Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

jasně, v prvním příspěvku jsem to napsal dobře, v tomhle a tom předchozím mi to ulítlo :) , dík za opravu

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno (upraveno)

Hlušičkova atd. - ta ulice na Stodůlky je Jeremiášova, Jeremenkova je v Podolí. Jinak ok, Hlušičkova, správněji Řepy I.,. je problém.

Já mu rozuměl :-).

Jinak, odstranění zábran je stejná procedura-já ji nevymyslel a to co navrhujes nejde zkoordinovat (na odstranění bys musel mít papírové cca 4 měsíce, když by ti to povolil správce komunikace a to zase nevíš, zda na tu opravu už budeš mít peníze, o koordinaci plyn, jiné vedení už ani nemluvím).

Kasleme na to, kdybys někdy měl dotaz, napiš sz a můžu kouknout na ten určitej problém a pokusit se poradit).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Plzeňská je plná už leta. Je to problém těhle řekněme údolních ulic, těch údolí, co vedou k Vltavě (prakticky obdobný je to s Patočkovou, Radlickou, Evropskou, jakž takž ještě Na Petřinách, i když záleží, co kde spravujou, nebo kdo se kde naboural a ucpal to). V případě Plzeňské je to údolí Motolského potoka. To znamená, pokud chce člověk jet daným směrem, muže buď údolím anebo přes kopce a to je dneska už skoro nemožný, jednak kvůli frekvenci dopravy a kvůli dopravním řešením v těch vilových čtvrtích na kopcích. Projet se to dá, ale zdaleka už to není tak jednoduchý, jako před lety. No a co se týče těch údolních napěchovanejch ulic, stačí pak jeden dva ňoumové a ráno a odpoledne je vymalováno. A to nejde jen o bouračku, ale třeba i o zipování apod. Speciálně na tý Plzeňský je stejně hned za tím zúžením u zastávky semafor a za chvíli druhej, takže je jedno, jestli stojíš před semaforem nebo zúžením. Kdyby se lidi jen trochu víc věnovali řízení a koukání kolem sebe i v těch zácpách místo sjíždění facebooku možná by to bylo trochu lepší. I když ta Praha už je za hranicí svých kapacit, zákon fyziky, víc toho do kýble prostě nenaleješ.

Odesláno

otázkou stále zůstává národnost řidiče A6 - A nebo PL?

:photo: :photo:

Měli to být Albánci nebo Kosované, žijící v A. Což ovšem na tragédii nic neubírá
Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Měli to být Albánci nebo Kosované, žijící v A. Což ovšem na tragédii nic neubírá

nojo Frostie, albánci, Škipari, pak se ničemu nedivím.

Další zářez u nás https://www.novinky.cz/krimi/clanek/dalsi-tragicka-nehoda-autobusu-s-detmi-srazku-s-nakladakem-na-melnicku-neprezila-ucitelka-40303596?dop-ab-variant=100&seq-no=1&source=hp

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Ach jo.....prostě jen jedeš a vinou trotla co udělá blbost konec celé rodiny. Stále častěji zvažuju vyměnit auto za nějaké SUV nebo tak něco, ale pomůžu si? 

Odesláno

Ach jo.....prostě jen jedeš a vinou trotla co udělá blbost konec celé rodiny. Stále častěji zvažuju vyměnit auto za nějaké SUV nebo tak něco, ale pomůžu si?

No tak když to bude třeba Volvo, tak ty šance na přežití určitě zvýšíš...

Odesláno

Bohužel nezvýšíš, u takový rány už to auto tolik roli nehraje, ten Passat měl kabinu jakžtakž zachovalou, ale je to takový přetížení, že to nevydrží tělo.

Odesláno

Za posledních pár let jsem toho dost najezdil. Každý udělá chybu, včetně mě, ale když sleduji některé způsoby jízdy vozidel kolem, troufám si tvrdit, že tak čtvrtina lidí by měla být bez řidičáku.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...