Ohm-Aztec Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Právě že jsem vlastním orgánem přemýšlel nebo se o to aspoň pokusil. Tam šlo o to, že dotyční dva členové ho vyděsili ohledně postování fotek z jiných fór a hodinkových stránek a bál se případných následků. Proto chtěl příslušná vlákna smazat. Já myslím, že jeden amaterský vyhrožující fotograf nám stačil. Nechápu, čeho se snow bál. Vždyť stejně většina jím založených vláken už žádné fotky neobsahovala... takže z výše uvedeného důvodu nebylo nutné je mazat. A jestli se obával toho, že porušil autorský zákon, tak smazáním vláken k nápravě nedošlo (došlo jen k odstranění důkazů), protože skutek již byl naplněn. Zmiňuju to proto, že se snažím pochopit snowovo chování (snad to nikomu nevadí) a uvedený argument mi prostě nesedí.
kloubik Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Nechápu, čeho se snow bál. Vždyť stejně většina jím založených vláken už žádné fotky neobsahovala... takže z výše uvedeného důvodu nebylo nutné je mazat. Presne tak! Prijde mi to spis jako ex post hledani argumentu, jak tu truc akci obhajit. Upraveno 23. února 2014 uživatelem kloubik
vwtyp11 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Mne naštval kolega, který hrozne moc potřeboval vintazky z inzerce a když jsem chtěl obchod zastresit, protože neni registrován, tak mi po 48 hodinách rekne, ze si neni jistej.... Ale, co já se tu rozciluju ....
Návštěvník Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Nechápu, čeho se snow bál. Vždyť stejně většina jím založených vláken už žádné fotky neobsahovala... takže z výše uvedeného důvodu nebylo nutné je mazat. A jestli se obával toho, že porušil autorský zákon, tak smazáním vláken k nápravě nedošlo (došlo jen k odstranění důkazů), protože skutek již byl naplněn. Zmiňuju to proto, že se snažím pochopit snowovo chování (snad to nikomu nevadí) a uvedený argument mi prostě nesedí.Dobře, tak ještě jednou a naposledy. Snow je ve svém snažení takový Forrest Gump tohoto fóra. Sem tam to probleskne výrazneji přitom, ksyž avizuje svoji obavu z operace, na kterou se chystá, svoje nadšení, když dobře dopadne. Má tenhle prostor velice rád a je na nej senzitivní. Potom Pepa nula jednicka a Iztapa vyvolají problem. Snow zareaguje tak jak mu to je vlastní. Vyděsí ho to. Emočně a psychicky asi ne uplně pohodový stav. No a ty s Kloubíkem začnete do toho howna šlapat ještě vehementněji, abyste si a) zahráli na amatérské právníky v oboru autorského práva za bé vztekali se, ze se vám ztratilo nějaky zkurvený vlákno k hodinkám. prosím už toho nechte,
Horhe Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Jako Romane sorry, ale pokud bych sám vynaložil nějakou snahu, vkládal informace o hodinkách na hodinkovém fóru do vlákna o hodinkách, a pak to někdo úplně zbytečně smazal z trucu jednoho člena, tak bych byl taky nasranej. Oblbování vysvětlením, že to bylo smazaný ze strachu taky nemíním akceptovat, co by pak bylo důvodem likvidace celého nicku Snow?Vláken se mohla smazat hromada - Roman fotky mazal sám po několika dnech a spousta linků už byla nefunkčních, takže tato vlákna byla skutečně zbytečná, ale pokud se náhodou rozvinula diskuze...? Tímto nechci nijak obhajovat josefa, nebo toho druhýho, prostě se mi nelíbí, kam a z jakého důvodu to zašlo.
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 jak sem uz podotkl, chcete li nadavat, nadavejte me, byla to moje svobodna vule, snowa z toho vynechte. a celou akci vyvolal josef01 a iztapa, i kdyz sem jim oboum vysvetloval, jaky dusledky to muze mit.edit: chybi li vam vlakno, bud poslete sz a ja ho orezu a ozivim, nebo si ho zalozte znova, zadna velka veda.
bandicoot Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Vidíte hovno do Snowovy duše, přesto spekulujete co a jak měl udělat, proc co udělal, jakej měl bejt formát a jak je co důvěryhodný či neni.Když jsem naposled viděl Snowa v županu ve špitále, nemrzela by mě smazaná celá půlka fóra včetně mých postů, jen kdyby byl v pohodě. Edit, od toho jsou přeci kámoši aby si tolerovali i úlety. Upraveno 23. února 2014 uživatelem bandicoot
Ohm-Aztec Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Vidíte h...o do Snowovy duše, přesto spekulujete co a jak měl udělat, proc co udělal, jakej měl bejt formát a jak je co důvěryhodný či neni.Když jsem naposled viděl Snowa v županu ve špitále, nemrzela by mě smazaná celá půlka fóra včetně mých postů, jen kdyby byl v pohodě. Edit, od toho jsou přeci kámoši aby si tolerovali i úlety. Tohle beru.
mondeo2 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Vidíte h...o do Snowovy duše, přesto spekulujete co a jak měl udělat, proc co udělal, jakej měl bejt formát a jak je co důvěryhodný či neni.Když jsem naposled viděl Snowa v županu ve špitále, nemrzela by mě smazaná celá půlka fóra včetně mých postů, jen kdyby byl v pohodě. Edit, od toho jsou přeci kámoši aby si tolerovali i úlety.Asi tak, a to je vše co ktomu řeknu.
vraby Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Už to nechte bejt,sibiř jako Romanovo kamarád udělal dobře,udělal bych to také.Pár SZ jsem s Romanem prohodil a vím jak na tom je.Klidně bych vymazal celé fórum kdyby to Romanovi pomohlo. Ty naše bláboly se dají vždy doplnit,zdraví je jen jedno.
cody Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Tak me celkem nastvalo, kdyz jsem si po mesici udelal konecne volno a kouknul na forum. Krome potechy z hodinek spousta "zvlastniho" cteni. Asi bychom si meli vybirat drobny poplatek a angazovat nejakeho odborniha na dusevni hygienu - ze by vzdy sam cas od cas kontaktoval potrebne cleny.
bandicoot Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Dyk jsme tu taky furt, ponorka je normální
Chosef76 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Bandi, ukončeme už tu diskuzi. Teď slučuješ dvě skutečnosti dohromady a to nikdy neni dobrý, pač to jen vyvolá další emoce a nastoupí výlevy, které fórum jen degradují. Necháme to trochu vychladnout a pak třeba zahájit racionální diskusi o tom, jak správně postovat, aniž by to bylo napadnutelný. ......Kua, celý tohle vlákno o tom, co mě dneska naštvalo bych smazal, jak kdyby toho nebylo v reálném životě víc než dost.
Frantik Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Souhlas. Nechme to uz - je neděle :-)
Ohm-Aztec Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Jestli tohle bylo k něčemu dobrý, tak snad k tomu, abychom si každej hrábli do svědomí. Bandi má v jednom vekou pravdu, tady na fóru nikdo nevidíme nikomu do duše a asi bychom podle toho takto k sobě měli všichni přistupovat. Občas je tady docela hodně latentní agrese a je to na hovno. Tímto se omlouvám, pokud jsem nějakou takovouto agresi podporoval. Budu doufat, že se to tady uklidní a že i Snow se dá dohromady a vrátí se. Pokud to vše ještě vyústí k nějaké optimalizaci postování novinek, bude to win-win situace.
Daemonultimate Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Dnedka mě teda fakt štve tak nádhernej den a ještě neděle a já trčim v práci.No to je k po..ání.To to zas doma vodnese flaška rumu.
bandicoot Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Protože jsem nějak do hádky nějak vstupoval, chci jen říct, že to vůbec neznamená, že bych aktuální tábory dělil na záporáky a klaďase.Na to je ta situace příliš mnohoznačná.Biera z tohoto diskusního kroužku si dám s kýmkoliv a rád. Edit, aktuálně mě štve, že jsem si plánoval kolo, anžto mi odjely 2/3 dětí a je klid, a místo toho jsem během chvilky vypil dva Harvey Wallbanger a dvě Mojita z Marks&Spencer... Upraveno 23. února 2014 uživatelem bandicoot
marosh Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Z toho si nic Bandi nedělej, já jsem si ze sportu naplánoval sledování finále hokeje na OH a hned poté vyrážím se střískat na pšonský sraz chronomagu do Českého(Polského) Těšína.(nejvýchodnějsí sraz chronomagu na území ČR)Úplně na howno den.
Frantik Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Ja jsem po operaci uz doma a trislo je asi nejhorší možný místo :-( Jen lezim na zádech!
Návštěvník YPO Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Ja jsem po operaci uz doma a trislo je asi nejhorší možný místo :-( Jen lezim na zádech! Jak to dopadlo krome toho ze si par dni nezakasles a nevyseres ?
Doporučené příspěvky