shaggy Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) Asi hej. Vacsinou ta reklama vie, co si hladal a pozeral na webe a podla toho ti ukazuje navrhy Sent via IPoAC Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem shaggy
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Maro držím palce, abys problém co nejdřív vyřešil, musí to bejt nepříjemný.
P11 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Hodím na seba pracovné tepláky, na ruky rukavice, idem žene prezuť Nissan na zimné disky.A čo vidím. V kufri chýba obal od bezpečnostných skrutiek aj a nástavcom.Pred mesiacom bolo ženine auto v servise na servis bŕzd a ja blbec som si to neskontroloval.Ešteže nemala nikde medzitým defekt.
Návštěvník Strocek Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Byl jsem u babičky na obědě a zase mi to připomnělo.. Má tam už dlouho takovou věc a zaboha nevim co to je a fakt mě to dost štve... ona taky neví, ani neví kde se to tam vzalo. Hele věděl by to někdo? Já na to nepřišel a každýmu komu sem to ukázal tak taky nevěděl... Chtěl bych mít jednou klidný spatní, tak to házim sem do placu... Jasně, je to trochu na vodlehčení, ale to že nevim co to je, mě fakt sere délka: 15,5 cmprůměr: 2cmmateriál: kov asi antikoro - plastvevnitř je pružina
Frostie Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Byl jsem u babičky na obědě a zase mi to připomnělo.. Má tam už dlouho takovou věc a zaboha nevim co to je a fakt mě to dost štve... ona taky neví, ani neví kde se to tam vzalo. Hele věděl by to někdo? Já na to nepřišel a každýmu komu sem to ukázal tak taky nevěděl... Chtěl bych mít jednou klidný spatní, tak to házim sem do placu... Jasně, je to trochu na vodlehčení, ale to že nevim co to je, mě fakt sere délka: 15,5 cmprůměr: 2cmmateriál: kov asi antikoro - plastvevnitř je pružinaZapalovač na plynový sporák?
Návštěvník Strocek Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) Ono to nic nedělá, jako že by to škrtalo nebo tak něco. Spíš mě napadlo nějaký pouzdro (schránka) na něco, dávkovač. Napadla mě i nějaká spešl natáčka třeba, ale na nic sem nepřišel. Ještě teda doplnim, že když je to zavřený, tak to drží pružina kterou musíš překonat aby se to otevřelo a ta to sama pak zavře. Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem Strocek
Filip.J Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Jak se tu psalo, jak otravná je reklama na stbaka, tak co bych za ní dal... Nevím, jestli se nemám začít bát..Podle mě to cílení reklamy mají rozbitý. Mě teď celej týden bolela hlava a choval jsem se jak škaredá p*ča, ale tuhle pomoc mi to tady ani jednou nenabídlo.
Návštěvník Strocek Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) Je to 15 cenťáků dlouhý a když to otevřeš, tak je tam místo na něco 3,5cm, tak by to bylo takový nepraktický, ale možný to je. Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem Strocek
Radek124 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Taky bych to tipoval na nějakej kastlík na velké patáky nebo podobné kulaté/placaté voloviny (švadlena - knoflíky?) - zmáčkneš a ze seřazené "fronty" odebereš/vysypeš kolik kousků potřebuješ...
eskimak Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Si robite prdel, ze?Je to sitko na vyluhovanie sypaneho caju...vlozis caj, strcis do hrnceka s vriacou vodou, zamiesas, ked si spokojny vyklepes do smetia.Notvl
Prochy68 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Na to je to zbytecne moc dlouhy
Prochy68 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 No tvl, ted jsem na to myslel , na ten caj, ale zase ten plast tam, tak jsem to zavrhnul
azeppelin Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) Je to 15 cenťáků dlouhý a když to otevřeš, tak je tam místo na něco 3,5cm, tak by to bylo takový nepraktický, ale možný to je. https://www.youtube.com/watch?v=2Kkx5MzwaZM[/url] Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem azeppelin
milda21 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Má pravdu je to na čajhttp://shop.dela.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=47985&zenid=vfcs7llo9s7eadsn2i07289as2
Návštěvník Strocek Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Pánové jste užasní !!! Díkes Je fakt, že ten plast nebudí moc důvěry, proto jsem v týhle oblasti ani nehledal.
geometr Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Tak jako když si někdo na ten čaj uvaří vodu v plastový rychlovarce...
Návštěvník Strocek Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 tak to pak jo, ale mi ze starý školy co vaříme spirálou...
P11 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Sitko na čaj, to riešite.Ale ako vymením žene zimné, to Vás neserie.
Doporučené příspěvky