Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tedy:

nalitej + tvrdý drogy

ujíždění před policií

10 nabouraných aut

celkem škoda přes milion

rovná se roční podminka

zdroj: http://www.novinky.cz/krimi/403326-dvacetilety-silnicni-pirat-naboural-deset-aut-odesel-s-podminkou.html

A že já chuj su furt za slušnýho vole v tomhle státě, asi začnu taky trošku skotačit a blbnout. Nebo se vožeru a pudu třeba pískat fotbal :)

Odesláno

A ještě kupuje vodu. :lol2:  I když, třeba měly vodárny odstávku, co my víme.

Mohl si jí třeba nabrat zdarma na hajzlu, že..

Odesláno

Já bych z toho naopak dobu částečně vinil, protože dneska nějakému útočníkovi dát po tlamě může znamenat nezávidění hodný zážitek ve jménu korektnosti. Známého takhle večer přepadli v parku, nedal se, útočník nešikovně spadl na hlavu a průser na světě... Nakonec to sice dobře dopadlo, ale těch nepříjemných několik měsíců bych teda zažít nechtěl. Neříkám, že je to důvod nepomoct, ale riziko pobodání, zbití a následných právních tahanic + bystander effect  pak vedou k dalšímu článku na novinkách a dalším vydělaným doláčům z

nebo s titulkem "Rich vs. poor social experiment" kde hlavní protagonista upadne na zem/je okraden/..., které samozřejmě nemá v komentářích nic jiného, než "já bych pomohl". Jenže se nic nezmění, realita jen čeká na další Kitty Genovese. 
Odesláno

no tvl. co se ztratilo? Já to zažil před pár lety. Sekratářka mě tehdy dostala s tímto telefonickým hovorem:

Ahoj, ty jsi bral domů všechny notebooky (asi 5ks)?

Ne.

Aha, no tak v tom případě nás asi vykradli ...

no tak sekretářka top! :)

jinak si někdo půjčil necelý třicetník, a udělal(i) škodu tak za 150.. zřejmě slušný oddíl..! šel (šli) na jisto.. ale např. mobil, dva foťáky, navigaci tam nechal(i).. :giljotiini:

Odesláno

Zelená na semaforu výjezdu z parkoviště nákupního centra, které má v noci zataženou mříž, znamená, že jen bezmocně pozoruji zelenou na o 20 metrů vzdálenějším semaforu, která se jako zázrakem změní v črvenou současně kdy já dostanu zelenou. Už bych z těch semaforů blil.

Odesláno

Zelená na semaforu výjezdu z parkoviště nákupního centra, které má v noci zataženou mříž, znamená, že jen bezmocně pozoruji zelenou na o 20 metrů vzdálenějším semaforu, která se jako zázrakem změní v črvenou současně kdy já dostanu zelenou. Už bych z těch semaforů blil.

to je na mě moc složitý..........

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...