Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chvalu beru zpet! Po precteni novin a ranni kave Starbucks si jdu dat snidani do jidelniho vozu a ejhle, jidelni vuz v noci vyradili, pac prijel z Pesti s nejakou poruchou. Ze by to ale treba nekdo rano rekl?? Takze me ceka 6,5 hodiny s bagetou. Ach jo!

Odesláno

protože jak má někdo všechny tři děti včetně holky ostříhané na mladého Jágra, tak je pro mě potencionálně velmi nebezpečný člověk :-)

tývole :D, to je přesný popis maloměstské rodinky  :D

občas se s něčím podobným setkám, když jdu výjimečně pro děcka do mš. otec debil, děti jágr, popř. na ježka a vzadu opona :)

Odesláno

? Takze me ceka 6,5 hodiny s bagetou. Ach jo!

Nebuď zpovykanej, Murphy. Já dal vloni s jednou bagetou cestu z Prahy do Hamburku a jsem tu furt

Odesláno

Z trochu jiného soudku....

Mě vždycky překvapilo/naštvalo/udivilo, že ve firmách/odděleních, kde pracují většinou lidé s VŠ vzděláním a násobky průměrné mzdy, jsou mísy stejně zes..né jako všude jinde. Tak nějak jsem čekal, že jsou kulturnější/lepší/vychovanější a že vědí, že po použití vyčistit. Říkám si, jak to kolegové vypadá u vás doma? To po vás supermanažeři ty hazly čistí manželka?   

Odesláno

Nebuď zpovykanej, Murphy. Já dal vloni s jednou bagetou cestu z Prahy do Hamburku a jsem tu furt

Mas pravdu, vecer dam gulas s cerespalenkou a vse bude rychle zapomenuto

Odesláno

Mas pravdu, vecer dam gulas s cerespalenkou a vse bude rychle zapomenuto

Stáhni s appku čd můj vlak ;)

Odesláno

Tak jsem si ji ted stahnul. U meho vlaku vidim aktualne zpozdeni 0 minut a predposledni razeny vuz je restauracni. Realita je zpozdeni vice nez 20 minut a jidelak tu neni. Nekritizuju, asi je mi to uz i fuk, jen nevim, k cemu je to dobry. Koupit listky lze i jinak...

Odesláno

Tak to se divím. Právě, že tam to info bývá aktuální. Včetně nástupišť atd. Taky tam jde nahrát inkarta a nemusí jí člověk tahat. Dopředu to upozorňuje na výluky a jde přes to rychle vrátit jízdenka... člověk tam vidí svoje jízdy a nemusí hledat číslo vlaku atd.... 

Odesláno

Tpco, tak stránka na FB :D :D :D

Masakr, některé kousky jsou ovšem exkluzivní... :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...