pciza Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Nevím, co znamená vykopávat, ale vím, že průměrná čistá marže se pohybuje plošně v mínusových položkách. Souhlas. Kamarád kvůli tomu skončil ze zastoupením Kia. A druhý co má Škodovku taky pěkně nadává. Maj od fabriky stanovenej počet aut co musej prodat.Aby splnili prodávají skoro bez marže, protože když nesplní tak jim zastoupení seberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 A přitom podle čísel se škodovky prodávají jak housky na krámě.Tady mi něco nesedí, co to asi bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 pritom jeste nedavno slo vyjednat treba tazny + zimaky na plechu zadaco... z vlastni zkusenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Ale pořád to jde, ostatně tvrdit že dealeři prodávají auta bez marže a se ztrátou je hodně odvážné. Stačí si vybrat prodejce - rejstřík - výpis listin - účetní uzávěrka za 2016. Vše zdarma a online a hned člověk vidí že ten dealer je vlastně charita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 No už jsem si říkal kdepak je African a jeho nekalé praktiky a proč s tím nikdo nic nedělá a že je potřeba lidi před něčím takovým chránit. Asi jsi nepochopil, že ovce jsou právě ti druzí - co si koupí i to auto bez koberečků.Já jsem názoru, že je každého věc a svobodná volba co si koupí, co ze sebe dovolí prodejci udělat a na co mu skočí. Když si koupí auto bez volantu, prosím, jeho věc. Nadávat pak ale může jen sám sobě.Klasika mezi námi, mě prostě některé věci v naší zemi štvou, ty jsi se vším hotový raz dva a vše je v naprostém pořádku :-) Ohledně koberců, byl jsem u koupě nového auta v Německu, Rakousku, Africe a všude byli, tak jsem byl upřímně vykulenej že v Pažoutu nebyli, jsem si říkal že na mě něco zkoušejí a tady zjišťuji že v Čr standard. Prostě nás berou u držky kde se dá a je třeba se ozvat...Jinak Škodofka mě nechává chladným, ale ty jejich každodenní masírky a všechny testy jak je to nejlepší auto na světě už mě také trochu štvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Tommas4 S tou minimální marží při prodeji vozu je to fakt. Ty zisky jsou z jiných činností... Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Shane001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 promin, ale to ja fakt kravina, z ceho by platili ty mega salony a desitky zamestnancu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Servis a marze na nahradni dily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Pročtěte si pár těch výročních zpráv a uzávěrek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 .......mám už volno až do 2.1.2018... To máš blbý, já jdu až v pondělí 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Též jsem dneska pro letošek skončil. A též do osmého. Ale zase tam moc mě to nenaštvalo. Takže blbý vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 No jo, pravdu díš. Mám to přehodit nebo tím aspoň naštveme ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Pročtěte si pár těch výročních zpráv a uzávěrek.Nevím, pár jsem jich viděl, ale marži 20 - 50% to neodpovídalo.Ale třeba jen špatně koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 no tak to máte lepší no...................mě nenaštvalo že mám dovču, mě naštvalo to že jsem se nemohl rozhodnout jestli jít na to pivo nebo ne...........tvalo mi to tři hodiny.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Na pívo nechoď a prijď mi helfnout do práce, když tam chodim i vo dovolený. A né, že se vymluvíš na sníh!já nevím, zrovna přemejším jestli mám jít na pivo................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 já nevím, zrovna přemejším jestli mám jít na pivo................Běž. Já teď na pivu byl a je to fajn. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Slavná drogerie "marijonooo" Včera jsem si tam koupil toaletku za 1650kc. Na pokladně sleva v rámci bf na cca 1300kc. Protože mě zajímalo složení vůne, tak jsem si ho doma vygooglil. A překvapení nastalo. Skoro na všech eshopech cena pod 7stovek. Jako kde to kua sme, když na prodejně mají to samý o litr dražší? Chápu určité náklady spojené s provozem kamenné prodejny oproti eshopech, ale tohle je nějak moc. Jako 2kila navíc bych kousnul, ale tohle ne. Půjdu jim to tam omlatit o hlavu. A to podotýkám, že nepatřím mezi tu skupinu lidí, co si jde vše prohlédnout a vyzkoušet do obchodu a pak objedná nejlacineji z netu. Ale co je moc, to je moc...Buď v klidu. Někdy si zkus používat svou oblíbenou vůni z netu a pak tu z kamenne parfumerie. Pp mých zkušenostech priplacim asi 500 Kč na vrch v obchode než abych to bral v 3.nejvetsim eshopu s parfémy, který mám 200 m od domu. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Bežná prax je, že na väčšine eshopov s parfemami sa predávajú fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 V prodejnách je to taky samej fejk, orinálny vlastně neexistujou a všechno je to jen zednářská lobby, financující ovládnutí světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Adventní neděle ve znamení drsné horečky naší malé holčičky :-( Od dvou od rána na stráži, ale spaní vem čert, hlavně ať je ok..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky