Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Asi hej. Vacsinou ta reklama vie, co si hladal a pozeral na webe a podla toho ti ukazuje navrhy :)

Sent via IPoAC

Upraveno uživatelem shaggy
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Maro držím palce, abys problém co nejdřív vyřešil, musí to bejt nepříjemný.

Odesláno

Hodím na seba pracovné tepláky, na ruky rukavice, idem žene prezuť Nissan na zimné disky.

A čo vidím. V kufri chýba obal od bezpečnostných skrutiek aj a nástavcom.

Pred mesiacom bolo ženine auto v servise na servis bŕzd a ja blbec som si to neskontroloval.

Ešteže nemala nikde medzitým defekt.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Byl jsem u babičky na obědě a zase mi to připomnělo.. Má tam už dlouho takovou věc a zaboha nevim co to je a fakt mě to dost štve... ona taky neví, ani neví kde se to tam vzalo. Hele věděl by to někdo? Já na to nepřišel a každýmu komu sem to ukázal tak taky nevěděl... Chtěl bych mít jednou klidný spatní, tak to házim sem do placu... Jasně, je to trochu na vodlehčení, ale to že nevim co to je, mě fakt sere  :)

délka: 15,5 cm

průměr: 2cm

materiál: kov asi antikoro - plast

vevnitř je pružina 

post-26998-0-05148000-1573918887_thumb.jpg

post-26998-0-47248600-1573918893_thumb.jpg

Odesláno

Byl jsem u babičky na obědě a zase mi to připomnělo.. Má tam už dlouho takovou věc a zaboha nevim co to je a fakt mě to dost štve... ona taky neví, ani neví kde se to tam vzalo. Hele věděl by to někdo? Já na to nepřišel a každýmu komu sem to ukázal tak taky nevěděl... Chtěl bych mít jednou klidný spatní, tak to házim sem do placu... Jasně, je to trochu na vodlehčení, ale to že nevim co to je, mě fakt sere :)

délka: 15,5 cm

průměr: 2cm

materiál: kov asi antikoro - plast

vevnitř je pružina

Zapalovač na plynový sporák?
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Ono to nic nedělá, jako že by to škrtalo nebo tak něco. Spíš mě napadlo nějaký pouzdro (schránka) na něco, dávkovač. Napadla mě i nějaká spešl natáčka třeba, ale na nic sem nepřišel.

Ještě teda doplnim, že když je to zavřený, tak to drží pružina kterou musíš překonat aby se to otevřelo a ta to sama pak zavře.

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Jak se tu psalo, jak otravná je reklama na stbaka, tak co bych za ní dal... Nevím, jestli se nemám začít bát..

Podle mě to cílení reklamy mají rozbitý. Mě teď celej týden bolela hlava a choval jsem se jak škaredá p*ča, ale tuhle pomoc mi to tady ani jednou nenabídlo.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Je to 15 cenťáků dlouhý a když to otevřeš, tak je tam místo na něco 3,5cm, tak by to bylo takový nepraktický, ale možný to je.

post-26998-0-62789100-1573920945_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Taky bych to tipoval na nějakej kastlík na velké patáky nebo podobné kulaté/placaté voloviny (švadlena - knoflíky?) - zmáčkneš a ze seřazené "fronty" odebereš/vysypeš kolik kousků potřebuješ...

Odesláno

Si robite prdel, ze?

Je to sitko na vyluhovanie sypaneho caju...

vlozis caj, strcis do hrnceka s vriacou vodou, zamiesas, ked si spokojny vyklepes do smetia.

Notvl :lol2:

Návštěvník Strocek
Odesláno

Pánové jste užasní !!! Díkes  ;)

Je fakt, že ten plast nebudí moc důvěry, proto jsem v týhle oblasti ani nehledal.

Odesláno

Sitko na čaj, to riešite.

Ale ako vymením žene zimné, to Vás neserie.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...