Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 20:43, Frostie napsal:

Kanada - Montreal, Toronto (s L. Cohenem)

Německo - Berlín (s Pink Floyd)

Francie - Paříž (s Celine Dion)

Data si jistě rád najdeš sám

Rád bych, bohužel se mi to nedaří. Ty je nemáš? Pokud vím, zpívali (a všude s tím chlubili) v Berlíně u zdi věci Floydů,ne s Floydy, ostatně, nemyslím, že by mi tenhle koncert unikl. Pokud si pamatuju u zdi byl v 90 roce Waters s The Wall ale to nebyli Pink Floyd a tam možná tenkrát byli. Tam tenkrát zpíval kde kdo ale rozhodně ne PF a Alexandrovci tam byli tak maximálně jako propagandistická perlička. S Cohenem to je podobné, nikde se to nedá dohledat:-(. Jo, zpívali Hallelujah, naprosto tragicky. Celine Dion ani nebudu hledat...

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 20:57, decebal napsal:

Rád bych, bohužel se mi to nedaří. Ty je nemáš? Pokud vím, zpívali (a všude s tím chlubili) v Berlíně u zdi věci Floydů,ne s Floydy, ostatně, nemyslím, že by mi tenhle koncert unikl. Pokud si pamatuju u zdi byl v 90 roce Waters s The Wall ale to nebyli Pink Floyd a tam možná tenkrát byli. Tam tenkrát zpíval kde kdo ale rozhodně ne PF a Alexandrovci tam byli tak maximálně jako propagandistická perlička. S Cohenem to je podobné, nikde se to nedá dohledat:-(. Jo, zpívali Hallelujah, naprosto tragicky. Celine Dion ani nebudu hledat...

Celine Dion  - 24/11/2012

Julia Migenes - sopranistka, 25/12/2012

RW - ano Berlínská zeď

L. Cohen - několikrát v Kanadě

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 21:34, straspol napsal:

Mladej, starej?

Trošku starší, ale škoda ho, Jardy... :rip:

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 21:21, Frostie napsal:

Celine Dion  - 24/11/2012

Julia Migenes - sopranistka, 25/12/2012

RW - ano Berlínská zeď

L. Cohen - několikrát v Kanadě

Hele, jak píšu výše, můj názor na tenhle soubor to nezmění, Celine Dion nebo Karel Gott. Ostatně, ten taky jednou zpíval s Krylem, že jo:-)? Jako lidem jim, jak píšu výše, něco takového rozhodně nepřeju, je to tragédie. Tím bych to za sebe ukončil, peace.

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 21:42, vraby napsal:

Horhe si kokot sory.

Ten pán v mém fotbalovém životě udělal dost.

A nejen v tvém. 

Odesláno (upraveno)

Mám volno, tak proč bych nemohl bejt vzhůru už vod čtyř, že jo.............se na to vy..........

jo a to s Georgem samozřejmně taky

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno
  V 26. 12. 2016 v 3:46, mondeo2 napsal:

Mám volno, tak proč bych nemohl bejt vzhůru už vod čtyř, že jo.............se na to vy..........

Co tě na tom štve?  Víš, jak budeš mít dlouhý den?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...