montemar Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 ale tak tohle proste nektery cihly v nekterej cas stoji.. .. ale to stesti, ze ten kram objevila slusna pani driv, nez treba .. (... ) kdokoliv jinej..
Filip.J Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 30 EUR za mobil je podle mě celkem v pohodě cena, ne?
Baldic Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 30 za mobil? Toz kdo nema nejnovejsi iPhone, jako by nebyl
Jeremy Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Toz kdo nema nejnovejsi iPhone, jako by nebyl nejnovejsi iPhone stoji 12
tommas4 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Tedy:nalitej + tvrdý drogyujíždění před policií10 nabouraných autcelkem škoda přes milionrovná se roční podminka zdroj: http://www.novinky.cz/krimi/403326-dvacetilety-silnicni-pirat-naboural-deset-aut-odesel-s-podminkou.html A že já chuj su furt za slušnýho vole v tomhle státě, asi začnu taky trošku skotačit a blbnout. Nebo se vožeru a pudu třeba pískat fotbal
Kristian.nov Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Nevím čemu se ty lhostejnosti divíte... Bohužel je to běžná věc. Lidi si hledí svýho a 80% jsou sráči... A není to opravdu národem ani dobou...
utrejch Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 nejnovejsi iPhone stoji 126s plus se spis blizi triceti ...
tommas4 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Mobil za 30? a čemu se divite? když doplním:Hodinky za kilo?
Jeremy Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 6s plus se spis blizi triceti ...6s ale neni nejnovejsi
CEGY Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 A ještě kupuje vodu. I když, třeba měly vodárny odstávku, co my víme.Mohl si jí třeba nabrat zdarma na hajzlu, že..
kuncák7 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Dej sem prosim uctenku toho mobilu, nebo to bude nova kauza ala lekarnicka :-).Berte to jako for.
Jeremy Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Dej sem prosim uctenku toho mobilu, nebo to bude nova kauza ala lekarnicka :-).Berte to jako for.To je vážná věc!
VitekB Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Já bych z toho naopak dobu částečně vinil, protože dneska nějakému útočníkovi dát po tlamě může znamenat nezávidění hodný zážitek ve jménu korektnosti. Známého takhle večer přepadli v parku, nedal se, útočník nešikovně spadl na hlavu a průser na světě... Nakonec to sice dobře dopadlo, ale těch nepříjemných několik měsíců bych teda zažít nechtěl. Neříkám, že je to důvod nepomoct, ale riziko pobodání, zbití a následných právních tahanic + bystander effect pak vedou k dalšímu článku na novinkách a dalším vydělaným doláčům z nebo s titulkem "Rich vs. poor social experiment" kde hlavní protagonista upadne na zem/je okraden/..., které samozřejmě nemá v komentářích nic jiného, než "já bych pomohl". Jenže se nic nezmění, realita jen čeká na další Kitty Genovese.
hbj Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 no tvl. co se ztratilo? Já to zažil před pár lety. Sekratářka mě tehdy dostala s tímto telefonickým hovorem:Ahoj, ty jsi bral domů všechny notebooky (asi 5ks)?Ne.Aha, no tak v tom případě nás asi vykradli ...no tak sekretářka top! jinak si někdo půjčil necelý třicetník, a udělal(i) škodu tak za 150.. zřejmě slušný oddíl..! šel (šli) na jisto.. ale např. mobil, dva foťáky, navigaci tam nechal(i)..
AndyAaron Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Chtel jsem to hodit do vlakny Festiny, ale zjistil jsem, ze je zamcene. Jelikoz me to nepotesilo, tak to spis hodim sem:
VitekB Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 (upraveno) To víš, chtějí se podívat, jak vypadají pořádné hodinky . Upraveno 13. května 2016 uživatelem VitekB
Frantik Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Ty vole tohle se stat me, tak jsem v pr....
Daemonultimate Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Zelená na semaforu výjezdu z parkoviště nákupního centra, které má v noci zataženou mříž, znamená, že jen bezmocně pozoruji zelenou na o 20 metrů vzdálenějším semaforu, která se jako zázrakem změní v črvenou současně kdy já dostanu zelenou. Už bych z těch semaforů blil.
mondeo2 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Zelená na semaforu výjezdu z parkoviště nákupního centra, které má v noci zataženou mříž, znamená, že jen bezmocně pozoruji zelenou na o 20 metrů vzdálenějším semaforu, která se jako zázrakem změní v črvenou současně kdy já dostanu zelenou. Už bych z těch semaforů blil.to je na mě moc složitý..........
Doporučené příspěvky