Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Co jednoho naštve, druhého alespoň při čtení pobaví :D

Já ty tvoje storky miluji.

Ten virtuální sex v kupečku s jednou intouškov a třema školačkama a byl zdrojem dobre nálady na celý den :D :D :D

Uz se to trochu lepsi. Preci jen na jednom z nejkrasnejsich mist u nas clovek nemuze dlouho picovat. Treba v Rickach natreli strechu kostela a to je vzdycky peknej pohled

 

5ab19c0a26dfafe1c33e817980049572.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Orlicke hory jsou krasne, ale sluzby tam stoji za hovno. A kdyz uz je nahodou vsecko cajk, tak je aspon hnusne pivo, nebo naopak :(

Ted jsem tam byl 14 dnu a bez vlastnich sudu bychom zhynuli!

No no :-). Kdyz to vezmu od podhuri, Hostinec u Hubalku, pivovar Clock, penzion Sokoli hnizdo v Rampusi, Orlican v Rokytnici, Hospoda Neratov, cafe Neratov, Spalona Jagodna Mostkowice, Masarykova chata na Serlichu, smazalna ryb Zieleniec, to je moje teritorium a celkem cajk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cafe Neratov zavírá :(  nejlepší kafe a zákusky široko daleko

 

více ZDE

 

 

Gastronomie - jakákoliv - je velmi, velmi náročná. Dá se to dělat jako zaměstnanec docela dlouho,

ve vlastním je to na několik let, člověka pak zcela vyšťaví a sejme tohle povolání. Je to pochopitelné.

A pokud má člověk dostatek sebereflexe aby skončil v nejlepším (nebo před tím než se dostane do dluhů),

tak je to zcela v pořádku. Taky jsem si tím prošel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Ale tak jako par svetlych vyjimek se naslo, ale obecne hodnoceni zni "traga". Snezne, Olesnice, Destne, Sedlonov, Novy Hradek...i u Broucka v Novem Meste byla Plzen hnusna :(

To je od Destneho na sever, tam to neznam, ale verim, tam je to takovy kde ni tu nic. Nejvic turistu miri mezi Serlich, Destne, Hanicku a Neratov a tady je o ne slusne postarano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gastronomie - jakákoliv - je velmi, velmi náročná. Dá se to dělat jako zaměstnanec docela dlouho,

ve vlastním je to na několik let, člověka pak zcela vyšťaví a sejme tohle povolání. Je to pochopitelné.

A pokud má člověk dostatek sebereflexe aby skončil v nejlepším (nebo před tím než se dostane do dluhů),

tak je to zcela v pořádku. Taky jsem si tím prošel.

 

Ostatně jako mnoho jiných oborů, pokud je chceš dělat pořádně, kvalitně, mít slušné renomé, zákazníky, kteří jsou ochotni za to zaplatit a zajistit si navíc slušnou životní úroveň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cafe Neratov zavírá :( nejlepší kafe a zákusky široko daleko

 

více ZDE

Snad nebude hned zle. V lete meli imrvere nabito. Treba si vzali dovcu, ke konci zari zase vikendy otevreno. Mimo sezonu to tam pres pracovni dny asi nedava smysl,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ostatně jako mnoho jiných oborů, pokud je chceš dělat pořádně, kvalitně, mít slušné renomé, zákazníky, kteří jsou ochotni za to zaplatit a zajistit si navíc slušnou životní úroveň.

Pravda, všude chleba o dvou kůrkách. U toho gastra je největší průšvih že si člověk neuvědomí to, že pondělí až pátek v běžnou pracovní dobu dělá vše co je kolem byznysu potřeba a k tomu navíc pracuje na tom byznysu tehdy, když "je volno" - tedy největší kšeft o prázdninách, víkendech a svátcích. A do večera, resp. do noci.

Takový dvě zaměstnání naráz.

Pak nemá čas na odpočinek a regeneraci a to ho sežere.

 

Každého volba, nikdy jsem si nestěžoval a ani nebudu. Jen to není byznys na celý život.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena masla, respektive, ze media resi takovou picovinu, jako kolik stoji maslo. To nekoho zajima, jestli stoji 30 nebo 60, kolik toho masla mesicne sezerou?

Třeba ti výše zmínění pracující v gastronomii ;) na hotelu jsem měl máslo jak do vaření tak na polévání borůvkových knedlíků plus na hotelové snidaně. Spotřeba dvě až tři bedny za týden a jestli ta bedna stojí 1.200,- nebo 2.200,- je i na velkém provozu za měsíc znatelné, při stejné spotřebě.

Pro domácnosti je to dotační oxymoron samozřejmě :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba ti výše zmínění pracující v gastronomii ;) na hotelu jsem měl máslo jak do vaření tak na polévání borůvkových knedlíků plus na hotelové snidaně. Spotřeba dvě až tři bedny za týden a jestli ta bedna stojí 1.200,- nebo 2.200,- je i na velkém provozu za měsíc znatelné, při stejné spotřebě.

Pro domácnosti je to dotační oxymoron samozřejmě :)

Tomu rozumim, ale stale to nevidim jako ten nejpalcivejsi problem dneska. No stejne denni tisk ctu stale mene, takze nakonec muzu byt rad, aspon mam o duvod vic to necist vubec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tommasi, ty se vyznas v gastru. Vcera jsem tady skucel nad odpornym moucnym gulasem. Dnes jsem byl na houbach, zacoural se a nechtelo se mi po navratu varit. Tak jsem sel do mistniho hotelu Orlican na menicko. Uz bylo pozde, menicka prebrany, na rizoto chut nebyla, tak jsem rekl ech, jednou jeste zhresim a dal si segedak. Za 98 kace mi donesli tohle. Nedalo se to sezrat, prestoze perfektne vychuceny. K polivce davaji btw domaci rohliky. A ja hudram, uz jsem jim driv rikal, at to zdrazej, protoze nechci, aby to tady museli zavrit. Je takovahle porce za 3,70 euro vubec rentabilni?

 

75f5e68d45fbb092ed62eac3194ad30d.jpg

 

63985fe2838e701549fd745e149a0b69.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...