Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera doma králík po provensálsku, u přítelkyně srnčí na divoko na zelenince a mě od rána tak pálila žáha že jsem za celej den sežral jen 2 suchý housky,

Odesláno (upraveno)

Když někdo napíše, že lidé zděšeně prchali a v tom samém článku je video, na kterém z toho evidentně mají prdel, tak si akorát o pisálcích pomyslím svoje. Tím nehodnotím smysl té pochybné akce, ale jen práci novinářů.

To samé Nohavicova písnička o arabovi, ze které se někteří můžou potento.

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Asi je zbytečný řešit objektivitu článku. Jednoznačná věc je ta že Konev je megak0kot a měl tam dostat kamenem do hlavy. Tohle umělý vyvolávání strachu mě fakt s3re.

Odesláno

Mna najviac fascinuje ze najvacsiu hrozu z uprchlikov/islamistov mame tu v Cechach a na Slovensku,...... rozumej tu kde ziadni nie su a aj ti co ich sem dovezu/pridelia obratom sami prchnu prec :lol2:

Odesláno

O tom že Konvička je vůl jak lev o tom není řeč ,ale prohlédl jsem si to video a žádné v panice prchající turisty jsem tam neviděl

Odesláno (upraveno)

Mna najviac fascinuje ze najvacsiu hrozu z uprchlikov/islamistov mame tu v Cechach a na Slovensku,...... rozumej tu kde ziadni nie su a aj ti co ich sem dovezu/pridelia obratom sami prchnu prec :lol2:

Podobně uvažoval i Ludvík XVI  :giljotiini:  :cheers:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Nakupuju takhle něco domů a koukám pivo v akci. Plechovka snad za 5 Kč nebo tak nějak. Říkám si to musím zkusit! Doma jsem zjistil, že je to bohužel nealko. Příště zase vezmu Plzeň :-)

Odesláno

Vazy na kolenu doyebané, nožička bólí, bólí, ortéza dlouhá tak, že se pomalu ani nejde vysrat a ještě depréze, jestli všechno nepustit a nežít si spokojeně s kfarcovými Tissoty...

Odesláno

Když někdo napíše, že lidé zděšeně prchali a v tom samém článku je video, na kterém z toho evidentně mají prdel, tak si akorát o pisálcích pomyslím svoje. Tím nehodnotím smysl té pochybné akce, ale jen práci novinářů.

To samé Nohavicova písnička o arabovi, ze které se někteří můžou potento.

Předpokládám, že nezpochybňuješ existenci světa mimo záběr objektivu, nebo ano? 

Odesláno

Nie vazne ak nam muti Merkel chce nadelovat uprchlikov, tak OK, dal by som im obratom cesky/EU pas a 500? na cestu. Videli by sme kolko by ich po tyzdni zoststalo v CR.

Odesláno (upraveno)

To Wizzard :Drž se, jak se ti zlepší noha,odejdou depky a pak koukat po dalším vysněném kousku a budeš zase "v pořádku" ?.

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

Nie vazne ak nam muti Merkel chce nadelovat uprchlikov, tak OK, dal by som im obratom cesky/EU pas a 500? na cestu. Videli by sme kolko by ich po tyzdni zoststalo v CR.

Nu ano, cesi jsou experti na reseni neexistujiich problemu. Nejlepsi je vyreseni antikorupcni hysterie tim, ze si zvoli rovnou dva nejvetsi podvodniky a gaunery ... a tak je to se vsim ...

Odesláno

To mám taky.

To asi všichni. Teď s námi v letadle letělo pár pár snědých chlapů s manželkama v burkách a tak nějak mi z toho nebylo příjemně...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...