Návštěvník qoyi Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 No, já tam tomu tak nějak velím. Takže zmrdi, ekologové, pravdoláskaři atd. nejsou trpěni. Pokud tyto své sklony projevují ve firmě. Jinak je mi to buřt. Ještě, že máme d-fense.
Marfael Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Než s takovým kreténem dělat, to už je čas na změnu zaměstnavatele.Na základě tohoto máš asi pravdu, ale nejsem typ, co rád střídá práce, navíc mi to vyhovuje finančně, práce mě baví, mám to kousek, časově ideální a x dalšího, takže to není tak jednoduché, bohužel.
kuncák7 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Na základě tohoto máš asi pravdu, ale nejsem typ, co rád střídá práce, navíc mi to vyhovuje finančně, práce mě baví, mám to kousek, časově ideální a x dalšího, takže to není tak jednoduché, bohužel. Jestli je to tak tak na to kasli, hod to za hlavu.SCIFI- pobavils mne a nechapu, ze tohle muze ridit :-).
Návštěvník qoyi Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Omg, já jsem fakt idiot. Šel jsem na maps.google se podívat abych viděl jak vypadá semafor kde bliká jen oranžová. A to jsem řidič z povolání.
bobi Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Cha , cha ..Jinak SCIFI to mě vážně pobavilo,ouplně tu situaci vidím
tano Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 SCIFI: tohle nema chybu, dik za zlepseni dnesniho rana!
zbuddy Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Omg, já jsem fakt idiot. Šel jsem na maps.google se podívat abych viděl jak vypadá semafor kde bliká jen oranžová. A to jsem řidič z povolání.Bliká tam již delší dobu, čemuž se divím. Ale jelikož ulicí Těšnov relativně často jezdím, tak mi tento stav vyhovuje, protože Sokolovská zleva je zde vedlejší, takže tam dává přednost i tramvaj.
Happycz Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Podle mě je to schválně, aby lidi začali jezdit hlavou, a ne podle světel. A následky si už popsal. :-)
geometr Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 SCIFI: Blondýna? Jinak tohle už jsem zažil taky, taky to byla nějaká slečna, ne teda blonďatá, pokud si dobře pamatuju, která mi nevěřila, že při této signalizaci nejde o křižovatku řízenou světly, mezi tím už nás všichni ostatní objížděli. Taky jsem si říkal, že se jí třeba rozbilo auto, ale evidentně to bylo to hlavou :-)
martar Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Štve mě, že od začátku plánování srazu v Jeseníkách vím, že v ten termín nemůžu, a stejně.. když vidím ty přípravy... to jídlo... tu nat?šenost účastníků ... pánové, nepokrytě vám závidím!
straspol Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Nesnáším trpaslíky... ty potvory vlezou úplně všude...
mondeo2 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Štve mě, že od začátku plánování srazu v Jeseníkách vím, že v ten termín nemůžu, a stejně.. když vidím ty přípravy... to jídlo... tu nat?šenost účastníků ... pánové, nepokrytě vám závidím! Nimi nemluf..................
straspol Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Taky jsem z toho špatnej. Až budou fotky, zblázním se závistí
MadButcher Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Straspole, kam presne ti vlezl trpaslik?
mondeo2 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Straspole, kam presne ti vlezl trpaslik? Tak to bych tedy fakt nechtěl vědět................
straspol Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 (upraveno) To bylo jen tak obrazně. Jen mě tak štvou vtěrky... Upraveno 21. října 2016 uživatelem straspol
MadButcher Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Tak to zalezi: jestli se nekdo vtira tobe tak to nemusi byt spatne, ale kdyz se kolega konkurencne vtira vasemu spolecnemu sefovi tak to urcite nastve.
Lobber Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Tak jsem si dokázal zdárně zabouchnout klíče... A jak na potvoru jsou náhradní v tuto chvíli 300km daleko. Jsem zvědav co budu dělat... :0D
Effe Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 hasiči ,podezření na zapnutý plynový sporák :-)
Lobber Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Taky jsem o tom přemýšlel, ale prý to *** chodí kontrolovat. A fakt se mi nechce platit za výjezd... Napadl mě ještě známý (zámečník), ale nevím jestli si poradí s bezpečnostníma dveřma...
Doporučené příspěvky