Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 6. 2. 2014 v 18:32, Zmizík napsal:

Moje pani se mne smeje kvuli botam! Loake za sest nebo sedum litru a prej to jsou bezkonkurencne nejhnusnejsi boty, jaky jsem kdy mel. Ze v tom vypadam prej bizarne, ze nejdriv jdou boty a teprv nekde nad nima jsem ja. Ja ji asi zabiju driv, nez se v zoufalosti podreknu, kolik staly - to by bez zavahani zabila vona me. Ciwe takovy pekny boty.

pochopil jsem to jako poklonu : boty jsou tak skvělý, že si každý všimne jen jich a pak až tebe... To se normálně používá ve stylingu, když potřebuješ potlačit nějaký problém na postavě :)  Za ty prachy a dle té značky by to tak koneckonců mělo být, že ty boty zakryjí svojí krásou vše ostatní (kromě hodinek) :D ...no ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PavelB

3 dny domlouvam prodej hodinek, davam dohromady reference, tahnu s sebou krabice do new yorku a kupec mi hodinu pred predani napise, ze nema zajem... Fakt fajn

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

A mě dožrala pošta - ale ne Česká, ale německý Hermes a jeho místní kámoš In Time. Čekám na balík z Německa jak trubka a když dlouho nic, tak zjistím, že prostě rozhodli že "Die angegebene Anschrift konnte nicht gefunden werden". Tak tam volám a oni mi s klidem řeknou, že na balíku nebylo telefonní číslo, takže se vůbec neobtěžovali ho doručovat a nechali ho válet někde v depu. A to ještě mají na zákaznické lince naprosto ďábelskou čekací hudbu - tohle poslouchat ještě o 5 minut dýl, tak jdu masakrovat pošťáky lopatou.

Odkaz ke komentáři

V 7. 2. 2014 v 10:09, Micey napsal:

"by jsem", "by jsme" a "by jste". Cafra proč si spousta lidí myslí, že jsou tydle patvary spisovný? Dyk to vypadá otřesně :) Uf, ulevilo se mi.

Stará bolest tohoto fóra. Pravopis, někteří střelci se s tím moc neštvou a je jim jedno, jak se tady prezentují.

Třeba interpukce je pro některé tabu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  V 7. 2. 2014 v 12:41, marosh napsal:

Stará bolest tohoto fóra. Pravopis, někteří střelci se s tím moc neštvou a je jim jedno, jak se tady prezentují.

Třeba interpukce je pro některé tabu.

vatikán to zakázal

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...