Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemam tuseni. Vzhledem k tomu, ze zasilka zatim na sklade zustala, podklady pro celni rizeni jsem jim dnes doposlal a jen doplatim 70 Kc za dodatecne uskladneni (17.-24. 11., 10 Kc/den), tak uz v kontextu ostatnich dulezitejsich povinnosti nemam chut investovat zbytecne usili do vylepsovani sluzeb Ceske Posty.

Nadávat můžeš vždycky. A doporučený dopis je snadno dohledatelný - kampak se zatoulal?

Odesláno (upraveno)

Hezký dopis od Celního úřadu:

Výše uvedený celní úřad .... bla bla ..... kontrolou plnění Vašich povinností ..... bla bla .... že jste dosud v plné výši neuhradil peněžité plnění ... bla bla ...

bude vymáhán daňovou exekucí nebo soudním exekutorem ....

Výše nedoplatku: 9,- (slovy devět) korun českých.

Jestli by někdo čekal slova prosíme, děkujeme, zdravíme apod., čekal by marně. Na prostý lid se musí zostra!

Je to radost, jak státní instituce jedná s poplatníkem, který odvede ročně hezkých pár milionů. 

Já vím, že to posílá nějaký počítač, ale přece jen, nedal by se nastavit limit? Třeba nedoplatky do 10 Kč se neurgují?

Upraveno uživatelem Klokan
Odesláno

Někde limity mají, když máš třeba přeplatek na dani tuším pod 60,- korun tak ti ho jednak nevrátí

a ani ti o tom nedají vědět, což v kontextu s exekučním vymáháním 9,- korun je dokonalý obraz státní správy.

Odesláno

Někde limity mají, když máš třeba přeplatek na dani tuším pod 60,- korun tak ti ho jednak nevrátí

a ani ti o tom nedají vědět, což v kontextu s exekučním vymáháním 9,- korun je dokonalý obraz státní správy.

Limit na vratitelný přeplatek je dle daňového řádu 100,-Kč (§155, odst.2 zák. 280/2009), nižší částka jen ve vyjímečných případech. Já osobně vracím všecko, říkám každýmu "jsou to vaše peníze a v samošce vám to neodpustí". Minimum bylo tuším 17,- korun. Jsem prostě dobrák :rolleyes:

Odesláno

To by šlo, nemoh bych přejít s daněma k tobě? Není dlouho co totiž dorazila účetní s tím, že přeplatek co vzniknul, 53 korun, volali z FÚ že mám napsat dopis že to vrátit nechci :D

To jsem se ale dosyta zasmál, většinou platím a platím, tak mě překvapil přeplatek jako takovej že vůbec jako nastal :D

Odesláno

To by šlo, nemoh bych přejít s daněma k tobě? Není dlouho co totiž dorazila účetní s tím, že přeplatek co vzniknul, 53 korun, volali z FÚ že mám napsat dopis že to vrátit nechci :D

To jsem se ale dosyta zasmál, většinou platím a platím, tak mě překvapil přeplatek jako takovej že vůbec jako nastal :D

vzhledem k tvému času a ceně doporučeného dopisu 35 Korun... :lol2:

Odesláno (upraveno)

Telefon. Právě mi spadla ze stolu půl roku stará xperia Z3Compact a vlasovou prasklinu mám přes celej displej, pod tvrzenou super folií. Na promo přes to jezděj tanky, krájí na tom zeleninu, snad i mrtvolu s tím zahrabeš. V praxi k hovnu. Kurňa, co jedou chytrý telefony, ještě jsem nic neměl dýl jak rok. Už mi to fakt sere, pořídím nějakej čudlíkovej, tenhle bordel už mě nebaví živit. Nevíte o někom v Praze, kdo zvládne vyměnit displej na tom křápu na počkání? Akorát odlítám na půl roku, to se fakt nehodilo a nestíhám to řešit.

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Nepotěšils, ale dík! Aspoň že koupit jinej je rychlejší než to flikovat, jediný pozitivum. Jenom teda teď co dál? Abych koupil znova to samý, tak do půl roku píšu identickej příspěvek. Tudy se asi nevydám. Nějakej tip? Moje požadavky - max výdrž (tady byla supr, při minimalistickým používání pár dnů), Android, velikost 4 až 4.6, odolnej (teď už doopravdy). Chvíli jsem měl i Cat, jenomže tam mne to po koupi následný a reklamaci dvou kusů za první měsíc přestalo bavit. V jednom nešly karty, do druhýno nepasovaly konektory, no děs. A na černej pátek Alze nejede web, taky dobrý.

Odesláno

Mám Samsung S5 mini, upadnul mi už několikrát na zem, koberec, lino, dlažba(hladká) a venku na trávu a displej neprasknul. Taky to není sklo podle mě, spíš nějaký odolnější plast. A okolo displeje je ten stříbrný lem vystouplý cca 1mm, tak to přímo na displej nespadlo vlastně. Výdrž nevim, minimalisticky ho nepoužívám, den mi vydrží...

Jen už není moc k sehnání nový.

Odesláno

Telefon. Právě mi spadla ze stolu půl roku stará xperia Z3Compact a vlasovou prasklinu mám přes celej displej, pod tvrzenou super folií. Na promo přes to jezděj tanky, krájí na tom zeleninu, snad i mrtvolu s tím zahrabeš. V praxi k hovnu. Kurňa, co jedou chytrý telefony, ještě jsem nic neměl dýl jak rok. Už mi to fakt sere, pořídím nějakej čudlíkovej, tenhle bordel už mě nebaví živit. Nevíte o někom v Praze, kdo zvládne vyměnit displej na tom křápu na počkání? Akorát odlítám na půl roku, to se fakt nehodilo a nestíhám to řešit.

www.smartopravy.cz  jinde už neopravuju. borec je rychlej a levnej. už jsem tam byl několkrát

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Todle jsou moje xperie za poslední dva roky. Čtvrtou sem zapomněl na Jestřábích boudách. Je to šmejd, nic to nevydrží.

post-13313-0-38208400-1480068681_thumb.jpg

Odesláno

Todle jsou moje xperie za poslední dva roky. Čtvrtou sem zapomněl na Jestřábích boudách. Je to šmejd, nic to nevydrží.

máš pravdu. párkrát do toho střelíš a je po tom. xperii nikdy více

post-24237-0-43697800-1480068962_thumb.jpg

Odesláno

Pěkná sbírka, já radši co nejede, tak strkám do popelnic. Člověk si tak ušetří tyhle depresivní pohledy a rekapitulace.

Odesláno

DPD. Záměrně jsem objednával zásilku tak, aby byla doručena dnes, protože mám zabezpečeno převzetí, o víkendu jsem měl být pryč. Včera večer mi přišlo, že dnes doručovat nebudou, místo toho ale v sobotu. Tak si dnes pracně zařídím abych byl v sobotu doma, když mi před chvílí přijde zpráva, že budou doručovat v pondělí 28.11. - možná. Pokud DPD zkrachuje, rozhodně ronit slzy nebudu.

Odesláno

Takovouhle sbírku mám taky. Já mám periodu zhruba rok.Jenze celkové mi Xperia vyhovuje. Tak zatím kupuji stále Sony.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...