Xenomorfus Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Divne, mame v baraku plynove prutokove ohrivace vody (babka 50 let karmu, ja 40 let karmu a ted 10 let Junkers). Karma co 15 let vymena telesa, Junkers 10 let bez jakekoliv udrzby. A furt zijem. A nic jineho bych nechtel ani omylem. Nahreje mi to tolik vody, co potrebuju a kdy potrebuju. Kdyz tyden nepotrebuju, nenahreje nic, kdyz potrebuju 500 litru v kuse, nahreje 500 litru v kuse.
nickolas Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Kua, ty mas 40 let karmu + 10 let taky "karmu" = 50 let. Kdyz odectu minimalne 10 let co si nepamatujes jako decko, musi ti byt 60! Vypadas dobre
Xenomorfus Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Houbeles . Srandicky, srandicky Karma se davala do baraku, kdyz se stavel a ja byl este na houbach. A je tu furt. Akorat, ja tu svoji pred cca 10-ti lety vyhodil (kdyz byla potreba vymena vlozky) a rovnou koupil Junkerse. A babka tu svoji 50-ti letou menila loni...Kdyz nad tim tak uvazuju, mozna to bude lehce pres 50 let...asi tak spise k 60-ti
mondeo2 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Karma to je osud.....................víš https://www.youtube.com/watch?v=gz7yUh9cEwA
Kristian.nov Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Turek... Ty pohanský psy maj neskutečnou zásobu drzosti...
Návštěvník tolja Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Díky chlapi, my ten Augiášův chlév vyčistíme. Všichni, kteří neprispivaji do hodinových témat a jejich příznivci (Bob, Eskimak atd.) se budou muset rozhodnout, jestli mají zájem zde setrvat. ukaž nám svoje hodinky, anebo drž pysk
Bob Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Díky chlapi, my ten Augiášův chlév vyčistíme. Všichni, kteří neprispivaji do hodinových témat a jejich příznivci (Bob, Eskimak atd.) se budou muset rozhodnout, jestli mají zájem zde setrvat. ty jsi fakt blb
eskimak Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Ja som na tie chore vyplody nafetovaneho autistu ani radsej nereagoval. A som na to hrdy.
warann Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Turek... Ty pohanský psy maj neskutečnou zásobu drzosti...Už Otík věděl, ani on nechtěl k Turkovi ;-)
tano Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 warann: to je pravda, Turec vod vokurek
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 ukaž nám svoje hodinky, anebo drž pysk duševní porucha?
Návštěvník tolja Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 duševní porucha? Takže ty opravdu nemáš žádný hodinky doktore? tomu říkám coming out na hodinkovém fóru
nividic Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Nene, kdysi jsem naky fikovy hodinky zahlid. Nebo to byly boty? Uz nevim.
Návštěvník Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Nevím, jestli to je humor, tak to dám sem. Jedu vlakem do práce. Přistoupí ke mně šarmantní stewardka. V duchu si řikám:"Romane, jak ti to sekne.... prosedivělý elegán v pěkném obleku. Krátká konverzační fráze s milým úsměvem zpříjemní okamžik nudného úterního rána." Vykouzlím světácký úsměv , hrabu se ve šrajtofli a řikám: "Slečno, chviličku, jen co najdu .... lístenku, ehm pardon teda jízdek." Slečna na mě zírala jak na naprostýho dementa. Opona šla dolů
Rudykopalsson Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Ona neocenila tvé nápadité slovní hříčky? Čůza jedna...
Filip.J Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Nevím, jestli to je humor, tak to dám sem. Jedu vlakem do práce. Přistoupí ke mně šarmantní stewardka. V duchu si řikám:"Romane, jak ti to sekne.... prosedivělý elegán v pěkném obleku. Krátká konverzační fráze s milým úsměvem zpříjemní okamžik nudného úterního rána." Vykouzlím světácký úsměv , hrabu se ve šrajtofli a řikám: "Slečno, chviličku, jen co najdu .... lístenku, ehm pardon teda jízdek." Slečna na mě zírala jak na naprostýho dementa. Opona šla dolů
Klotzman Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Ona možná byla slečna šarmantní a zároveň blbá, to se nutně nevylučuje
Doporučené příspěvky