vraby Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 kvuli botám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 18:32, Zmizík napsal: sou to patálije ..... já si koupil klobouk do auta a nevejdu se tam s ním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Maš mít bentley jako ja, tam je to v poho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 19:10, YPO napsal: sou to patálije ..... já si koupil klobouk do auta a nevejdu se tam s ním Musíš počkat do léta na kabrio, ale chce to gumičku pod krk, aby neuletěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 18:42, Gustaf napsal: hlavně se s paní nehádat, páč hádka se ženou je jako paralympiáda.....můžeš vyhrát, ale pořád seš kripl Tai to je hláška století!!! Tu jsem ještě neslyšel, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Honzo, tak to by ses mel prihlasit na FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 točí mě solidární daň, daňové přiznání a nesmyslně napsaný pokyny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 19:16, Honza.manta napsal: Tai to je hláška století!!! Tu jsem ještě neslyšel, díky.rádo se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 prohrát 20x v řadě za sebou, to chce klucí fištróna. Kdo chce vědět, jak na to, může se zeptat u Chomutovských Pirátů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 15:09, Frantik napsal: Nejaka uzlina v trisle, ktera by tam nemela byt. S moji minulosti se to uz ale resi, tak snad..........Franto! držse woe - not broukn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 18:32, Zmizík napsal: Moje pani se mne smeje kvuli botam! Loake za sest nebo sedum litru a prej to jsou bezkonkurencne nejhnusnejsi boty, jaky jsem kdy mel. Ze v tom vypadam prej bizarne, ze nejdriv jdou boty a teprv nekde nad nima jsem ja. Ja ji asi zabiju driv, nez se v zoufalosti podreknu, kolik staly - to by bez zavahani zabila vona me. Ciwe takovy pekny boty.pochopil jsem to jako poklonu : boty jsou tak skvělý, že si každý všimne jen jich a pak až tebe... To se normálně používá ve stylingu, když potřebuješ potlačit nějaký problém na postavě Za ty prachy a dle té značky by to tak koneckonců mělo být, že ty boty zakryjí svojí krásou vše ostatní (kromě hodinek) ...no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 3 dny domlouvam prodej hodinek, davam dohromady reference, tahnu s sebou krabice do new yorku a kupec mi hodinu pred predani napise, ze nema zajem... Fakt fajn Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 lidi jsou vsude stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 PavelB: Hlavně ze chtěl o tobě reference. Ted ti ješte hodinky u nás proclej a bude to úplná paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 A mě dožrala pošta - ale ne Česká, ale německý Hermes a jeho místní kámoš In Time. Čekám na balík z Německa jak trubka a když dlouho nic, tak zjistím, že prostě rozhodli že "Die angegebene Anschrift konnte nicht gefunden werden". Tak tam volám a oni mi s klidem řeknou, že na balíku nebylo telefonní číslo, takže se vůbec neobtěžovali ho doručovat a nechali ho válet někde v depu. A to ještě mají na zákaznické lince naprosto ďábelskou čekací hudbu - tohle poslouchat ještě o 5 minut dýl, tak jdu masakrovat pošťáky lopatou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 "by jsem", "by jsme" a "by jste". Cafra proč si spousta lidí myslí, že jsou tydle patvary spisovný? Dyk to vypadá otřesně Uf, ulevilo se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 V 7. 2. 2014 v 10:09, Micey napsal: "by jsem", "by jsme" a "by jste". Cafra proč si spousta lidí myslí, že jsou tydle patvary spisovný? Dyk to vypadá otřesně Uf, ulevilo se mi.Stará bolest tohoto fóra. Pravopis, někteří střelci se s tím moc neštvou a je jim jedno, jak se tady prezentují.Třeba interpukce je pro některé tabu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 V 7. 2. 2014 v 12:45, Bedjasson napsal: ....a spisovný? To je OK?Ano čecháčci se rozčilují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 V 7. 2. 2014 v 12:41, marosh napsal: Stará bolest tohoto fóra. Pravopis, někteří střelci se s tím moc neštvou a je jim jedno, jak se tady prezentují.Třeba interpukce je pro některé tabu.vatikán to zakázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 (upraveno) V 7. 2. 2014 v 12:54, YPO napsal: vatikán to zakázalDo pitche. Též jsem chuj. Upraveno 7. února 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky