shewcza Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 Ano, máš pravdu, ale toto je daň z příjmů, daň z nemovitostí / nabytí je něco jiného. Rozdíl mezi prodejní a pořizovací cenou daní prodávající s ostatními příjmy v ročním daňovém přiznání k dani z příjmů. Máš pravdu, dnes jsem to šel dohledat, protože už jsem viděl zase ty BLNR =D dělal nám to člověk co se v tom pohybuje, nemáme na to teď čas, tak jsem se lekl, že jsem zase někomu skočil na lep. Každopádně díky za ozřejmění.
zceyee Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 https://zpravy.idnes.cz/jak-se-chovat-svedek-napadeni-policie-sebeobrana-ft7-/domaci.aspx?c=A180426_120534_domaci_jkk Totálně mě nasralo tohle. Představte si osobu blízkou v pozici oběti, Babiš radí zakřičet. Až budete v pozici bitého někde u nádraží v noci tak si vzpomeňte kdo tu vládne.
rohatka Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Pred mesiacom som na nemeckom Ebay kupil zotrvacku na Omegy kal. 269. Zaplatil som cez Paypal a tesil sa, kedy ju dorucia. Ked som sa uz tesil nejako dlho, zacal som patrat, co s nou je. Z Nemecka odisla cez Frankfurt 10.4. , na Slovensko nikdy nedorazila. Pocitam ze ju ti trotli poslali niekam do Slovinska. Zacal som komunikovat s predajcom, ten odpisal, ze on zasielku poslal a viac ho nezaujima. Zacal som to vybavovat s Ebay, dnes mi oznamili definitivne rozhodnutie, ze vzhladom na to, ze zasielka bola odoslana, ziadnu nahradu nedostanem. Neviem, ci ma este vyznam skusat nieco cez Paypal, ked je prepojeny s Ebay.
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Kdyz uz si dal claim na ebay, tak ti to paypal neveme.
rohatka Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Kdyz uz si dal claim na ebay, tak ti to paypal neveme.Takze uz je to definitivne v prdeli a mozem zacat zhanat znova. Keby predavajuci nebol imbecil, mohol by skusit dohladat zasielku cez tracking u Deutsche post, ale tam treba vlozit udaje ktore pozna len odosielatel a ja nie.
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 On ti neni schopnej dat ani tracking nr?
zceyee Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Pred mesiacom som na nemeckom Ebay kupil zotrvacku na Omegy kal. 269. Zaplatil som cez Paypal a tesil sa, kedy ju dorucia. Z Nemecka odisla cez Frankfurt 10.4.Vydrž a dle mě určitě dojde, mě normálně věci (i dopisy) chodí přes měsíc z Německa do ČR (a to i jen 100km daleko), nerozumim těm poštovním uzlům, ale občas to jde přes Rakousko a je na tom dost razítek. Hádám že to budeš mít podobně.
rohatka Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 On ti neni schopnej dat ani tracking nr?Cislo samozrejme mam, ale ked chces dohladat stratenu zasielku, potrebujes este dalsie doplnujuce udaje o odosielatelovi, mieste kde bola podana, aky druh zasielky to bol a pod.Kedze predajca kauzu ukoncil s tym, ze on zasielku odoslal a tym to pre neho konci, nemam tie udaje kde zobrat a system ma nepusti dalej, pretoze nemam vyplnene pozadovane kollonky.
petr_cha Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 (upraveno) Ze nevydrzim uz chlastat celou noc, to uz vim... Ale ja nevydrzim uz ani parit u pocitace celou noc :-/... Mladej slíbil ucast v Minecraft soutezi.. udělal si plany v kostickovanem excelu.. a ted prisel o vikendu s brekem, ze to nestíhá a ze ten z dvojice toho moc neudelal a ze ten navrh ma moc velky a tohle a tamto.. a ze se odhlasi.. tak mu rikam: zadny takovy, bez boje se utikat nebude.. nahod obrysy a ja ti udelam vyplne.. vecer jsem zased, bramburky, plzen, muzika a koukam, ten muj vul dela majak na Faru.. 120 metru na vysku.. v realnem meritku.. s přístavem... K ranu jsem skoncil a celou neděli mam kebuli jak po parbe a takovyhle mzitky před očima.. jak to ty mlady vydrzej... a vsude vidim jen kosticky... :-o) Upraveno 29. dubna 2018 uživatelem petr_cha
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Cislo samozrejme mam, ale ked chces dohladat stratenu zasielku, potrebujes este dalsie doplnujuce udaje o odosielatelovi, mieste kde bola podana, aky druh zasielky to bol a pod.Kedze predajca kauzu ukoncil s tym, ze on zasielku odoslal a tym to pre neho konci, nemam tie udaje kde zobrat a system ma nepusti dalej, pretoze nemam vyplnene pozadovane kollonky.Dej tracking. Cim to poslal?
rohatka Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Tracking Nr. je RE661181016DE a odoslany bol 6.4. cez Deutsche PostPosledny udaj co Deutsche Post ma, ze 10.4. opustila Nemecko. Podla udajov Slovenskej posty zasielka s tymto cislom nikdy na Slovensko nedorazila.
Harwey Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 nasa posta to registruje, niekde v systeme to ma, takze by som este pockal. sorry ze sa Ti do toho montujem, tiez sa mi to uz stalo, bohvie kade vsade to posielaju, ono sa to objavi, neboj.
sibirnaya Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 bud v klidu, nekdy to proste trva. podstatny je, ze balik byl odeslanej.. takhle mi to trebas slo z Ciny:
rohatka Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Ma nestraste. Ja uz som tu zotrvacku kupil inde. Co potom budem robit s dvomi?
Maro Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 dnes mě vyloženě potěšil Magistrát města Ostravy a vlstně celý systém nejen ministerstva dopravy ale celkově molochu státní správy, jelikož v jakémkoliv podniku v rukou státu od samospráv a úžadů počínaje a poštou konče, končím vždy se stejným rozčarováním. Nechápu, co je tak složitého na elektronizaci všech těchle věcí, prostě proč na tohle potřebuju ůřednici na přepážce měsíc v úplňku o popelční středě a mávnutí křídel motýla nad Andarktidou, bez kterých není možné odevzdat formulář X666 o výjimce pro předložení formuláře Y3,14CA. V naší banánové republice není možné podat žádost o rozšíření ŘP elektronicky. I když člověk musí zkoušky udělat u komisaře na magistrátu, ten magistrát na základě toho nemuže konat nebo nedej bože to ještě třeba poslat na příslušný magistrát, člověk musí podat žádost. Tu lze podat pouze na úřadu místně příslušném místu bydliště. Čili člověk je po zkoušce v atuoškole vybaven hromadou papírů z magistrátu A, které musí převézt na místně příslušný magistrát B, aby si to tam někdo zkontroloval a přijal žádost, že teda ten řidičák, na který jsem dělal zkoušky, doopravdy chci (kdo by to čekal). Jedu tedy z Prahy zpět do Ostravy, jelikož trvalé bydliště mám stále tam, beru si volno v práci protože úřední hodiny jsou samozřejmě tak, aby co nejvíce znemožnili normální fungování člověka. Poté co tam dorazím a chci si vzít lístek ouha kapacita naplněna přijdtě jindy. A já se ptám proč. Kontrolovalo mě tolik lidí kteří mě museli shledat způsobilým, proč do řiti prostě nemůžu jeneom po zkoušce nahlásit, na kterém magistrátu si vyzvednu nový řidičák a po obdržení výzvy si ho prostě jenom vyzvednu a hotovo. Fotky mají, nacionále moje mají, všechny údaje mají ve svých databázích... Na co tam sedí těch milion lidí úplně zbytečných. A když už musím teda vyvíjet nějakou aktivitu a podávat žádost, proč to nemužu udělat po netu. Fakt je mi z toho na blití.
geometr Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Ptáš se proč? Protože takovej je zákon, potažmo příslušné vyhlášky. A proč? Protože ti, které jsme si volili, ho takhle vymysleli. A nelze se náhodou předem objednat?
Wanderer Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 dnes mě vyloženě potěšil Magistrát města Ostravy a vlstně celý systém nejen ministerstva dopravy ale celkově molochu státní správy, jelikož v jakémkoliv podniku v rukou státu od samospráv a úžadů počínaje a poštou konče, končím vždy se stejným rozčarováním. Nechápu, co je tak složitého na elektronizaci všech těchle věcí, prostě proč na tohle potřebuju ůřednici na přepážce měsíc v úplňku o popelční středě a mávnutí křídel motýla nad Andarktidou, bez kterých není možné odevzdat formulář X666 o výjimce pro předložení formuláře Y3,14CA. V naší banánové republice není možné podat žádost o rozšíření ŘP elektronicky. I když člověk musí zkoušky udělat u komisaře na magistrátu, ten magistrát na základě toho nemuže konat nebo nedej bože to ještě třeba poslat na příslušný magistrát, člověk musí podat žádost. Tu lze podat pouze na úřadu místně příslušném místu bydliště. Čili člověk je po zkoušce v atuoškole vybaven hromadou papírů z magistrátu A, které musí převézt na místně příslušný magistrát B, aby si to tam někdo zkontroloval a přijal žádost, že teda ten řidičák, na který jsem dělal zkoušky, doopravdy chci (kdo by to čekal). Jedu tedy z Prahy zpět do Ostravy, jelikož trvalé bydliště mám stále tam, beru si volno v práci protože úřední hodiny jsou samozřejmě tak, aby co nejvíce znemožnili normální fungování člověka. Poté co tam dorazím a chci si vzít lístek ouha kapacita naplněna přijdtě jindy. A já se ptám proč. Kontrolovalo mě tolik lidí kteří mě museli shledat způsobilým, proč do řiti prostě nemůžu jeneom po zkoušce nahlásit, na kterém magistrátu si vyzvednu nový řidičák a po obdržení výzvy si ho prostě jenom vyzvednu a hotovo. Fotky mají, nacionále moje mají, všechny údaje mají ve svých databázích... Na co tam sedí těch milion lidí úplně zbytečných. A když už musím teda vyvíjet nějakou aktivitu a podávat žádost, proč to nemužu udělat po netu. Fakt je mi z toho na blití.Jo, taky jsem si u toho ťukal na čelo, mám to čerstvě za sebou. Musíš podepsat žádost osobně, takže se dostavit na úřad. A to jsi ještě zapomněl na další den volna, až si budeš řidičák vyzvedávat. Teda když na tebe vyjdou lístky.
Doporučené příspěvky