Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi
Odesláno

No, já tam tomu tak nějak velím. Takže zmrdi, ekologové, pravdoláskaři atd. nejsou trpěni. Pokud tyto své sklony projevují ve firmě. Jinak je mi to buřt.

Ještě, že máme d-fense. :)

Odesláno

Než s takovým kreténem dělat, to už je čas na změnu zaměstnavatele.

Na základě tohoto máš asi pravdu, ale nejsem typ, co rád střídá práce, navíc mi to vyhovuje finančně, práce mě baví, mám to kousek, časově ideální a x dalšího, takže to není tak jednoduché, bohužel. 

Odesláno

Na základě tohoto máš asi pravdu, ale nejsem typ, co rád střídá práce, navíc mi to vyhovuje finančně, práce mě baví, mám to kousek, časově ideální a x dalšího, takže to není tak jednoduché, bohužel. 

Jestli je to tak tak na to kasli, hod to za hlavu.

SCIFI- pobavils mne a nechapu, ze tohle muze ridit :-).

Návštěvník qoyi
Odesláno

Omg, já jsem fakt idiot. Šel jsem na maps.google se podívat abych viděl jak vypadá semafor kde bliká jen oranžová. A to jsem řidič z povolání.

Odesláno

SCIFI: tohle nema chybu, dik za zlepseni dnesniho rana!

Odesláno

Omg, já jsem fakt idiot. Šel jsem na maps.google se podívat abych viděl jak vypadá semafor kde bliká jen oranžová. A to jsem řidič z povolání.

Bliká tam již delší dobu, čemuž se divím. Ale jelikož ulicí Těšnov relativně často jezdím, tak mi tento stav vyhovuje, protože Sokolovská zleva je zde vedlejší, takže tam dává přednost i tramvaj.

Odesláno

SCIFI: Blondýna? Jinak tohle už jsem zažil taky, taky to byla nějaká slečna, ne teda blonďatá, pokud si dobře pamatuju, která mi nevěřila, že při této signalizaci nejde o křižovatku řízenou světly, mezi tím už nás všichni ostatní objížděli. Taky jsem si říkal, že se jí třeba rozbilo auto, ale evidentně to bylo to hlavou :-)

Odesláno

Štve mě, že od začátku plánování srazu v Jeseníkách vím, že v ten termín nemůžu, a stejně.. když vidím ty přípravy... to jídlo... tu nat?šenost účastníků ... pánové, nepokrytě vám závidím! :)

Odesláno

Štve mě, že od začátku plánování srazu v Jeseníkách vím, že v ten termín nemůžu, a stejně.. když vidím ty přípravy... to jídlo... tu nat?šenost účastníků ... pánové, nepokrytě vám závidím! :)

Nimi nemluf.................. :frusty:

Odesláno

Tak jsem si dokázal zdárně zabouchnout klíče... A jak na potvoru jsou náhradní v tuto chvíli 300km daleko. Jsem zvědav co budu dělat... :0D

Odesláno

Taky jsem o tom přemýšlel, ale prý to *** chodí kontrolovat. A fakt se mi nechce platit za výjezd...

Napadl mě ještě známý (zámečník), ale nevím jestli si poradí s bezpečnostníma dveřma...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...