím z hlavní cesty, zastavím, nechám běžet motor, vystoupím a jdu. Za 2 minutky se vrátím k autu a jaké překvapení... auto je zamčené! Tahám za všechny kliky a u toho tiše nadávám, jak je to jen možné. VW, Passat německý auto! Kde udělali soudruzi v NSR chybu. Když mi došlo že i mobil mám uvnitř, moje zoufalství bylo skoro na vrcholu.Vyvrcholení ale teprvě mělo přijít. Kámen, nápřah, střepy... Ruka s kamenem zajela do skla jako placák do vody a pak už vidím jenom jak mi rudne košile. Jak dokáže vteřina nepozornosti zkazit den! Vzpomeňte si na to až budete potřebovat zastavit u cesty:)Pravděpodobně v komfortních systémech nastavené automatické zamykání, zabouchl jsi dveře a 2 minuty kropil přírodu, řídící jednotka to vyhodnotila jako jízdu, z toho vyplývá příště, buď vypnout zapalování, nebo nechat otevřené dveře, nebo jen ucvrnknout a mazat zpět, osobně bych volil jednu z těch dvou prvních variant...
lykan Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Vcerejsi bouracka... Jedu si krokem k brane v nemocnici, pan me prehledl a vyjel z parkovaciho stani. Bohuzel kouli napred. Padla rana, ale ze mi to rozpare bok jak konzervu, jsem fakt necekal. Tak doufam, ze to neskonci na totalku.Proste fajn akce na 3,5h + presun Vary - Praha. Jsem si rikal, ze starou tradici 1 bouracka/rok, nejak dlouho porusuju
wave ceptor Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 naštval mě tohle, nevim proč ale nemam takový chování rád, přijde mi že mne ten člověk musí mít za blba když mi toto nabídne... je to odpověd na moji nabidku Blackberry Passport v ostatním prodeji . Existuje i možnost že jsem třeba přecitlivělej, kdyžtak mě z toho vyveďte. když si tuším minulý týden dosáhl 50 příspěvků, říkal jsem si ten začne prodávat.......a upuje ani né po jednom dni, takže pohoda.
warann Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 S tím zamykáním, tuhle mi kolega vyprávěl dobrou story. Večer přijel domů utahanej, v autě před barákem nechal kabát i s klíčema od bytu, domů jej pouštěla manželka. Ráno odcházel poslední, chvíli hledal kabát, pak si vzpomněl, že ho nechal v autě (i s těma klíčema). Tak vyrazil v papučích pro ten kabát, zabouchl dveře a v tu ránu si uvědomil, že si doma nechal klíče od auta. Takže v zamčeným autě klíče od bytu a v zabouchnutým kvartýru klíče od auta. A on v mraze, v papučích a košili bez ničeho, tj. ani peněženka ani mobil .
Radimk Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Když už tady o tom tak kecáme.. já měl kdysi Vento od VW.. dobrý auto, ale nesmělo být vlhko... kdysi mi v noci, za chumelenice zvoní soused , tehdy ještě na sídlišti ve Zlíně ( jak se říká "největší vrakáč ve městě", kradlo se tam statečně) že mám otevřené okna a v autě a 20 čísel sněhu, jestli to tak má být.. v servisu (autorizovaném!)jen vysušili elektroniku a s tím, že buď to celé vykopou, nebo, hold to občas zablbne a mám si to hlídat..A současné Italské autíčko se mi samo zamklo, nastartované, naštěstí před barákem. Ale je to tak nastavené v řídící jednotce, bez problémů to jde vypnout, taková potřebná fíčura. Prý je to proti zlodějům..
JR_2010 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Tehdy to byl problém řídících jednotek a jejich komunikace s dálkovým ovládáním, respektive frekvencí, na kterém to vysílalo, ta okna mohl klidně stáhnout mobilní telefon někoho z okolí...
Klotzman Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 A on v mraze, v papučích a košili bez ničeho, tj. ani peněženka ani mobil .Známej jel kdysi za socíku do Bulharska vlakem a na nějakým nádraží v Rumunsku jeden spolucestující z kupé vystoupil v trenkách a žabkách na perón, aby si nabral do flašky vody. A ten vlak mu ujel. Kromě té flašky od octa na vodu neměl u sebe nic
Ace.Rimmer Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 když si tuším minulý týden dosáhl 50 příspěvků, říkal jsem si ten začne prodávat.......a upuje ani né po jednom dni, takže pohoda.já jsem prodal jeden tablet tady... myslím že za moc hezkou cenu a včera jsem tam dal Blackberry passport myslim že taky za dobrou cenu. ALE! protože jsem tušil nějakou takovou reakci, zeptal jsem se v SZ moderátora zdali to nevadí. Bylo mi řečeno že ne a kdyby toho prodeje bylo vícero, tak mne šoupne do profi, omlouvám se jestli tě muj jeden aktivní prodej natolik rozhodil, že jsi měl potřebu mi to hned vmést :-D
vraby Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) naštval mě tohle, nevim proč ale nemam takový chování rád, přijde mi že mne ten člověk musí mít za blba když mi toto nabídne... je to odpověd na moji nabidku Blackberry Passport v ostatním prodeji . Existuje i možnost že jsem třeba přecitlivělej, kdyžtak mě z toho vyveďte. Tak něco podobného s vykukem,prostě to zkouší. Já reagoval do svého vlákna,že nemám v profilu JITRNICE. To chce klid,jeden gentlemanů fóra. wave má svoje dny Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem vraby
wave ceptor Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) jak svoje dny? ty máš tak leda ty. já upozornil na up. k tomu zveřejnění SZ se nemíním vyjadřovat. Ace je profesionál, asi ví co si může nebo nemůže dovolit. Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem wave ceptor
vraby Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 jak svoje dny? ty máš tak ty. já upozornil na up.se nečerti,ale proč hned tak ......
Doporučené příspěvky