Americkej Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Bohužel je to tak. Jezdím tam docela často . Máš naprostou pravdu. Udělali si z řidičů lehce vydíratelnou kořist. Včera jsem tam vypozoroval nový jev, přestože všude svítily 70-ky, dost lidí jelo stabilních 50. Asi už ty sračky přestávaj bavit.
brumko Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Naštvalo ma naše zdravotníctvo. Mojej susede opuchlo koleno. Návšteva nemocnice, vytiahnutie tekutiny a odchod domov. Po týždni noha zmodrala, včera návšteva nemocnice, amputácia nohy a dnes ráno zomrela.Som znechutený a smutný.
PepaSFI Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 takový pěkný oddechový půlden ve vodě včera v termálu, ani nebylo moc horko, jenže to slunce. Je nějaký vysokonapěťový. A to jsem se ještě tuhle nechal ostříhat takže kromě ramen mě pálí i hlava. Kolega mě v práci nazval rudým gentlemanem.
vraby Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 brumko tak to se ti nedivím,tady u nás to je tak nějak podobné.
martar Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Dnes výbornej den. Včera večer jsem se rozhodl udělat si volný den a napsal jsem si dlouhý seznam věcí, co chci dneska zmáknout v domě, na domě a na zahradě. Vrtání, řezání, broušení, přitom praní a tak. Jedinou profesní záležitostí plánovanou na dnešek byly faktury, které už trochu hořely. Ráno v 7:00 se probudím, chci faktuřit a ona nejde elektřina. Nejen u mně, ale nikde ve vesnici... kokot jsem si samozřejmě přes noc nenabil ani mobil, ani tablet, ani noťas... rázem temný středov?k. Nahodili to v 10:15. Seškrtal jsem si úkoly, holt něco udělám jindy. V 10:45 volá exka, že jedno dítě ve školce od rána blije a bolí ho břicho a že když mám to volno... Běhání po doktorech do 17 hodin... nakonec zážitek z Bulovky: čekárna na dětské chirurgii plná, systém veškerý žádný, sestřička občas vykoukla a opakovala "je tu jen jedna doktorka, bereme jen urgentní chirurgické věci" = něco jako kdo nemá zaraženej roxor v břiše, ať vypadne teda mám za sebou pár zážitků z nemocnic v Africe, a dneska mi přišlo, že máme slušně našlápnuto k podobné kvalitě.. chudáci pacoši, co nemají v telefonu pár kontaktů na doktory. Doteď jsem měl - asi mylný - dojem, že alespoň dětská odnož zdravotnictví jakžtakž funguje i bez známostí a protekce.
Wanderer Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Tohle mi připomíná tu pohádku, jak jim ten pocestný popřál: "Co ráno začneš, dělej do večera." A jak ta selka tahala celý den spálené bochníky. Taky mám někdy den, kdy se to ráno posere a pak čekáš, jaký průšvih to trumfne. Tak jestli jsou děcka už fajn, tak bych to dál neřešil. To jsou ty podstatné věci, nějaké rozdělané úkoly...
martar Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Jojo, teď už se tomu směju, a dítě je snad OK. Ale v 10:45 se mi chtělo plakat. Ono aby se sešlo volno + materiál + nástroje + jakžtakž počasí + CHUŤ A NÁLADA něco udělat... to je velice vzácný jev který byl promarněn, no
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Kwa! Pojebane widle!!! Od vcerejska jsem se dal nedostal...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Kwa! Pojebane widle!!! Od vcerejska jsem se dal nedostal... U mě to byl před časem HDD, vyměnil se za SSD, notebook šlape jak hodinky a je i znatelně rychlejší.EDIT: A zálohy samozřejmě máš?
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 No nastesti nejake zalohy mam. O par blbosti prijdu, ale tak 99% veci mam zalohovanych.Uz jedu instalaci "7"...uvidim. On uz je ntb nakych 5 let starej, tak mu stejne moc nedavam.
ragu Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Kwa! Pojebane widle!!! Od vcerejska jsem se dal nedostal... Stáhnout instslačku Windows, vytvořit bootovací usb a zkusit opravnou instalaci (pokud nemáš vytvorený ty zálohy systému ze kterých jde obnovit). Před tím ideálně vytáhnout hdd a hodit do jinýho stroje, abys přetáhnul data. Když nevyjde opravná instalace, pustit čistou a pokud ani to, pravděpodobně je to na novej hdd.
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Nestahnu - nemam na cemNevytvorim - viz vyseNevytahnu - krzeva to neumim... Atd... Jinymi slovy, but se rozchodi sam, nebo ho za staleho michani jebnu z okna
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Sedmicky uz jsou tam a zatim to hraje... Instaluju ovladace a dalsi cipoviny
Rudykopalsson Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Co bys taky dělal, když venku tak chčije :-)
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 A je vymalovano...uz nehrajou ani ty sedmy Ma to cenu opravovat/kupovat novy hdd? U petileteho Dellu?
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Co bys taky dělal, když venku tak chčije :-)No co, řezal bych děcka bez zbytečných prostojů
Návštěvník Kamil Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 A je vymalovano...uz nehrajou ani ty sedmy Ma to cenu opravovat/kupovat novy hdd? U petileteho Dellu? Zkus to, kup si SSD jako já a uvidíš ten fofr. Kdyžtak ho můžeš vždycky použít jinde.
nickolas Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Asi to je moznost no. Zatim to zase chodi Uvidim co to bude delat a pak to nejak rozseknu...
Rudykopalsson Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 No co, řezal bych děcka bez zbytečných prostojů Kuncak style?
Doporučené příspěvky