decebal Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 No, ale každopádně novinářská elita z toho na iDnesu udělala Apokalypsu...Tys tam byl?
Conrad Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Včera doma králík po provensálsku, u přítelkyně srnčí na divoko na zelenince a mě od rána tak pálila žáha že jsem za celej den sežral jen 2 suchý housky,
VS Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Když někdo napíše, že lidé zděšeně prchali a v tom samém článku je video, na kterém z toho evidentně mají prdel, tak si akorát o pisálcích pomyslím svoje. Tím nehodnotím smysl té pochybné akce, ale jen práci novinářů.To samé Nohavicova písnička o arabovi, ze které se někteří můžou potento. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem VS
Dantechno Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Presne. A navic dokud to je takovahle hovadina .... Ja osobne jak vidim nekoho v tom habitu tak mam blbej pocit a furt to kontroluju.
MJ. Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Asi je zbytečný řešit objektivitu článku. Jednoznačná věc je ta že Konev je megak0kot a měl tam dostat kamenem do hlavy. Tohle umělý vyvolávání strachu mě fakt s3re.
cali Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Mna najviac fascinuje ze najvacsiu hrozu z uprchlikov/islamistov mame tu v Cechach a na Slovensku,...... rozumej tu kde ziadni nie su a aj ti co ich sem dovezu/pridelia obratom sami prchnu prec
Conrad Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 O tom že Konvička je vůl jak lev o tom není řeč ,ale prohlédl jsem si to video a žádné v panice prchající turisty jsem tam neviděl
Conrad Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Mna najviac fascinuje ze najvacsiu hrozu z uprchlikov/islamistov mame tu v Cechach a na Slovensku,...... rozumej tu kde ziadni nie su a aj ti co ich sem dovezu/pridelia obratom sami prchnu prec Podobně uvažoval i Ludvík XVI Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem Conrad
VasekN Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Nakupuju takhle něco domů a koukám pivo v akci. Plechovka snad za 5 Kč nebo tak nějak. Říkám si to musím zkusit! Doma jsem zjistil, že je to bohužel nealko. Příště zase vezmu Plzeň :-)
DavidLC Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Vazy na kolenu doyebané, nožička bólí, bólí, ortéza dlouhá tak, že se pomalu ani nejde vysrat a ještě depréze, jestli všechno nepustit a nežít si spokojeně s kfarcovými Tissoty...
wizard-ov Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Decebale nebyl jsem tam, pouze jsem četl úderku na iDnesu...
decebal Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Když někdo napíše, že lidé zděšeně prchali a v tom samém článku je video, na kterém z toho evidentně mají prdel, tak si akorát o pisálcích pomyslím svoje. Tím nehodnotím smysl té pochybné akce, ale jen práci novinářů.To samé Nohavicova písnička o arabovi, ze které se někteří můžou potento.Předpokládám, že nezpochybňuješ existenci světa mimo záběr objektivu, nebo ano?
decebal Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Decebale nebyl jsem tam, pouze jsem četl úderku na iDnesu...Tak k tomu asi nemám co dodat. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem decebal
cali Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Nie vazne ak nam muti Merkel chce nadelovat uprchlikov, tak OK, dal by som im obratom cesky/EU pas a 500? na cestu. Videli by sme kolko by ich po tyzdni zoststalo v CR.
DavidLC Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) To Wizzard :Drž se, jak se ti zlepší noha,odejdou depky a pak koukat po dalším vysněném kousku a budeš zase "v pořádku" ?. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem DavidLC
utrejch Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Nie vazne ak nam muti Merkel chce nadelovat uprchlikov, tak OK, dal by som im obratom cesky/EU pas a 500? na cestu. Videli by sme kolko by ich po tyzdni zoststalo v CR.Nu ano, cesi jsou experti na reseni neexistujiich problemu. Nejlepsi je vyreseni antikorupcni hysterie tim, ze si zvoli rovnou dva nejvetsi podvodniky a gaunery ... a tak je to se vsim ...
straspol Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 ... Ja osobne jak vidim nekoho v tom habitu tak mam blbej pocit a furt to kontroluju.To mám taky.
JaRooN Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 To mám taky. To asi všichni. Teď s námi v letadle letělo pár pár snědých chlapů s manželkama v burkách a tak nějak mi z toho nebylo příjemně...
Doporučené příspěvky