utrejch Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 ale holkám to v krojích sluší ne?Ne, je to humus.
Filip.J Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Dobrý den, pane Filipe.Jděkuji za zaslané doklady. Ohledně započítání poštovného do celní hodnoty - v souvislosti se změnami celních předpisů od 1.5.2016 celní úřad od tohoto data nepovažuje za průkazné, že je poštovné zahrnuto v ceně zboží, pokud bude na předložených dokladech uvedeno např. Free shipping, Shipping 0 ? a to ani v případech doložení platby částky uvedené v dokladech ? objednávce, faktuře ? ( (budou akceptovány pouze dodací podmínky dle INCOTERMS potvrzující, že poštovné je v ceně zboží zahrnuto, případně údaj na dokladu, který tuto skutečnost jednoznačně potvrzuje, např. Shipping included). V případě, že nebude jednoznačně prokázáno, že poštovné je v ceně zboží zahrnuto, bude do celní hodnoty (v souladu s platnými předpisy) započítáno poštovné dle přepravních dokladů, případně poštovního tarifu. (informační linka celního úřadu ? tel.257 019 256) váš celní deklarant To mám za to, že nepodstřeluju hodnotu zásilek aneb opět státní ojebávka na poctivé
Rudykopalsson Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 utrejch: jestli ty nejsi vybíravej:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 utrejch: jestli ty nejsi vybíravej:-)Obsah je dobrej, ale ten vobal je hroznej ;-)
little_w Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Obal? To se potom srovna. Jenom se ti zpozduji hodinky.
lucid Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 ...To mám za to, že nepodstřeluju hodnotu zásilek aneb opět státní ojebávka na poctivé Psal jsem že bude hůř, akorát to není ojebávka státní, ale (celo)evropská, jak jinak...
Filip.J Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Psal jsem že bude hůř, akorát to není ojebávka státní, ale (celo)evropská, jak jinak... Jsem se rozdurdil příliš, protože to poštovné na krabici psané je, jenom jsem ho tam neviděl. Takže to DPH z něj nejspíš zaplatím dvakrát - příště se holt musím domluvit s eshopem, aby i v případě, že mi chtějí dát poštovné zdarma, tu celkovou částku na faktuře rozdělili a pro pány byrokraty tam nějaké poštovné napsali.
lucid Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Jsem se rozdurdil příliš, protože to poštovné na krabici psané je, jenom jsem ho tam neviděl. Takže to DPH z něj nejspíš zaplatím dvakrát - příště se holt musím domluvit s eshopem, aby i v případě, že mi chtějí dát poštovné zdarma, tu celkovou částku na faktuře rozdělili a pro pány byrokraty tam nějaké poštovné napsali.Stačí když prodejce u poštovného neuvede "free", ale "included", což by mělo stačit. Pokud ale bude uvedeno "free" a poštovné nebude určeno, dopočítají ho podle nějakého svého ceníku.
Filip.J Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Jo, to by taky mělo fungovat. Nejradši bych ale, aby to jako první místo mě otestoval někdo jiný
azeppelin Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Obsah je dobrej, ale ten vobal je hroznej ;-)Si to musíš rozbalit no...
JaRooN Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Se mi ráno utrhla spojka v křižovatce... :-(
kral083 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Nefunkční varná deska od Siemense. Servis dorazí až v pondělí. Ještě že mám v záloze plynový WOk, což manželka v šestinedělí určitě ocení.
Maxel Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Vyúčtování za byt. Navzdory opět velmi mírné zimě platim za teplo víc jak jednou tolik, co loni.Nedoplatek v součtu sice jen pár stovek, ale už jsem si nějak zvyk na pár tisícovek bonusu jako přeplatek. Kuafix!
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Vyúčtování za byt. Navzdory opět velmi mírné zimě platim za teplo víc jak jednou tolik, co loni.Nedoplatek v součtu sice jen pár stovek, ale už jsem si nějak zvyk na pár tisícovek bonusu jako přeplatek. Kuafix! Já když jsem bydlel ještě v paneláku, tak to šlo dokud počítali každého indivuduálně, jelikož jsem šetřil a málo kdy jsem byl doma. Pak ale z čista jasna začali celý panelák rozpočítávat rovnoměrně mezi byty a hned jsem platil jak mourovatej za všechny co na to prděli a topili jak idioti i v létě. Jsem rád, že jsem z tej džungle pryč, většně s někým řešit cosi...
Sphinxx Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Se mi ráno utrhla spojka v křižovatce... :-(To je nemilé, představ si, že tohle se mi stalo v minulosti s Imprezou STi (někdy v roce 2006/2007), to byla situace. Vyúčtování za byt. Navzdory opět velmi mírné zimě platim za teplo víc jak jednou tolik, co loni.Nedoplatek v součtu sice jen pár stovek, ale už jsem si nějak zvyk na pár tisícovek bonusu jako přeplatek. Kuafix!Radku, já jsem takhle zíral na vyučtování za teplou vodu, vodné/sočné a také teplo, mj. oproti předchozím zimním obdobím také v mínusu,ale více než v řádu stovek. A to nijak neplýtvám.
martar Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) ..... Jsem rád, že jsem z tej džungle pryč, většně s někým řešit cosi...V?tšn? Afriko, to nemá chybu to budu taky používat (pokud teda nemáš copyright) odteďka až nav?tšnost, všem Karlosům navzdory Upraveno 18. května 2016 uživatelem martar
JaRooN Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 To je nemilé, představ si, že tohle se mi stalo v minulosti s Imprezou STi (někdy v roce 2006/2007), to byla situace. Davide, nemilé to bylo. Jezdilo celkem dost aut, tak jsem to tam chtěl hodit do mezery. Najednou řev motoru a auto stojí čumákem do půlky křižovatky. Ještě ze všichni kolem mě měli rychlou reakci a nic se nestalo. Tak jsem vyskočil a s mými zády vejpůl jsem to zatlačil zpátky do vedlejší. Kolem jeli kluci na stavbu, tak zastavili a pomohli zatlačit mimo silnici, abych nepřekážel, za což jim velký dík! Už to řeší servisák, tak uvidíme, co to bude. Tvrdí, že to bude spíš poloosa, než spojka...
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 V?tšn? Afriko, to nemá chybu to budu taky používat (pokud teda nemáš copyright) odteďka až nav?tšnost, všem Karlosům navzdory Ano příteli, máš moje svolení
Sphinxx Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Držím pěsti Jardo. Já jsem takhle tehda přijel z dálnice, kde jsem jel "pilu" no a nakonec jsem zastavil na semaforu a už jsem nezařadil, takže odtahovka a servis. Ale odtlačit to někam ke kraji byl kumšt , takže si dokážu představit, jak Ti bylo. Upraveno 18. května 2016 uživatelem Sphinxx
Doporučené příspěvky