Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bohužel je to tak. Jezdím tam docela často . Máš naprostou pravdu. Udělali si z řidičů lehce vydíratelnou kořist. 

Včera jsem tam vypozoroval nový jev, přestože všude svítily 70-ky, dost lidí jelo stabilních 50. Asi už ty sračky přestávaj bavit.

Odesláno

Naštvalo ma naše zdravotníctvo. Mojej susede opuchlo koleno. Návšteva nemocnice, vytiahnutie tekutiny a odchod domov. Po týždni noha zmodrala, včera návšteva nemocnice, amputácia nohy a dnes ráno zomrela.

Som znechutený a smutný. :rip:

Odesláno

takový pěkný oddechový půlden ve vodě včera v termálu, ani nebylo moc horko, jenže to slunce. Je nějaký vysokonapěťový. A to jsem se ještě tuhle nechal ostříhat takže kromě ramen mě pálí i hlava. Kolega mě v práci nazval rudým gentlemanem.

Odesláno

Dnes výbornej den. Včera večer jsem se rozhodl udělat si volný den a napsal jsem si dlouhý seznam věcí, co chci dneska zmáknout v domě, na domě a na zahradě. Vrtání, řezání, broušení, přitom praní a tak. Jedinou profesní záležitostí plánovanou na dnešek byly faktury, které už trochu hořely. Ráno v 7:00 se probudím, chci faktuřit a ona nejde elektřina. Nejen u mně, ale nikde ve vesnici... kokot jsem si samozřejmě přes noc nenabil ani mobil, ani tablet, ani noťas... rázem temný středov?k. Nahodili to v 10:15. Seškrtal jsem si úkoly, holt něco udělám jindy. V 10:45 volá exka, že jedno dítě ve školce od rána blije a bolí ho břicho a že když mám to volno... :D Běhání po doktorech do 17 hodin... nakonec zážitek z Bulovky: čekárna na dětské chirurgii plná, systém veškerý žádný, sestřička občas vykoukla a opakovala "je tu jen jedna doktorka, bereme jen urgentní chirurgické věci" = něco jako kdo nemá zaraženej roxor v břiše, ať vypadne :D teda mám za sebou pár zážitků z nemocnic v Africe, a dneska mi přišlo, že máme slušně našlápnuto k podobné kvalitě.. chudáci pacoši, co nemají v telefonu pár kontaktů na doktory. Doteď jsem měl - asi mylný - dojem, že alespoň dětská odnož zdravotnictví jakžtakž funguje i bez známostí a protekce.

Odesláno

Tohle mi připomíná tu pohádku, jak jim ten pocestný popřál: "Co ráno začneš, dělej do večera." A jak ta selka tahala celý den spálené bochníky. Taky mám někdy den, kdy se to ráno posere a pak čekáš, jaký průšvih to trumfne. Tak jestli jsou děcka už fajn, tak bych to dál neřešil. To jsou ty podstatné věci, nějaké rozdělané úkoly...

Odesláno

Jojo, teď už se tomu směju, a dítě je snad OK. Ale v 10:45 se mi chtělo plakat. Ono aby se sešlo volno + materiál + nástroje + jakžtakž počasí + CHUŤ A NÁLADA něco udělat... to je velice vzácný jev :D který byl promarněn, no

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kwa! Pojebane widle!!! Od vcerejska jsem se dal nedostal...

U mě to byl před časem HDD, vyměnil se za SSD, notebook šlape jak hodinky a je i znatelně rychlejší.

EDIT: A zálohy samozřejmě máš? :D

Odesláno

No nastesti nejake zalohy mam. O par blbosti prijdu, ale tak 99% veci mam zalohovanych.

Uz jedu instalaci "7"...uvidim. On uz je ntb nakych 5 let starej, tak mu stejne moc nedavam.

Odesláno

Kwa! Pojebane widle!!! Od vcerejska jsem se dal nedostal...

c214fe9c99aa4fadab8a3c2bdac406de.jpg

Stáhnout instslačku Windows, vytvořit bootovací usb a zkusit opravnou instalaci (pokud nemáš vytvorený ty zálohy systému ze kterých jde obnovit). Před tím ideálně vytáhnout hdd a hodit do jinýho stroje, abys přetáhnul data. Když nevyjde opravná instalace, pustit čistou a pokud ani to, pravděpodobně je to na novej hdd.
Odesláno

Nestahnu - nemam na cem

Nevytvorim - viz vyse

Nevytahnu - krzeva to neumim

.

.

.

Atd... ;)

Jinymi slovy, but se rozchodi sam, nebo ho za staleho michani jebnu z okna ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

A je vymalovano...uz nehrajou ani ty sedmy :(

Ma to cenu opravovat/kupovat novy hdd? U petileteho Dellu?

Zkus to, kup si SSD jako já a uvidíš ten fofr. Kdyžtak ho můžeš vždycky použít jinde.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...