mondeo2 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 jednou mi zmizela na dílně kulka z nábojnice...........taky jsem ji nenašel.........
gorlo Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Jj to znám, ale tohle bylo fakt kouzlo. Viděl jsem jak a kam zajelo, ale prostě není nikde, převrátil jsem to tam vzhůru nohama, lezl po čtyrech na zemi a nikde nic.
Honza.manta Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Zkus magnet a přejeď jím podlahu. Součástky z hodinek tak nacházím celkem zdatně.
morbo Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 jednou mi zmizela na dílně kulka z nábojnice...........taky jsem ji nenašel......... To je nějakej kódovej výraz pro "někoho sejmout"?
Xenomorfus Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Bych grcal http://zpravy.idnes.cz/ustavni-soud-ekolo-zaznam-zlodeje-pokuta-f17-/domaci.aspx?c=A170913_163632_domaci_jkk
gorlo Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Zkus magnet a přejeď jím podlahu. Součástky z hodinek tak nacházím celkem zdatně.Díky za radu, jenže matka je stejně velká jako magnet, který bych použil. I manželka mi nevěřila a snažila se mi ji najít a nic.
Honza.manta Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Vyškubni magnet z nějakého starého reproduktoru a sundej si na hledání hodinky.
Zlý Jabko Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Xeno, to se fakt divíš, že Úřad pro ochranu obejdů a úchylů dělá to, co má v popisu práce?
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Mě už neštvou, ale přímo s..ou, všechny ty rádoby dobročinné spolky typu - pražské matky, automat, chodci sobě a podobně. Vymyslej nějakou blbost ( nejlépe přechod přes 4 proudou silnici, když je přechod cca 50m dole a 75 m nahoře od toho místa ) ty jim odpovíš, PČR jim odpoví, ale přesto se najde 2-5 lidí, co sepíšou různé petice a politici ( od Dolínka dolu, drtivou většinou nekompetentní jelita co se v tom nevyznaj ) se toho před volbama chytnou ( ještě že novej přechod, navíc se SSZ je běh spíš na generaci než na roky :-)), v tomhle to kvituju. Teď tu mám jeden návrh - echt chuťovka- výjezd z podzemní garáže bude hlavní a všichni co jedou po silnici mají dávat přednost + kus silnice k těm garážím zobousměrnit ( to znamená zakázat v tom úseku i parkování, protože je úzká ), přece to nebudou 300m objíždět.Jdu hledat slušná slova do odpovědi.
straspol Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Jdu hledat slušná slova do odpovědi.I vztyčil se v celé své výši Šumichrást Malbohán a strašným hlasem odpověděl : ,, GOWNO " !!!!!! ...nešlo by to tak ? Koneckonců, od té doby, co jsem objevil slovo ,,PÍČOVINA" umím pojmenovat témeř všechno...
Radimk Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Vy si stěžujte. Podívejte se na Holešov a jeho průmyslovou zónu, nebo na "dálnici" ke Zlínu. Údajná spodní voda, resp. křeček polní na mezi a a vše stojí už několik let.Do toho se zapletou volby se změnou garnitury, nebo zastavené financování z EU kvůli bordelu na ministerstvu a je zameteno.
lucid Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Vy si stěžujte. Podívejte se na Holešov a jeho průmyslovou zónu, nebo na "dálnici" ke Zlínu. Údajná spodní voda, resp. křeček polní na mezi a a vše stojí už několik let.Do toho se zapletou volby se změnou garnitury, nebo zastavené financování z EU kvůli bordelu na ministerstvu a je zameteno.Holešovská zóna je primárně průser zamindrákovaných kreténů jako byl hejtman Lukáš a jeho politických soukmenovci, nikoli křečků polních.
railmaster Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Bych grcal http://zpravy.idnes.cz/ustavni-soud-ekolo-zaznam-zlodeje-pokuta-f17-/domaci.aspx?c=A170913_163632_domaci_jkkKedysi sa využívali klietky hanby a boli veľmi účinné. Ctihodní občania si dávali veľký pozor, aby sa tam nedostali. Tú pokutu by som osobne z princípu veľmi rád riskol a fotku zverejnil. Keď žurnalisti odhalia nejaký podvod alebo krádež, tiež to pustia v médiách.
Radimk Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Holešovská zóna je primárně průser zamindrákovaných kreténů jako byl hejtman Lukáš a jeho politických soukmenovci, nikoli křečků polních.To se nepřu, nicméně co už se zničeným letištěm. Už to mají pustit a zachránit co se dá. Aspoň finančně.Křeček je problém silnice na Fryšták a důvod katastrofální dopravní situace.Já to ale hážu vše do jednoho pytle s názvem ekoterorismus.Edit: A Lukáš asi ještě neřekl poslední slovo, onehdá sem ho viděl kolem Valenty, dělá mu nějakou podržtašku, bůhví co z toho vyleze. Upraveno 14. září 2017 uživatelem Radimk
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 I vztyčil se v celé své výši Šumichrást Malbohán a strašným hlasem odpověděl : ,, GOWNO " !!!!!! ...nešlo by to tak ? Koneckonců, od té doby, co jsem objevil slovo ,,PÍČOVINA" umím pojmenovat témeř všechno...Kez by to slo :-)), musel jsem to pojmout vzletneji a obsirneji, ale tve slovo by to vyjadrilo rychle, strucne a vystizne :-).
Olaf Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Nemůžu se nepochlubit, aneb budiž toto varováním a upozornění na obezřetnost pro ostatní.Nejsem ani tak naštvanej, jako spíš už jen rezignovanej a řikám, že hlavní je přece zdraví, žáno... Moje spanilá krasojízda za posledních 48 hodin:- ztratím dálku od auta, auto zaparkovaný in the middle of nowhere, takže dojet domů pro druhý klíče (bez dálky - díky, Alfa Romeo, že druhá dálka je jen za příplatek...)- poté chci v garáži odstavit auto a odjet na motorce. Do mobilem otevíraný garáže se nedostanu, protože baterka kaputt.- následně zjistím, že s moto neodjedu, protože soused se naschvál postaví tak, že prostě nemám šanci vymanévrovat. Podotýkám, že stojí na dvojmístě, dal si extra práci, aby to tak postavil. Unglaublich- Jakmile kkt přeparkuje poté, co jsem mu zavolal (má na autě reklamu, díkybohu), opět zjistím, že s moto neodjedu, protože kvalitou proslavená Honda (CBR 600 F Sport), která dosud sloužila bezchybně, umře po prvním pokusu o nastartování (startovací relé, snad)- no a včera večer ztratím peněženku, samozřejmě komplít se vším: řp, op, dalších x p, trojka kesh, atd.+ x dalších drobností, který nestojí za zmínku Dnes už raději vyhlížim tramvaj, která mě přejede v ulici, kudy nevedou koleje... P.S.Po tom, co tohle celý sepíšu, se mi sekne prohlížeč, text smaže, tzn. píšu ho znova. Samozřejmě.
Sphinxx Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Přijdu do obchodu (hypermarket), kde jsem zvyklý nakupovat ... hledám máslo, absolutně vybydlené regály, čumím, jak zjara a ptám se prodavačky ... máslo najdu kde? A ona - máslo nemáme druhý den, jsou prázné sklady ... tak povídám, ale vždyť máte vždycky na výběr Madetu, Moravii, Tatru a Olmu, teď nic, jako vůbec nic? A ona - ne bohužel a to nám včera oznámili, že se to určitě vyšplhá k 70,-Kč/kostka, možná i přes. Čumím do regálu a tam už je cena 59,90,-Kč? Jako neříkám nic, ale rok zpátky se dalo koupit kvalitní německé za 21,-Kč/kostka(akce). Asi jsem natvrdlej, ale co se jako stalo, že je o 300% dražší? Vidět prázdný regály v délce 5 metrů, mě katapultovalo o třicet let zpátky ... a zároveň naštvalo, protože mám domácí knedle s borůvkama a "krémbonžůr" si tam určitě lejt nebudu ... jdu do Billy.
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Davide, neco o cene masla je na idnesu.Prej to bude normalni cena.
Sifon Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Komunikace s O2. Již několik měsíců žádám o změnu sídla firmy. Na justici OK, na ARESu OK, ale ta tupá banda od kyslíků to není schopná přepsat. Zkoušel jsem volat, email, chat a bez výsledku. Teď mi tu zase vyhrává ta jejich linka pomoci. No fajn...smlouva končí začátkem příštího roku....O2 už služby dodávat nebude. A teď tu mluvím s nějakou nánou, která nedokáže pochopit, že služba nemusí mít číslo, když se jedná o IP VPN. BOŽE!!!!
Doporučené příspěvky