Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak jsem se po treninku zvazil a mam uz zase jenom 78 kilo.. coz pri vysce pres 190 cm je docela naprd.. ja to nechapu, jim desetkrat denne, klidne v deset vecer, sedavy zamestnani a nepriberu ani kousek.. citim, jak mi jsou zas velky hodinky na ruce.. :-((

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

10 kilo svalu klidne vymenim :-) je mi "uz" 37, uz po svatbe, po detech, prave bych cekal, ze se to uz nejak usadi... jak mam sedavy zamestnani, tak mam radsi pohybovy sporty (voleybal, squash, box) nez treba fitness, ale jak se prave pohnu, tak je vsechno hned dole.. pred pul rokem jsem nasadil teply snidane u nas v praci v bufetu a nic.. asi dam nejaky ty sacharidaky..

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Začni se cpát klobásama na noc a zalívej je pivem, to 100% zabere  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvířata ve volné přírodě :eek: Svět jde do pr..... Na druhou stranu ovšem moc potěší, že se aspoň něco děje :gunsmilie:

To mi chceš říct, že Ti vojáci hlídají ty nosorožce, aby je někdo neulovil ??

Jestli jo, tak to je fakt hnus.  :grrr:

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu a  schvaliji Ti to.

Nejen , že jsme stejně velici , ale jsme i stejně lehcí ( a možná i stejně mladí ? )

Ano s tím souhlasím, já osobně večeřím mezi desátou a půl dvanáctou spát chodím kolem jedný a krásných 118kg na 189cm živé váhy.Nesmíš být líný se nažrat na noc.

Odkaz ke komentáři

Jo,jo, mám dojem, že je to severní bilej a těch je posledních sedm kusů na světě' jsou už uzavření a když jdou ven,tak hlídání" tady už nejde ani moc o rohy, ale spíš o prestiž, že si nějaké hovado zastřelí svého posledního bílého :-( Proto jsou tak moc hlídání" jsem v lese,tak snad to k vám nějak dopluje"

To mi chceš říct, že Ti vojáci hlídají ty nosorožce, aby je někdo neulovil ??

Jestli jo, tak to je fakt hnus. :grrr:

Odkaz ke komentáři

Zvířata ve volné přírodě :eek: Svět jde do pr..... Na druhou stranu ovšem moc potěší, že se aspoň něco děje :gunsmilie:

Jsem rád, že je hlídaj, aspoň maj šanci přežít. Jen bych těm vojákům doporučil, zda si nechtěj zalovit oni- ty pytláky.

Odkaz ke komentáři

Tak potvrzena diagnóza: mám prasklé servo na mondeu      :frusty:    teď ho musím někde sehnat asi na vrakáči nový nemá cenu přece jenom je to na rok výroby 97.Ta práce bude taky vražda když jsem to viděl bude se muset vyvěsit celá nápravnice dolů.Doprde....

No kdybyste někdo věděl o servu tak prosím dejte vědět.Dík.

to Long do pade chybí čtyři   :lol2:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Teď právě Stehlík na ČT24 v Interview.... No to je kokot, pánové, to jste neviděli. Už naprosto chápu, proč to dovedl tam, kam to dovedl. Jak je možné, že takovýto looser, který do televize přijde v bundě a s nazouvacími sandály...a začne exhibovat svými pomatenými názory, vůbec může na obrazovku a nedej bůh,za ty svoje fantasmagorie ještě dostat od TV snad i honorář? No to jsme to dopracovali, 24 let po obratu :(

Odkaz ke komentáři

Teď právě Stehlík na ČT24 v Interview.... No to je kokot, pánové, to jste neviděli. Už naprosto chápu, proč to dovedl tam, kam to dovedl. Jak je možné, že takovýto looser, který do televize přijde v bundě a s nazouvacími sandály...a začne exhibovat svými pomatenými názory, vůbec může na obrazovku a nedej bůh,za ty svoje fantasmagorie ještě dostat od TV snad i honorář? No to jsme to dopracovali, 24 let po obratu :(

Jo, taky jsem se nad tím rozčílil. Státní dozor v soukromých firmách, pozvolný návrat k bolševismu - to je bohužel přesně to, co se spoustě "obyčejných lidí" tolik let po revoluci stále víc zamlouvá.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...